baktım tarifine şahane görünüyor ellerine sağlık.. pırasayı sade yağla mı kavurucaz nasıl lezzetlendiricez, sana zahmet onuda yazarmısın ..
yavrum yine geç kaldım özürrrr,
bu gün hepsi parmaklarını yediler valla, son zamanlarda yediğim en güzel börek dediler.
pırasayı ince ince doğradım, bir tanede havuç rendeledim, bir tanede soğan doğradım,
tuz, acılı istersen pul biber, accık kimyon,tuz,
hepsini kavuracan su koymadann.
ablaaaa çavdar ekmeğimi aldım yedim bgn 1 dilimle doydum birazda yavaş yavaş yedim doyduğumu anladım bgn :sm_cool:
iyiki söylemişsiiin aplacııımm a.s.:1hug:
prensesim hoşgeldinnn, bu gün çok kötü bir hava var değilmi,iyi olmuş dönmüşsün evine.
ne güzelll bi işe yaradığıma sevindim, hemde tok tutuyor canımm.Artık beyaz ekmek yeme,
ben uzun zamandır yemiyorum, bu gün resimde arkadaşın biri ilk geldiğim gün den daha zayıfsın dedi sevindim,ama nasıl öyle görüyorlar anlamadım, çünkü kilo vermedim,
ne güzelll bi işe yaradığıma sevindim, hemde tok tutuyor canımm.Artık beyaz ekmek yeme,
ben uzun zamandır yemiyorum, bu gün resimde arkadaşın biri ilk geldiğim gün den daha zayıfsın dedi sevindim,ama nasıl öyle görüyorlar anlamadım, çünkü kilo vermedim,
bencede vucudu daraldii spordan seleminomuzunnn
ama benim canim atli istioo cokk reglim iki gun gecikti
ben biras tatlı yedim az önce :kedi::kedi:
prenses bu fotodaki tatlı ne acaba çok güzel göründü gözüme cokacimcoook
selam canlarım
nasılsınız,herşey yolundadır umarım
akşam 6gibi geldik,oğlumun doğum günüydü yetiştik hazır pastamızı kestik
anca girebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?