dediğin gibi abla okumakta çare değil ne yapcaz hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı vardır bi yerde bi kısmetimizhadi bakalım kolay gelsinn,
anacım okumak da çare değil,
yazık bizim çocuklar netcek üzülüyorum gençlere
iyi sayılır mehtabım biraz iş yüzünden canım sıkkın ama genel olarak iyiyim çok şükür.... sen nasılsınselammm
gözde nasılsın kuzum
torpile kaldıysak sıçtık valla,
hiç işimiz rast gitmez o yönden, millet tıkır tıkır halleder bizimki olmaz, demek sende bizim gibi..
dediğin gibi abla okumakta çare değil ne yapcaz hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı vardır bi yerde bi kısmetimiz
iyi sayılır mehtabım biraz iş yüzünden canım sıkkın ama genel olarak iyiyim çok şükür.... sen nasılsın
inşallah canım seneye bide mali müşavirlik sınavına gircem daha da napıyım yani biri olmazsa biri olur heralde :sinifsinif:iyyim canım
canın saolsun kız,üzme tatlı canını
kpss kursunada yazılmışsın hayırlı olsun
alırsın iyi bir puan yerleşirsin inşallah
inşallah canım seneye bide mali müşavirlik sınavına gircem daha da napıyım yani biri olmazsa biri olur heralde :sinifsinif:
İlaca güvenmiyom ki, zati iki gün sonra bitiyo bu sefer hep yedimm ama kilo almadım en azından sadece 2,5 kilo verdim
sirkeli suyuma devamm,
ay ben i yine gülme krizi tuttu heryerim oynuyor:)
valla abla şu sirkeyi 1hafta içtim ölüyordum
senin mide sağlam maşallah
o da olmassa olur bi tene bebeee sırnaşık şeysırnaşık şey
valla genlere göre bi tane değil aynı anda 2 tane fırtlatırım ben onları büyütene kadar yaşlanırım ömür biter baksın kocam bana amaaaaannnn
abla bende sirkeli su içsem mi yaa gastrit var içsem bişi olarmı ki
bencede bak senin üzerine doğurcam 1tane
bir zayıflasam
onun için eşim zayıflarsam ödü kopuyor
çok güzelsin,idealsin diye zırvalıyor
bir göz dr görünsen dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?