Selenimo ve Cankularyla her telden

benim oğlanın durumu toto oynamış kıssss,
dün canımız sıkıldı benim herifle ikimizin, ordan o sinirle dersanede aldık soluğu, benimki söylendi onlaarada kızın durumuda sorduk o da orta şeke deyince iyice kızdı bizimki,
oturduk müdürün yanına çağırdı hocasının birinide tek tek sordu yapabilecek neler var onları konuştuk
derken akşam eve girdik.
yani dün bizim için pek hoş bir gün değildi.

bizde bir kız seçiyor
oğlan brokoli dışında herşeyi yiyor dana
sabah yün pantolonu giyince olmadı okul pantolonu

anasını satim olsalar bir dert ,olmasalar ayrı bir dert valla Allah ömür versinde büyüdükçe problemlerde büyüyor.
şimdi neler yapabilirizin derdine düştük.

düzelirler canınızı sıkmayın
en iyisi yasak
bizimkide dersanede gerilemiş sonuçları aldık
çattım yine

yesin,yiyenden korkma o danalık gidiyo sonra birden boy atıyolar benim oğlanda tombik tombikti yanakları herkes sıkardı ,
şimdi zayıf çook yiyo ama boy uzadı seninkide öyle olur.

allah uzun ömür versin ablacım
büyüdükçe sorunları artıyor gerçekten
kızın istediği yere kendini attımı ,rahatlarsınız :Saruboceq:

anacım milletin çocukları nasıl çalışıyo anlamadım. sınıfınd bi kızın babası nasılda gururla kızını soruyordu öğretmenlere,
kızın notları hep yüksek. her öğretmen övüyo.
bizimkine söyledim kimseyle konuşmaz oturur hep ders yapar asosyal biri deyip geçiyo eşekkk

allah uzun ömür versin ablacım
büyüdükçe sorunları artıyor gerçekten
kızın istediği yere kendini attımı ,rahatlarsınız :Saruboceq:

bu çalışmayla zor atar kendini oğlanı düşündüğümüz yok pek daha önünde 2 senesi var,ama kızzz bu sene önemli sonra yine kendi üzülecek.
bize bi şey demiyodu dün iyiki gittik dersaneye artık 10 günde bir gidip soracaz hocalarla işbirliği yapacaz olmuyo.

benim kardeşimin biride öyleydi
kimse ondan yüksek not alamazdı
nişanlısı üniversitede yemeğe gidelim ,yurt kapanacak dermiş
gün tekrarını yapmadım sen yee diyormuş
ama alnın teriyle işinede girdi,dereceylede bitirdi okulu
ama gerçekten çok asosyal otun teki

hatta direk müdüre git derdini müdüre anlat, gereksiz yere çocukları uğraştırdığını çocukların önemli derslerlemi yoksa resimlemi uğraşması gerektiğini falan söyle. hatta kocan söylesinn

yemek yedi

öğretmenlerle iş birliğinde olacaz başka çaresi yok
ders çalışmadımı arıyacağım telefonla,bu yaştan sonra beni ispiyoncu yapacak dana

sırnaşık şeysırnaşık şey
hepsi bir arada olmuyo demek kız.
gerçi hocalar zor soruyoruz farkları olmalı düz liselerden burdan aldığı 30 düz lisenin 80-90 ına eştir diyolar accık rahatladık.bide bizimki sadece mat seviyo okuma dersleri zayıf. mat hocasını falan bozuyomuş yanlışını görünce sölüyomuş hocaya,
dedim inanç derste nasıl ufak tefek bi kızcağız matematikçi,
bizimkide basketçi ya iri yarı, inançtan korkuyorum beni dövecek gibi geliyor diye gülüyoo,
yyook dedim dövmezz çünkü o bir balııkkk

geçen hafta yaptığım resime ilkokul 1,sınıf yapmaz bu resmi demiş
kopyayada bunu babamda yapar demiş
başka çaremiz kalmadı müdür tanıdık gitcez bakalım
ortasını o yapıp versin zalak

geçen hafta yaptığım resime ilkokul 1,sınıf yapmaz bu resmi demiş
kopyayada bunu babamda yapar demiş
başka çaremiz kalmadı müdür tanıdık gitcez bakalım
ortasını o yapıp versin zalak

o kadar kötümü yaptın kıss:roflol:
bide bizi bununla uğraştırıyor dersin müdüre kompleksliler kendilerini matematikçilerle bir tutmamızı istiyolar, neyse biz kurtulduk.

su burcu sakin ,zararsız
şimdinin çocukları iri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…