Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim cok saoll guzeller guzeli gelinimm benimm
cavdari deneyelim bakalim kac dilim yicez sekerparemm

kızlar çavdar çok güzel ama heryerin ki bir olmuyoo, mesela marketlerinkini sevmiyorum, fırından alıyorumm,
bazıları kapkara oluyooo onlar iyi değil, ben bir fırın buldum ordan alıyorum veya kocam gelirken alıyo buzluğa koyuyorum.
trabzon ekmeği yapan fırınlardan alıyorum ben bilmem sizin oralarda varmıı

:1shok::1shok::1shok:
ben onları da yesem yürümez yuvarlanırım heralde sen iyi zayıfsın valla abla

aaa evet canimm anneannemin orda firin var kapkara hatta dedik boyami katmislar onlar niye oyle kara oluyoki gulum

bizim burda var taymek mi ne adı öle bişi trabzon ekmeği satıyo bakıyım orda barsa bende alırım ordan

cucuk bende severim bitanemm oncelri salam sosis salcali yapardim nede guzel olurdu kahvaltida:))kaymak benimde favorimm canim ne guzel gider balla of of offf
bu ara nutella aldim ondan yiyom bende (((

çavdar zaten beyaz olmuyo da bazıları çok kara doğal oluyolar içine katkı maddesi koymuyolar,
beyaz ekmekte katkı maddesi var beyazlatmak için

aaaabboooooo mehtabim kullaklari cinlarin :)))bu aradaaa:))

bende kapkara diye firinin gunahini aliodur bu kadar kara ekmek olurmu diye meger dogalmiss

geç kalıyon prenses sen yola çıkacan,
bende fırını çalıştırayımm tavuğu atıyım fırına bir saat sonra oğlan evde

he kızz bu yemeye iyiyim diyorum zaten,
ama sirkeli suyumu hep içerim, bitki çayı içerim hergün, su içmeye çalışıyorumm,böyle geçinip gidiyoruz iştee.şakkıdı
bende nikahtan önce her şeyi yiyip zaıflıyodum hep bitki çayı içiyodum öğlenleri müslimi eksik etmiyodum du ben yine başlıyım aynı tempoya

canlarrr ben cikiorummm gununuzz guzel mutlu saglikli gecsinnn sizleri seviorummmmm bitanelerim benim

ekimimm ilknurumm mehtabimmm zeynebim yetisemediler muhabetimize ama cok opuyorumm kizlar sizleride gorusuruzzz insallahhh kendinize iyi bakin cankuslar

başla salmaya gelmiyo valla,
diyet yapması zor bari böyle yapalım hiç değilse almayız dimi,
valla böyle idare ediyorum napimm, ben aç kalınca başım ağrıyo,
o yüzden diyet yapamam,

görüşürüz canııımm iyi gezmeler sana ananeye de selamlar tanışmıyoruz ammaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…