öncelikle geçmiş olsun
bende pazartesi itibariyle başlıyorum
hosgeldinnn canima.s. selaaaaaaaaaaaaaam ben döndüüüüm:) Tahlillerim nihayet bitti ve ben sonunda dün onları doktora gösterebildim.Tam kapsamlı check-up yaptırsam anca bu kadar tahlil yapılırdı yani. Önemli birşeyim yokmuş şükür. Kolestrolüm yüksek yanlız çok ilginç.. sinüzit biraz kansızlık ve vitamin eksikliği dışında gayet iyi durumdaymışım..:)
kızlar buarada lw kullanıyor musunuz?? Ben başladım bugün itibariyle yeniden..
prensesim bitanem merhaba:1hug: Güzelim kolestrolüm 250 çıktı. Yaz sonu bayağa kötüydüm walla. Halim mecalim hiç yoktu. Bide üstüne ev,çocuk olunca çok zor oldu benim için. İlk tahlillerde sedimantasyonum çok yüksek çıktı yani kanımda iltihap çıktı sonra nooldu da oldu anlamadım yenilenen tahlillerde herşey düzeldi. Bişeyler geçirdim ama nedir bende bilemedim canikom. Şimdilerde moralim düzeldi tabii ama halsizlik yorgunluk var hep varGüzel önerilerin için sağol bitanem.:1hug: Cookie naapsın be güzelim yiyip içip yatıyo boyna. Çok uysallaştı benim oğlana karşı resmen teslim oldu sanki. Yatıyo halının ortasına oğlanda boyna başında heheee
Prensescim kilo durumum şuara 67-68 lerde gidip geliyo. Yaszsonu ne güzel 63-64 arasıydım. Noolacak bu durum yaaa. Biara alıveriyo insan anlamadan offfff sıkılıyorum bu duruma.. Yaa acaba ilacın etkili maddelerini mi azalttı bunlar naaptı yaaaaa.. Buarada senin prensescik nasıl?? Çok şanslı ne güzel yaa senin gibi bi anneciği var:)
canımmmm ayy ayyyyyyyy sağolasın.. :1hug: Çok teşekkürler bitanemmmmmm
:1hug: heheeeeeeee cookie şuanda walla karşımda mama tabağına gömülmüş vaziyettekaydirigubbakcemile3 Birazdan koca göbeğini devirip yatacak eminim bundan başka bişey yapmıyo zira:)) Güzelim bende krom hapı aldım solga...ın ..Bugün lw yu 2x2 aldım ama sanki 1x1 almış gibiyim ben yaa. Reglimde 1 hafta önce bitti yani. Analamadım. Bakalım yarın belki yoluna girer herşey
selenimo falan ne alemde kilo alma,iştah açılması falan oldu mu ondada:uhm:
Canım bu iştah açılma sorunu herkesde oldu galiba hapı bırakınca yaa( Bakalım o gelsin bi hele düşünceleri neler merak ediyorum.. Güzelim cmt bugün gezmiştir bol bol yorulmuştur sonrada.Cee der ya birazdan ya sabaha benceyerimseniben
Canikom walla 2x2 bi halt yapmadı bugün bana.Bakalım yarından ümitliyim inşallah.. Acaba dedim lw yu 1x1 alsam ekstra 1 tanede krom hapı mı alsam daha etkili olur mu ay bilemiyorum kafam karıştı benim be güzelim.. Heheee sağlıklı oduğumu öğrendim vurdum kendimi haplara yinekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?