bak sevdim bu gazııı,fena hırslandım kızzzzzzzz, Çok üzgünüm çoook
Bu arada sene zayıflamaya başla bakem daha bi tene daha bebe yapacan. :CüvCüv:
mehtabım günaydın nasılsın canım ben bayramı bitirdim geldim halıları yıkattım kışlıkları çıkarttım yıkadım sabahlara kadar ütü yaptım kalan yazlıkları topluyorum ev dandini silinecek halılar serilecek ben malum dönemden ağrıdan kıvranıyorum ...sen ne yaptın antalyanın tozunu attırdın mı , annem hala çok sıcak dedi yazlıkları geri çıkardım iki parça götürücem ..
kız yazlık götür ben denize bile girdim
ben gelirken 33 dereceydi
buraya geldik donduk valla buralarda kaloriferler yanmaya başladı
zeynep sarı şeker ,günde 2 fincan kahvenin kilo vermeye yardımcı olduğunu okudum sitenin birinde ben de yapayım kendime içeriz karşılıklı afiyetle
Ekim Zeynep sanal içiyor kahveyi
sütsüz içilen hahve evet kilo verdiriyor
kızlar bu çanta , ayakkabı resimleri ne iş kk yeşil kutular yerine bunlarımı veriyor artık
cnm sanal alışverişkızlar bu çanta , ayakkabı resimleri ne iş kk yeşil kutular yerine bunlarımı veriyor artık
alıyormuşsun
onların üzerine gel tıkla gezintiye çık puanın varsa alıyorsun
tam bilmiyorum ilknur o konuda uzman:lepi:
ben bu ara çok masraf yaptım tutumlu olmalıyım daha lw alıcam bari sanal alış veriş yapıp rahatlıyalım benim 23 puanım varmış alabiliyorum şimdi biriktireyim sonra alırım he he he
cnm sanal alışveriş
yeşil kutucuklarda gitti artıkk :)
şimdi para biriktiriyorum ya pek bişi almıyorum
bari burdan yapayım alışverişte rahatlayayım
ben bu ara çok masraf yaptım tutumlu olmalıyım daha lw alıcam bari sanal alış veriş yapıp rahatlıyalım benim 23 puanım varmış alabiliyorum şimdi biriktireyim sonra alırım he he he[/QUOT
OY kıyamam 23 puana çay var galiba
oda bitmişşsenağlama
sarı şeker şimdiki halin fotoğraftaki gibimi öyleyse verecek yağın kalmamış ondan kilon sabit kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?