Selenimo ve Cankularyla her telden

öncelikle geçmiş olsun
bende pazartesi itibariyle başlıyorum

Teşekkür ederim canım.. LW yüzünden rahatsızlandığımı düşünmüştüğm açıkçası ilk başta o nedenlede bırakmıştım ilacı. Neyseki bana hasar verebilecek bişey olmamış. Nede olsa ilaç çünkü. İlacı bırakınca kilo alınıyor maalesef yani bende öyle oldu Çok değil ama verdiğimin yarısını almış durumdayım. Bana 1+1 yetmiyor. 2+2 alıyorum şimdi. Bakalım nasıl olacakbenneyaptımki

hosgeldinnn canim
gozumuz yollarda kaldi aman cok sukur canim kolestrolun kac cikti?az yuksekmi yoksa cokmu?sinuzit icin basini koruyacaksin guzelcim islak sacla falan durmak yok ruzgara karsi basini koru daima kansizlik icinde kara uzum pekmez falan kan yapio
cok sukur onemli bisey yokmus sevindim bitanemm bu arada pisicigin nasil?prenseste selam soyler:)

kızlar buarada lw kullanıyor musunuz?? Ben başladım bugün itibariyle yeniden..

benimde istah acilmaya baslayinca bende basladim bi kutu haftaya bitmis olcak ama bu kes sadece bi kilo verebildim canim senin kilo durumun ne alemde?

prensesim bitanem merhaba:1hug: Güzelim kolestrolüm 250 çıktı. Yaz sonu bayağa kötüydüm walla. Halim mecalim hiç yoktu. Bide üstüne ev,çocuk olunca çok zor oldu benim için. ılk tahlillerde sedimantasyonum çok yüksek çıktı yani kanımda iltihap çıktı sonra nooldu da oldu anlamadım yenilenen tahlillerde herşey düzeldi. Bişeyler geçirdim ama nedir bende bilemedim canikom. Şimdilerde moralim düzeldi tabii ama halsizlik yorgunluk var hep var Güzel önerilerin için sağol bitanem.:1hug: Cookie naapsın be güzelim yiyip içip yatıyo boyna. Çok uysallaştı benim oğlana karşı resmen teslim oldu sanki. Yatıyo halının ortasına oğlanda boyna başında heheee

canim benim
tekrar cok gecmis olsun tatlim.sedimantasyin yuksekliigi grip bile gecirsen sistit bile olsan yukselebilio belki o tarz bisey yasadin bitince normale dustu tatlim
ama 250 kolestrol asiri yuksek deil biraz yukselmis dikkat et biraz yag bakimindan sekercim.cookiem inde iyi olmasina sevindimm tatlim oglusunlada aralarinin duzelmesine cokk sevindimm ne guzel mutlu mesut aile oldunuz cokiemide ozledim senide ozledim iyiki geldin kuzummm

Prensescim kilo durumum şuara 67-68 lerde gidip geliyo. Yaszsonu ne güzel 63-64 arasıydım. Noolacak bu durum yaaa. Biara alıveriyo insan anlamadan offfff sıkılıyorum bu duruma.. Yaa acaba ilacın etkili maddelerini mi azalttı bunlar naaptı yaaaaa.. Buarada senin prensescik nasıl?? Çok şanslı ne güzel yaa senin gibi bi anneciği var:)

canimsin benim cok tatlisinnn sen yerim seni:))
valla benimde canimi cok SIKIO BU kilo durumlari ben antidepresan iciorum belki ondan verememis olabilirim diyede dusunuyorum zaten istahimi o acti ama lw almasaydim bende eski kilomo gelirdim gulum sabit kaldim ama vermemde lazim yegenin dugunu olcak bu sene bende anlamadim etken maddelerimi azaldi diye dusunmedim deil senin gibi cicim prenses iyi valla ablasi uyuyo simdi faril faril:)cokie napio uyuomu oda?

:1hug: heheeeeeeee cookie şuanda walla karşımda mama tabağına gömülmüş vaziyettekaydirigubbakcemile3 Birazdan koca göbeğini devirip yatacak eminim bundan başka bişey yapmıyo zira:)) Güzelim bende krom hapı aldım solga...ın ..Bugün lw yu 2x2 aldım ama sanki 1x1 almış gibiyim ben yaa. Reglimde 1 hafta önce bitti yani. Analamadım. Bakalım yarın belki yoluna girer herşey

ooyy yesinn tontosumm benim karnisini doyursun sonra eee yapsinn:)))

tikir tikir ses cikio ya bayiliorum kurumama yerken cikardiklari sese canim
kromda iyidir kan sekerini duzenler tatli krizlerini iyi gelir tatlim.yalniz 2-2 cok deilmi aynetki yapmadimi fistigim ben 1-1 aliorum reglin yeni bitmis sislikler yeni iner duzene girer kuzum

selenimo falan ne alemde kilo alma,iştah açılması falan oldu mu ondada:uhm:

canim bildigim kadariyla istahi onunda acilmisti oda yiyodu sonra hapa basladi bugunde girmedi hic merak ettik insallah bi sorun yoktur yarin girer umarim konusuruz detayli

Canım bu iştah açılma sorunu herkesde oldu galiba hapı bırakınca yaa( Bakalım o gelsin bi hele düşünceleri neler merak ediyorum.. Güzelim cmt bugün gezmiştir bol bol yorulmuştur sonrada.Cee der ya birazdan ya sabaha benceyerimseniben

Canikom walla 2x2 bi halt yapmadı bugün bana.Bakalım yarından ümitliyim inşallah.. Acaba dedim lw yu 1x1 alsam ekstra 1 tanede krom hapı mı alsam daha etkili olur mu ay bilemiyorum kafam karıştı benim be güzelim.. Heheee sağlıklı oduğumu öğrendim vurdum kendimi haplara yinekaydirigubbakcemile3

canim isin garibi benim istahim son bi aydir cok acik antidepresanlarin bazilari sonradan istah aciomus benimde oyle oldu sanirim lw almadan once gorecektin beni deli gibi yiyodum eve gelmeyi sabredemiyodum sokakta bile atistiriodum canim streste etkilio istahi zaten tek sorun su istahi dizginlemek bi dizginlesek sorun kalmicak fistigim

canim ilacin ustunde kutusunda bandrolu var dimi?dahanyeni icmissin gulum eger carpinti nefes darligi basagrisi yaparsan 1-1 e dusur tatlim cok yorma karacigerini valla bilemiorum ki hem lw hem krom olurmu?bi eczaciya danis dilersen

Taylan kümeli 9 kasım 2009 tarihinde kanal D de ki doktorum programından

kırmızı fasulye barbunya : haftalık beslenmede 1 kere olmalı

Nar : baş tacı meyve yogurt ile karıstırın

maydonoz : vucudumuzda su atıcı . ödem dönemlerinde su yu da icebililir ve ciğ olarak tüketin ve dereotu

yumurta : pişirme icin rafadab tüketin

badem : fındık ceviz badem omega 3 icerdigi icin bunları yiyin . ceviz günde 3 tane fındık 10

yogurt : Yoğurt hazımsızlıkları giderici, dinlendirici ve uyku verici özelliğe sahiptir

elma . kolestrol yuksekliginde elma yenmesi tavsiye olunur

kuru kayısı : potasyum saç göz icin cok faydalı , yaban mersimi de cok onemli

tarcın : tarcını koklamak tokluk hissi veriyor … sıcak suyun icine 1 dilim limon elma tarcın zencefil gün icinde icin bagısıklık kazandırır

tarcınlı çay tarifi sıcak suyun icine 1 dilim limon elma tarcın zencefil gün icinde icin bagısıklık kazandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…