Selenimo ve Cankularyla her telden

nadin hoş geldin kaçak:))) senin kocacığına da sizinle birlikte rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

nerdesin canım yaz başı bir tatil dedin bir çocuğu bıraktım, bir geri alıp tatile devam dedin sonra ortada yoksun 2 ayda bir selam veriyorsun:))))

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr,
kimleri görüyorummmm Nadinnnnnnn hoşgeldin bacımm,
bir görünüp bir kaçmak yokkk.

selenimocum merhabaa yok yok artık burdayım hep sözyerimseniben

Teşekkürler canım hapı 2x2 alıyorum işe yaramaya başladı. Dün ile bugün arasında 700 gr inmiş görünüyo tartıda nihayet oh beeekaydirigubbakcemile2

nadinciğim tekrar hoş geldin
seni aramızda görmek çok güzelll

Hoşbulduk bitanem. Sizlerle yazışmak çok keyifliyerimseniben

ekim canımm merhabaa:1hug: Sağolasın bitanem.. Dün minik bi kutlama yaptık bizde kuzenlerimiz geldi.. Güzelim çok yorgun ve enerjisiz hissediyordum işlerimi toparlayamıyordum bi türlü. Çok sağlıklı değildim. Öyle olunca insanın sinirleride bozuluyor. Pek nete girmiyordum. Bikaç defa üst üste laptopuma bişeyler döküldü bozuldu derken sonunda nihayet aranızdayım güzelim. Am a sizin hızınıza yetişmek çok zor çoook:)) Oku oku bitiremiyorum heheeee

Günaaaaaaaaaaydıııın... Espresso inanmıyorum yaaa bu kadar olur dün benim kocişinde doğum günüydükaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

eşininde doğum günü kutlu olsun canım
yeni yaşı hayırlı olsun
güzel bir tesadüf ,her yaş gününde bir dostta aynı heyecanı paylaşıyor:1rolleyes:

selam canım
bende ilk ilacımı aldım sabah ,ama çok bir şey farketmedi sanki
2+2 de durumun nasıl

kızlarr napıyosunuuuzz ben kaç gündür yazamadıımm maalesef site düzelmiş allahtan ona çok sevindim

canım walla durumum iyi de baş dönmesi yapıyo 2x2. ama 1x1 hiç bi halt yapmıyo. Bugün başımda ağrıyor ama sanırım dün akşam şarap içtim ondan.ıştah gitti ama aklıma yemek memek hiç bişey gelmiyo Güzelim hadi hayırlı olsun bakalım sende neler olacak.Baktın bi numara yok en azından 3 tane al 1 günde derim ben

Son düzenleme:
hapçılar, nassı gidiyo,
nadin 2+2 kullanıyo başı ağrıyo, ben 1+1 kullandım pek bi moka yaramadı,
Mehtap sende 2+1 kullan bacım.

ılknur fena çarpıldın herhalde bacımm, yoksa bu saate kalmazdın.
her şey sağlıklıyken güzel,
Allah şifa versin tatlım.

kızlarrr, sabah beri iki makine çamaşır serdim.
karışık yaprak,lahana,kuru patlıcan,biber dolması yaptım koydum pişiyorr,
karnım mı acıktı ne miss gibi kokusu geliyorr.

Nadin kısss maşallah girmişsin geriye dönük okuyon herhal,
emme bizim çenemize yetişebilirsen aşkolsun valla okurken başın dönerrr lülülülülülü

akşama 2tane alacağım hapı
senin oğluşun durumu nasıl
bizim resimler gitti bakalım ne diyecek çatlak
karbon kağıdıyla fotokopi yaptım boyadım gönderdim:lepi:

valla ne yapacağını şaşırıyor insan bide benim uyuzlar yemez herşey,
cumartesi yumurtalı ıspanak ve yayla çorbası vardı kaşık sokmadılar, kız accık ıspanaktan yedi,
dünde balık pişince bu güne o yemekler döküldü.
sinir oluyorum. yapılan herşeyi yeseler keşke.
inan pazara gidince ne alacağımıbilmiyorum, millet hepsinden alıyor özeniyorum ben alıyorum çöpee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…