Selenimo ve Cankularyla her telden

canım ben sana yazmıştım burdan bana da uğra diye ama sanırım görmedin sen... bi kaç gün netimde sorun vardı girememiştim karşılaşamadık...bi dahaki sefere geldiğinde görüşelim mutlaka çok memnun olurum canım

yok canım benim ki istanbul yolcusu bende anneme geldim babam gelip aldı beni uykum yok hiç takılıyorum öyle...
macaron tarifini buldum bende bi yerden yapcam kesin gözüme çok güzel göründü :))

yok canım benim ki istanbul yolcusu bende anneme geldim babam gelip aldı beni uykum yok hiç takılıyorum öyle...
macaron tarifini buldum bende bi yerden yapcam kesin gözüme çok güzel göründü :))

allah kavustursunnn gulumm hayirlisiyla gidip gelir insallah tatlim
hakketende cok hos goruunuo canim albeni ye beni diolar:)))

görmedim canım ,her ihtimale karşı otelin netine girmeye çalıştım
internete girmeye çalıştıkça pc kapandı açamadım yani,3denemeden sonra vazgeçtim
ama bayıldım Ankaraya,ÇOK ÖZGÜR VE SIKINTISIZ ŞEHİR VALLA
bayanlar yolda siğara içmeleri çok hoştu ,erkekler içmiyor 2hanımdan birinin elinde cara
ANKAMALL da çok büyük sabah gir akşam çık:roflol:

gençler daha çok rahat canım takmıyolar kimseyi başımıza daş yağacak kaydirigubbakcemile3
kız ankamall gibi kaç tane var burada bi görsen her yer alışveriş merkezi ama en çok tutulan da orası...

ben pırasayı normal pişirdim, ama tarifi aldım bir dahaki sefere azıcık kendime yapıcam benimkiler kesin yemez dün dedim böreği pırasalı yapacaktım baba oğul ööööö dediler sinirler ya bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…