Selenimo ve Cankularyla her telden

baktım tarifine şahane görünüyor ellerine sağlık.. pırasayı sade yağla mı kavurucaz nasıl lezzetlendiricez, sana zahmet onuda yazarmısın ..

yavrum yine geç kaldım özürrrr,
bu gün hepsi parmaklarını yediler valla, son zamanlarda yediğim en güzel börek dediler.
pırasayı ince ince doğradım, bir tanede havuç rendeledim, bir tanede soğan doğradım,
tuz, acılı istersen pul biber, accık kimyon,tuz,
hepsini kavuracan su koymadann.

ohh ellerine saglik bitanemm
ben firinsiz nasil yaparim bu borekten guzelcim

ablaaaa çavdar ekmeğimi aldım yedim bgn 1 dilimle doydum birazda yavaş yavaş yedim doyduğumu anladım bgn :sm_cool:

iyiki söylemişsiiin aplacııımm a.s.:1hug:

ne güzelll bi işe yaradığıma sevindim, hemde tok tutuyor canımm.Artık beyaz ekmek yeme,
ben uzun zamandır yemiyorum, bu gün resimde arkadaşın biri ilk geldiğim gün den daha zayıfsın dedi sevindim,ama nasıl öyle görüyorlar anlamadım, çünkü kilo vermedim,

canim kilon aynidir ama slkllasma vardir vucudunda ondan zayif durursunn oda guzel bisey plates yapar gibi vucudun daraliooo gulum

spor çok yaptın ya bi ara belki sıkılaşmıştır vücudun kilo vermesen de daha zayıf görünüyorsundur

selam canlarım
nasılsınız,herşey yolundadır umarım
akşam 6gibi geldik,oğlumun doğum günüydü yetiştik hazır pastamızı kestik
anca girebildim

Gözde Ankara'daydım
SENıNLE GÖRÜŞMEYı ıSTERDıM
dün fırsatım vardı,eşimde okeylediydi.AMA SEN NE DERDıN BıLMEM
ama kısmet degilmiş bacım
keşke telefonlerımız olsaymış birbirimizde
NEYSE 1AY SONRA TEKRAR GıDERsem görüşürüz inşallah

prenses bu fotodaki tatlı ne acaba çok güzel göründü gözüme cokacimcoook

canim macaronmus bunlar bak tarifte buldummm banada lezzetli gorundu sekerim

Klasik Macaron Tarifi
- Bir pastane tepsisine tereyağı sürülmüş yağlı kağıt döşeyin.
-350 gr toz şeker ile 250 gr toz bademi karıştırın.
- Bir tutam tuzla hafifçe çırptığınız dört yumurta akını yavaş yavaş katın.
-Hamuru yağlı kağıt üzerine yaklaşık 30 küçük parça halinde dökün.Pişirme sırasında yapışmamaları için aralarına mesafe bırakın.
-Önceden ısıtılmış 200 C fırında 12 dakika pişirin.
-Macaronları bir spatula yardımıyla kaldırın ve nemli bir tepsi üzerine dizin.
-Birkaç dakika bekledikten sonra ikişer ikişer yapıştırın ve tamamen soğumalarını bekleyin. 50 gr toz kakao ile koku verebilirsiniz.

Yumuşak Macaronlar
-Derin bir kapta 250 gr toz badem , 450-500 gr pudra şekri , bir paket şekerli vanilya ve bir tutam tuzla çırpılmış dört yumurta akını karıştırın.
-Daha sonra bir tutam tuzla iyice çırpılmış dört yumurta akı daha katın.
-Bu karışımı 5 mm çapında düz uç takılmış krema torbasına koyun.
-Tereyağı sürülmüş yağlı kağıt yayılmış tepsiye aralıklı olarak dizin.
-Önceden ısıtılmış 180C fırında 15 dakika pişirin.

selam canlarım
nasılsınız,herşey yolundadır umarım
akşam 6gibi geldik,oğlumun doğum günüydü yetiştik hazır pastamızı kestik
anca girebildim

sultanimmm oglusunun dogum gunu kutlu olsun/allah nice saglikli mutlu basarili dogum gunleri nasip etsin bitanem oglusunun yanaciklarindan op benim icin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…