Selenimo ve Cankularyla her telden

anaaa sabah kuşlarııııııııı çoğaldı valla.
prenses sen bu saatlerde rüya görmüyomuydun kızdelikafadulden

bu ğün benim aşkımın doğum günü
pasta yapacam
oğlanın resim ödevi var abla
3kişi yapamadık bir resimkaydirigubbakcemile3

bu ğün benim aşkımın doğum günü
pasta yapacam
oğlanın resim ödevi var abla
3kişi yapamadık bit resimkaydirigubbakcemile3

canim benim demek kocisinin dogum gunu mutlu yillar dilerimm
bir omur boyu askiniz hic bitmesin canim saglikla mutlulukla huzurla gecsinn tatlim

yarın başlıyorum hapa
en azından kiloyu durdursun çok gerildim
hala 44 benede giriyorum ama kilom sürekli artıyor

seleminom sen bi kutuyla kac kilo verdin ben bi kilo verdim sadece((haftaya bitio bi kutum gerci ama bu kez randiman dusuk cikti hapin icerigi dusmus olabilirmi sekerparem?

kızz göndereydin banaa bak burda ressam teyzesi var yaniiiiiiiiiiidelikafadulden

ne güzel olurdu ablacım
burda bir resim öğretmeni arıyoruz haftalık sıkıntıdan kurtarsın bizi
bu gidişle oğlana özel resim dersi aldırcaz
çatlağın alası bir kadına çattık
benim geçen hafta yaptığım resimlerin hepsini geri göndermiş
bende bu hafta geri gönderiyorum:lepi:

ama karar verdim spor yapmadan olmayacak dışarı çıkamasam bile evde yağları sürecem streçlenip titreşim kemerim var oturduğum yerde onu bari titreteyim. boşverdikçe olmuyo bacıı,ipin ucunu kaçırmamak lazım yoksa daha çok uğraşırızz.

yarın başlıyorum hapa
en azından kiloyu durdursun çok gerildim
hala 44 benede giriyorum ama kilom sürekli artıyor

hadi hayirlisi sultanimmm
dogru diosun en azindan kilo alimini durdursun gercektende durduruo yoksa ben coktan verdigim kilolari geri almistim bu istahla bu antidepresan benim icin artik son hayirlisiyla bi kurtulayim bidaha icmicem insanin metebolizmasini altust edioo gercekten

mirmir anlasilan sende pisicisinn gel buraya bak benimde pisim var canim

herkese selamlar :))
lw topiğinden takip ediyordum bende sizleri baktım burda buluşmussunuz bi de buraya bakayım dedim :)))
sayenızde bende lw9060 a basladım 7 kilo verdim hala da içiyorum ama günde bi tane alıyorum. şimdi yorumları okuyunca panık oldum biraz hapı bırakan herkeste bi iştah açılması mı var mafoldumben

canim ben ilk kullandigimdada bisiklet cevirmistim ama epey kilo vermistim yine cevirdim ama bu kez kilo veremedim lw aldigim halde ya ilacin icerigi deisti yada benim antidepresan engelledi vermemi guzelcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…