Heyyyyt sen benden başka kime diyorsun prensesim bak kıskanıyorum bak çatlıyorummmmm :dance::dance::dance::dance:
anacım yataktan çıktım çıkmasına,kahvaltının ardından yemeği yapmadan buraya girdim mi hepsi kalıyo oğlan geliyo öğlen fil gibi yiyooo,
yemek yaptımm hemidee kaç çeşitt,
bu günkü menüü,
şehriye çorbası fırın tavuk,
kaşarlı enginarr,
sigara böreği,
kabak tatlısıı,
yarın resimde mama sırası bende onada pırasalı börek yapacam,
pırasaları doğrayıp suya koydum onları kavuracam.
sen çiziktir kendi kendine zati alışıksın kısss:roflol:
canimmsinizzz benimmm iyiki varsinizzz valla
canlarrr ben cikiorummm gununuzz guzel mutlu saglikli gecsinnn sizleri seviorummmmm bitanelerim benim
ekimimm ilknurumm mehtabimmm zeynebim yetisemediler muhabetimize ama cok opuyorumm kizlar sizleride gorusuruzzz insallahhh kendinize iyi bakin cankuslar
delikafaduldendelikafaduldenhey maşallah hamarat hatunun hali başka tabii... pırasa böreğinin tarifini zamanın olursa bu gün yazarmısın bende suya koydum pırasayı ama başka yemek istedi eşim bari değişik bir tat olsun
anaaa kıss,sen tarif istemişsin ama ben girmedimki öğleden sonra dedimya resim şeyttirecem diye,
sen yine pırasayı normal yapmışsındır.
valla bizim evde mümkün değil yenmez bu mübarek, benden başka kimse çatal sokmazz,
o yüzden börek falan yapıyorum,
benim tarif biraz zahmetli,
bir göbete tarifim vardı burda, ondan yapıp malzemesini pırasa koyuyorum,
ama daha kolay istersen pırasalı pizza yappp, oda güzel oluyoo.
yada hazır yufkadan yappp,
daha ne diyim bacımmmm,
yok kimse gelmemiş gözde bir sen bir ben bir de taçsız uğramısız, prenses ananesinde .. gerisi nerde ne iş görüyoonuuuz hatunlar
abla yarın yokum demişti zaten ilknurda dükkanla uğraşıyor sanırım zeynep full mesaide mehtap ankara da sanırım halaa prenses ananede eee geriye bi biz kaldık canikomyok kimse gelmemiş gözde bir sen bir ben bir de taçsız uğramısız, prenses ananesinde .. gerisi nerde ne iş görüyoonuuuz hatunlar
ne o kıskandın mı:jeyyar:kıskanma kız annemde sana küçük aşkım diyor ben çatlıyormuyum.... oda benim burdaki kardeşim :)))
yok kimse gelmemiş gözde bir sen bir ben bir de taçsız uğramısız, prenses ananesinde .. gerisi nerde ne iş görüyoonuuuz hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?