bende reflü var yaramadı
1tatlı kaşığı koyuyorum
elma sondoloz çıkmış
zayıflamayanın parasını iade ediyormuş
benim ki de öyle yaa sen kilolu değilsin deyip duruyo valla benimkinin ya aklı yok yada gözleri seda sayanın kamerası gibi ince gösteriyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede bak senin üzerine doğurcam 1tane
bir zayıflasam
onun için eşim zayıflarsam ödü kopuyor
çok güzelsin,idealsin diye zırvalıyor
bir göz dr görünsen dedim
benim ki de öyle yaa sen kilolu değilsin deyip duruyo valla benimkinin ya aklı yok yada gözleri seda sayanın kamerası gibi ince gösteriyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
artık ikiz olursa ek iş yapması lazım benimkinin hem benim masraflarıma hemde bebelerinkine nasıl yetişsin adam naniknanikikiz güzelde zor be bakana üstelik masraflı,
miden sakatsa olmaz ,kıvranırsın sonra.
benim ki de öyle yaa sen kilolu değilsin deyip duruyo valla benimkinin ya aklı yok yada gözleri seda sayanın kamerası gibi ince gösteriyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üst dudakta hareket sıfır ama bide çok kocaman bi kadıngözleri falan pört pört gece görsem korkarım vallakız adam elini attımı kemik torbasını netsin ,eline geliyondurrr,
Seda sayanı da doktoru iyi germiş valla yüzü pek güzel olmuş
en güzeli sporr
ve l-carnitin
öbürleri yaramadı bana
üst dudakta hareket sıfır ama bide çok kocaman bi kadıngözleri falan pört pört gece görsem korkarım valla
abla senin boy 1.69 değil mi kilon gaet iyi ne kasıyon ki zayıflıycam diye bende 1.70im ama 70 kiloyum kutu gibi 70e 70 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bencede ayarları bozmayın gayettt güzel ayarları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?