Selenimo ve Cankularyla her telden

ne uykusu kız ben gece bile zor uyuyorum ,gündüz yatınca başın ağrımıyormu kuzu?
gece 2 de yattım sabahta 7 kalktım oğlan yüzmeye gidiyo öbürüni de yıkadım mıyıştım uyumak değil de iç geçirmek işte iyi geliyo

4. kez aynı şeyi yazıcam bilgisayar yine hata verirse sinirden bağırıcam.... pasta süslemende çok hoş ellerine sağlık hamarat ajan

sağol canım benim

delikafadulden

yavrum hepsinden yediysen aldın kiloyu geri,bir haftada 3 kere kutlama yaniiiii.şakkıdı

ne uykusu kız bu saatte,güzellik uykusumu.

oğlanınkilerden hiç yemedim valla
akşamkinden de 2 çatal aldım sadece he he 53,9 kg yim naber

bide akşam geç yattım arkadaşlar vardı onlar gidince uyudu küçük oğlan
mutfak topla et bi de sıcaktan uyumadım kalktım duş aldım 2 oldu yanii
küçük uyurken yatayım dedim di
sabahtan da yoruldum biraz arkadaşa kahveye gittim o arada perdeleri attım makineye
geldim astım yemek yaptım küçüğü yıkadım büyük yüzmeye gidiyo ordan da yaz okuluna 6 dan sonra geliyo kafa dinleyeyim pztesi ye kadar ameliyat olcaz ya zaten onu düşünürken dalmışım yarım saat uyumuşum serin serin klimayı da açtım valla ohhhhzemuszemus:1hug:

aplaaaa senin çizelgeye noldu öle,kendiliğinden azalıvermişşş...valla cok sevindim..kalcaları ölçmedim ölçemde bi,işe yarıyo mu yaramıyo mu sizlerlen payşcammm:)

çizelgeden sıkılmıştım bi değiştirem artık dedim sositososito.
hadi bi ölç bakem bende de fazlalık orda,olmazsa bende bi sağ sol yapam kızzznaniknanik

benim eşim geliyor bilgisayarın başında yakalanmayayın by by

kısçeleeeeeerr 2gündür giremedim nete bazı teknolooocik sebeplerden dolaayyı o yüsden btn yasılarını şettiremedim önemli bişi varsa bi özet geçiverin size zahmet anacım :1hug:

ben açtıgım da yeşildin sonradan kapandın,
valla kız özleştim iki gündür ekiyorlar biz bu topik senle bana kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…