Selenimo ve Cankularyla her telden

delikafaduldendelikafaduldenhey maşallah hamarat hatunun hali başka tabii... pırasa böreğinin tarifini zamanın olursa bu gün yazarmısın bende suya koydum pırasayı ama başka yemek istedi eşim bari değişik bir tat olsun

zaten yetişsem şaşardım bu ara ne zaman açsam kimse yok pazar vardı alışveriş iş yemek anca geldim şimdi tekrar mutfağa gidicem

anaaa kıss,sen tarif istemişsin ama ben girmedimki öğleden sonra dedimya resim şeyttirecem diye,
sen yine pırasayı normal yapmışsındır.
valla bizim evde mümkün değil yenmez bu mübarek, benden başka kimse çatal sokmazz,
o yüzden börek falan yapıyorum,
benim tarif biraz zahmetli,
bir göbete tarifim vardı burda, ondan yapıp malzemesini pırasa koyuyorum,
ama daha kolay istersen pırasalı pizza yappp, oda güzel oluyoo.
yada hazır yufkadan yappp,
daha ne diyim bacımmmm,

günaydın.. pırasayı yıkayıp kurutup dolaba kaldırdım pişirmedim tarifini bekledim, hazır yufkalı börekleri benim eşim sevmiyor, zor olandan yapayım ben bu gün zamanım var, tabi bir şey çıkmazsa...

baktım tarifine şahane görünüyor ellerine sağlık.. pırasayı sade yağla mı kavurucaz nasıl lezzetlendiricez, sana zahmet onuda yazarmısın ..

ablaaaa çavdar ekmeğimi aldım yedim bgn 1 dilimle doydum birazda yavaş yavaş yedim doyduğumu anladım bgn :sm_cool:

iyiki söylemişsiiin aplacııımm a.s.:1hug:

yok kimse gelmemiş gözde bir sen bir ben bir de taçsız uğramısız, prenses ananesinde .. gerisi nerde ne iş görüyoonuuuz hatunlar

yok kimse gelmemiş gözde bir sen bir ben bir de taçsız uğramısız, prenses ananesinde .. gerisi nerde ne iş görüyoonuuuz hatunlar
abla yarın yokum demişti zaten ilknurda dükkanla uğraşıyor sanırım zeynep full mesaide mehtap ankara da sanırım halaa prenses ananede eee geriye bi biz kaldık canikom

Abla benim öz abla ama haberim yok ah ahh :1ninca:

e sen ne yapıyorsun o zaman canım sana sorayım bari şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…