Selenimo ve Cankularyla her telden

oh ben uyurkeen siz döktürmüşsünüüz birazını okudumm ama tamamına bakamadımm kızlar
dün gece askere giden bi arkadaşımız izne geldi toplandık cümbür cemaat eğlendik azcuk
bende dana gibi uyumuşumm valla
nasıll geçtii bakeem pazarınıızz

hosgeldinnn sarisekerim
oh ne guzel olmuss kurtlarinida dokmussundur iyi gelmisstir balim
ickide ictinmi fistigimm?uyumusun uykunuda alip oyle uyanmissin lokumum
bende eevdeydim yagmur var istanbulda hava puslu ve sguktu guzelim disari cikmadim

hoşbulduum haleciimm uyudumm ama birazcıık fazla uyumuşumm sanırım :kedi:

ben çok keyifsizim bugün
oğlanın dersleri vardı eşim yoktu ama giremedim
başım ve gözlerim ağrıyo
burnum tıkandı
çocuklar uyusun yatıcam derhal akşam kuzenler vardı 3 te yattık
sabah 8 de kalktım
uyumaya ihtiyacım varrr

caaramallii laattem hayirdir noldu gulum sana?
soguk alginligimi geciriosun sen acaba sekercim gecen gun basin agriodu gozun sulanioduda tatlimm bugunde bi tereflu al istersen dinlen bol bol kuzum c vitamini doping yapmayida ihmal etme kiyamam sana ben

günaydııııııınnnnnnnnn bacularrrrrrrrrrrrrr,
mutlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyleeee
şimdi kahvaltı sofrası hazırlamaya gidiyorum. prenses nasılsa bize eritecek hareketleri koyar değilmi ?
ılknurcum inşş daha iyisindir,
ilacını alıp yat dinlen canımdinlenmeden geeçmez bu merettt.
Birinin de kocasının yaş günü vardı nasıl geçti acepppp,
-tatlicadiarzu-

günaydın.. kimin kocasının diycem ama kesin mehtabındır, ilknurumun eşinin doğum günü oğluşlarının doğum günleriyle aynı aydaydı, bir sürü pasta yapmıştı:)) mehtabım bacı eşine, senin ve çocuklarınla birlikte rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin....
selenimo nasılsın bu gün erkencisin maşallah

günaydın ekimm
saol canım hepimize:Saruboceq:

Günaaaaaaaaaaydıııın... Espresso inanmıyorum yaaa bu kadar olur dün benim kocişinde doğum günüydükaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…