Selenimo ve Cankularyla her telden

ben pırasayı normal pişirdim, ama tarifi aldım bir dahaki sefere azıcık kendime yapıcam benimkiler kesin yemez dün dedim böreği pırasalı yapacaktım baba oğul ööööö dediler sinirler ya bunlar...

yavrum dediğin zaman bööğğ derler,benimkilerde öyle derdi,
ama sen yap ne olduğunu söyleme yesinler,gör bakkk,
adından dolayı böğğlüyolar ama tadı çok güzell,
sen kendine yap onlarada tattır ama söleme pırasalı diye.

kızlar bu gün hafta sonu ben evde dururmuyumm yafffff,
gezdimm bütün gün accık para harcadım,
İlknur bacı bilgisayarı cortladı gene kesin yoksa girerdi,kocasının şimdi yaptıracak vakti yok,tükan taşıyo,
ondan girememiştir,kafayı yemiştir evde.

canim seleminom guzel olmus gezmissin.bende pazara ciktim eve geldim pirasa yaptim sizden ozendim:)))
heralde canim pc bozuldu ilknurumun yada tasinma telasi sardi fistikcimiz giremedi

prensesim ben ilk çantayı aldım bile bol gönüllü kardeşim sağol gönlüne sağlık...
bu arada taçsız prenses gerçektede tam bir çikolata canavarıdır, resimleri görünce ağzının suyu akmıştır, kesin abisine aldırtmıştır yemiştir, düğüne kadar kilo alacak sonra ona çikolata verme :))))

canimm kardesim benim gule gule kullan bitanemm
gercekten oda benden desene tacsiz prenses bu aralara bende canavar oldum sorma bide malum gunumde gecikti daha beter istio canim guzelcimm sormaa

bende senin dediğin gibi yapıcam zaten ama benim eşim mübarek gurme gibi hemen anlar :))) iyi gezmişsin bu gün, aldıklarını güle güle sağlıkla kullan ...

canimm kardesim benim gule gule kullan bitanemm
gercekten oda benden desene tacsiz prenses bu aralara bende canavar oldum sorma bide malum gunumde gecikti daha beter istio canim guzelcimm sormaa

çikolatayı hiç eve sokma o zaman, dayanamaz yersin onun yerine kayısı kurusu ye şekerli isteğini bastırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…