Selenimo ve Cankularyla her telden

seleminom sen bi kutuyla kac kilo verdin ben bi kilo verdim sadece((haftaya bitio bi kutum gerci ama bu kez randiman dusuk cikti hapin icerigi dusmus olabilirmi sekerparem?

bence vucut bu haapa alıştı tatlım sen daha çok kullandığın için sende öyle olmuştur. ben bu sefer hiç dikkkat etmedim sporda yapmadım ona bağlıyorum. Zaten sadece hap verdirmez. ben eskiden ekstralar ve spor yapıyordum bu sefer onları yapmadım.
sadece hap kesinlikle etkili değil.

hale hürriyet gazetesinden ayşe armanın röpörtajı var onu oku
insan beyninin yapamayacagı şey yokkkk

hoş geldin mırmır
hapı bırakıp eski yeme düzenine geri dönersen kilo alınıyor canım
sen selenimoyu dinle

ben 38 bedene en son 5yıl önce girdiydim
ciğara yaktı beniiiiiiii

canim benim meretten kurtuldun ya cok sukurr senin adina cok mutluyum sekerparem darisi basima diorum kilolarda gitcek insallah sultanim

hosgeldin mirmir
cok sevindim canim yedi kilo vermene bende 9 kilo vermistim ama simdi istahim arttigi icin iki kilo aldigim icin tekrar basladim ama kutu bitmek uzere sadece bi kilo verebildim belki antidepresan etkiliodur metebolizmami guzelcim cunku benim hap bittikten sonra istahim acilmadi son bi aydir cok acik istahim guzelcim
bu arada kedicimisin sende?mirmir cok guzell yaaa

resimciler genelde çatlak ooluyorlar,çünkü hiç kimse onları öğretmen yerine koymuyor. o yüzden öyle yapıyorlar.
benim oğlanında başına gelmişti ortaokulda.
benim oğlan çok güzel karakalem çalışırdı, hocası bunun yaptığına inanmmış zayıf vermiş. oysa oğlum yapmıştı.
geri zekalı hoca yüzünden o günden sonra oğlum resim yapmayı bıraktı. bütün ödevlerini babasıyla ben yaptık.
ersler zaten ağır, bide resim ödeviylemi uğraşsınlarr.

resim notunu az verdiği için takdiri kaçırmıştı.bende doğru müdüre çıktım konuştum, sonra hocayı çağırdı müdür düzelttiler karne notunu ve oğlum takdiri aldı. sende öyle yaparsın eğer hoca takarsa.

dogrudur canimm alismis olabilir ama temmuzdan beri lw hic icmemistimm
demek bunye unutmamis dahaki etki etmedi
kesinlikle dogru sporsuz verilmioo guzelcim ama benim yaptigim bisiklet yeterli gelmisti o zaman belki dedigin gibi bunye alistigi icin etki etmedi bu kez kaymaklim

hale hürriyet gazetesinden ayşe armanın röpörtajı var onu oku
insan beyninin yapamayacagı şey yokkkk

tamam sultanim okurum tesekkur ederimm canim

yok canım kedici değilim :))) mirmir miraydan gelıo :) sağıolsun miray diyen olmadığı için adım kaldı öyle mirmirmirmir

haklısın abla,eşim sen gitme ben gideyim diyor
çocuğun hevesini kırmış zalakkk
resim yetenek işi bana 100saat ders ver ben cin alinin dışına çıkamıyorum-tatlicadiarzu-

iştah artması demeyelim, haksızlık olur.
sadece eski iştahımıza dönüyoruz diyelim.
yani hapı bırakınca eski yeme alışkanlığımıza devam edersek kilolar haliyle geri gelecek. yeme alışkanlığımız değiştirmediğimiz sürece bu haplar sadece geçiçi mutluluk verecek kızlarr.bu böyle bilinee

bu gün gözümü doyuracağım önce
yağlama yapacam,yaş pasta yapacam,poğaça yapacam ve hepsinden yiyecemm
yarın haşlama tavuk ve sebzeyle yola start vercem

haklısın abla,eşim sen gitme ben gideyim diyor
çocuğun hevesini kırmış zalakkk
resim yetenek işi bana 100saat ders ver ben cin alinin dışına çıkamıyorum-tatlicadiarzu-

yetenek tabi, zorla nasıl yaptırabilirsin ki.
ver notunu geç salak, çocuklar bide senlemi uğraşsın o kadar ders varken. kocan gitsin bassın bide fırçayı. valla benim herif sakindir ama söz konusu çocuları olunca hoca ,moca dinlemez gider basar fırçayı.,

ee bugun kacamak olsun tabi kocisinin dogum gunu yarinda haftanin ilk gunuyle baslarsin insallah bitanemm

ye kızz nasını satimmm,
yarın başlıcan nasılsa, valla dün bende urfa lahmacun, pide yedim bi güzel hemde lw kullanırken:kedi:

ye kızz nasını satimmm,
yarın başlıcan nasılsa, valla dün bende urfa lahmacun, pide yedim bi güzel hemde lw kullanırken:kedi:

afiyet seker olsun ama kalori olmasin tatlimm kaydirigubbakcemile3
urfa lahmucun pek guzel oluyo valla istahim kabardi cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…