seleminom sen bi kutuyla kac kilo verdin ben bi kilo verdim sadece((haftaya bitio bi kutum gerci ama bu kez randiman dusuk cikti hapin icerigi dusmus olabilirmi sekerparem?
ben 38 bedene en son 5yıl önce girdiydim
ciğara yaktı beniiiiiiii
herkese selamlar :))
lw topiğinden takip ediyordum bende sizleri baktım burda buluşmussunuz bi de buraya bakayım dedim :)))
sayenızde bende lw9060 a basladım 7 kilo verdim hala da içiyorum ama günde bi tane alıyorum. şimdi yorumları okuyunca panık oldum birazhapı bırakan herkeste bi iştah açılması mı var mafoldumben
ne güzel olurdu ablacım
burda bir resim öğretmeni arıyoruz haftalık sıkıntıdan kurtarsın bizi
bu gidişle oğlana özel resim dersi aldırcaz
çatlağın alası bir kadına çattık
benim geçen hafta yaptığım resimlerin hepsini geri göndermiş
bende bu hafta geri gönderiyorum:lepi:
dogrudur canimm alismis olabilir ama temmuzdan beri lw hic icmemistimmbence vucut bu haapa alıştı tatlım sen daha çok kullandığın için sende öyle olmuştur. ben bu sefer hiç dikkkat etmedim sporda yapmadım ona bağlıyorum. Zaten sadece hap verdirmez. ben eskiden ekstralar ve spor yapıyordum bu sefer onları yapmadım.
sadece hap kesinlikle etkili değil.
hale hürriyet gazetesinden ayşe armanın röpörtajı var onu oku
insan beyninin yapamayacagı şey yokkkk
yok canım kedici değilim :))) mirmir miraydan gelıo :) sağıolsun miray diyen olmadığı için adım kaldı öyle mirmirmirmir
yok canım kedici değilim :))) mirmir miraydan gelıo :) sağıolsun miray diyen olmadığı için adım kaldı öyle mirmirmirmir
haklısın abla,eşim sen gitme ben gideyim diyor
çocuğun hevesini kırmış zalakkk
resim yetenek işi bana 100saat ders ver ben cin alinin dışına çıkamıyorum-tatlicadiarzu-
bu gün gözümü doyuracağım önce
yağlama yapacam,yaş pasta yapacam,poğaça yapacam ve hepsinden yiyecemm
yarın haşlama tavuk ve sebzeyle yola start vercem
bu gün gözümü doyuracağım önce
yağlama yapacam,yaş pasta yapacam,poğaça yapacam ve hepsinden yiyecemm
yarın haşlama tavuk ve sebzeyle yola start vercem
ye kızz nasını satimmm,
yarın başlıcan nasılsa, valla dün bende urfa lahmacun, pide yedim bi güzel hemde lw kullanırken:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?