Selenimo ve Cankularyla her telden

ben evde kaldığımdan beri zayıfladım
sabahlıyorum ya bünye gidiyoo :S

kızlar ne zamandır canım yazmak istemiyodu hiç keyfim yoktu bugün biraz daha iyiyim çarşı pazar gezdim kitap falan aldım ders çalışmaya başlamam lazım :bbo:
sizde ne var ne yok bakem

kızlar ne zamandır canım yazmak istemiyodu hiç keyfim yoktu bugün biraz daha iyiyim çarşı pazar gezdim kitap falan aldım ders çalışmaya başlamam lazım :bbo:
sizde ne var ne yok bakem

niye kısss depresyonamı girdin,
yoksa aşağıdan bakan misafir senmiydinn doğru söleeeÇok üzgünüm çoookdelikafadulden

niye kısss depresyonamı girdin,
yoksa aşağıdan bakan misafir senmiydinn doğru söleeeÇok üzgünüm çoookdelikafadulden
ben gizemli takılmadım hiç kendi profilimle girdim vallaha billaha sengözlerimebaksanab
bu ay teyze yapıyodum sizi nerdeyse yırttınız bu seferlik :kedi: iş yok işşşşş ona canımı sıktım bide :1no2:

yok kilo falan almadım Allahtan aynıyım kurs başlıycak 21inde zayıflarım bilem :teytey: haftanın 4 günü gitcem derse

asıl özelde yok iş hee şöyle var büyük bi yerden torpilin varsa sınavlara bilem girmene gerek yok... devlete dayıycam sırtımı 7 ay ders çalışcam sonra rahat ederim inşallah

torpile kaldıysak sıçtık valla,
hiç işimiz rast gitmez o yönden, millet tıkır tıkır halleder bizimki olmaz, demek sende bizim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…