canım ben sana yazmıştım burdan bana da uğra diye ama sanırım görmedin sen... bi kaç gün netimde sorun vardı girememiştim karşılaşamadık...bi dahaki sefere geldiğinde görüşelim mutlaka çok memnun olurum canımGözde Ankara'daydım
SENİNLE GÖRÜŞMEYİ İSTERDİM
dün fırsatım vardı,eşimde okeylediydi.AMA SEN NE DERDİN BİLMEM
ama kısmet degilmiş bacım
keşke telefonlerımız olsaymış birbirimizde
NEYSE 1AY SONRA TEKRAR GİDERsem görüşürüz inşallah
yok canım benim ki istanbul yolcusu bende anneme geldim babam gelip aldı beni uykum yok hiç takılıyorum öyle...
macaron tarifini buldum bende bi yerden yapcam kesin gözüme çok güzel göründü :))
sultanimmm oglusunun dogum gunu kutlu olsun/allah nice saglikli mutlu basarili dogum gunleri nasip etsin bitanem oglusunun yanaciklarindan op benim icin canimm
canım ben sana yazmıştım burdan bana da uğra diye ama sanırım görmedin sen... bi kaç gün netimde sorun vardı girememiştim karşılaşamadık...bi dahaki sefere geldiğinde görüşelim mutlaka çok memnun olurum canım
canlar resmen tatli kriizine girdim bi hastalansamda kurtulsam((
gençler daha çok rahat canım takmıyolar kimseyi başımıza daş yağacak kaydirigubbakcemile3görmedim canım ,her ihtimale karşı otelin netine girmeye çalıştım
internete girmeye çalıştıkça pc kapandı açamadım yani,3denemeden sonra vazgeçtim
ama bayıldım Ankaraya,ÇOK ÖZGÜR VE SIKINTISIZ ŞEHİR VALLA
bayanlar yolda siğara içmeleri çok hoştu ,erkekler içmiyor 2hanımdan birinin elinde cara
ANKAMALL da çok büyük sabah gir akşam çık:roflol:
yavrum yine geç kaldım özürrrr,
bu gün hepsi parmaklarını yediler valla, son zamanlarda yediğim en güzel börek dediler.
pırasayı ince ince doğradım, bir tanede havuç rendeledim, bir tanede soğan doğradım,
tuz, acılı istersen pul biber, accık kimyon,tuz,
hepsini kavuracan su koymadann.
canim benim op annesi benim icin cok cok op kuzunu:))Teşekkür ederim halecim,öperim teyzesi
pek sever öpülmeyi opuyorumnanaktan
bende bu çikolatalardan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuummmm
hepinize mutlu hafta sonları benim iş çok çıkıyorum
abla girmemiş
kankamda girmemiş,neden girmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?