Selenimo ve Cankularyla her telden

prensesim stresten belkide iştahım pek açıldı bilemiyorum. ınanılmaz bi sinir var bende kendimi kaybediyorum walla. Evimde mutluyum sorun yok ama dışarıda herkesle kavga edicem nerdeyse.Tabii oğlanda yoruyor zorluyor beni. ınanılmaz bir inadı var sağolsun. 3 yaşına gidi daha bide yani..Umarım büyüdükçe geçer. Sanırım ben çokda sabırlı biri değilim..Su konusunda haklısın güzelim şişemi hazırladım zaten 1.5 lt lik pet şişemi. Acıktıkça yumulucam suya artık. Walla ne nefes darlığı nede çarpıntım oldu güzelim.Bandrolü var üzerinde be bitanem eczaneden aldım hhs ye tel edip sordum onlar verdi bana eczanenin adını bide yani..

hımm bilgiler için sağolsın bitanem. Eskiden taylan kümelide kiloluydu daha yeni girdi forma kadın dikkat ettin mi hiç?? Geçenlerde tv de gördüm bayağa zayıflamış nihayet:))

cancağazım ben ufaktan yatayım malum sabahın köründe beni bi canavar uyandıracak:)) Enerji toplayayım hihiii.. Sana iyi geceler güzelim yarın görüşürüz çok öpüyorum byeeeeeeeeeeeee:1hug:

tamam guzelim ilac sahte deil o zaman belki daha yeni ictin diye bisey hissetmedin hele gecsin bi kac gun daha tatlim bakalim nolcak ama suya agirlik vermen iyi olcak
boylece toksinlerde gider 3 yas donemi kolay olmasa gerek gulum ama zamanla buyudukce sorunlarda azalcaktir sinirlilik streste tetiklemis olabilir istahini bende biseye kizdigimda uzuldugumde karnim acikir kansizlikta sinirlilik yapabiliomus ben bir ara gunde bi corba kasigi pekmez iciodum sende ic kanin artar kalorisinden bi sey olmaz bi kasik zaten hem guc verir hayatim

cancağazım ben ufaktan yatayım malum sabahın köründe beni bi canavar uyandıracak:)) Enerji toplayayım hihiii.. Sana iyi geceler güzelim yarın görüşürüz çok öpüyorum byeeeeeeeeeeeee:1hug:

tamam canim benim allah rahatlik versin iyigeceler iyi uykular tatlim seni oglusu ve cokieyi opuyorum cokkkkkkk sekerparem

kızlar dün giremedim,merak edenler için sölüyorumm, bir yaramazlık yok,
sabah evi topladıktan sonra, hazır kocacım da evdeyken gezdimmmm,standard hafta sonu gezmemi yaptım yani.
akkşamda başım ağrıdı yine hap aldım uyudum.
bu gün öplen oğlanın okuluna gidecem,veli toplantısı var.
bakalım ne haltlar yedi bi öğreneyimmm.
hiç ders çalışmıyo,sınav sonuçlarını bi öğreneyim.
zaten basket yasağı koyduk, içine oturdu, çokda iyi oldu.

Nadin bacı hapa başlıyomuşsun hayırlı olsun,
ben bu sefer hiç randıman alamadım haptan,
çünkü hiç ektra yapmadım,suyu çok içmedim,sporumu düzenli yapmadım veee yiyeceğime dikkat etmedim. boşuna gitti yani.
sizler madem yeni başlıyorsunuz.
Mehtap sanada diyorum,
harfiyen uyun,suyu bol için, accık tutun bi kaç gün sonra hap etki etmeye başlıyo,
hapı suçu yok aslında tok tutuyor,ama ben ısrarla yedim ondan veremedim ilk seferki gibi.
tatlı kesinlikle yemeyin(ben yedim)
boşa gitmesin emeğiniz ve paranızz.

gunayyddinnnnnnnn kizlarrrr
guzel bi pazar gunu diliorumm herkese
istanbulda yagmur var havada dahada sogmus
prensesim hala yatak keyfi yapio bende size merhabe diyim dedim canlarim

gezdim uzun zamandır çıkamadım dı. Bugünde bruncha gidecektik ama oğlanın toplantısı varmış, kaldı makineye çamaşır atacaktım takıldım kaldım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…