Selenimo ve Cankularyla her telden

yarınkiler direk ilk sayfadan günaydınla girerler
okumazlar yazdıklarımızı

okumasınlar kız dicem ama kısa yazıyos ya çatlarlar okurlar
gözdeee gitmedimi damat yw
prensees hu bacı gece gelirsin 5 te ama
ekim de yok hayırdır yaw
meltoş hemşerimsin diye kızmam sandın dimii sende cezakısın
hadi be tontim soğumadı mı
gidecez bacıılaelaelaelaelae
selenimoyu saymıyom bleee kesin geziyoo

Son düzenleme:
bacım bizde çıkalım bundan sonra gelenlere kapıyı açmayız.iki büklüm oldun sen dondurmanı keyifle afiyetle ye bari

hadi yürü bacım kolkola girelim gidelim bye diyelim
yatırdım çocukları dondurma keyfi etçem hadi canım öptüm vefalı arkadaşım

Son düzenleme:
aa biz tontimi bekledik o yazdırmadan gitti:umursamaz:aşkolsun

canim benim, hic bilerek öyle sey yapar miyim, askolsun... mesaj yazdim ama bilgisayarim o kadar cabuk isiniyo ki yazdigim mesaji bile gönderemeden göctü yine... benneyaptımkiÇok üzgünüm çoook
canim burda bugün hava 42 dereceydi, su anda bile su icinde kaldim... sicaklardan midir anlamadim gitti ama benim bilgisayar kafayi yedi... bakalim bu yazdiklarimi gönderebilecek miyim...

hee ev bekleyelim biz
ne etçen büyüteyim çocukları bende gezcem her gün
tontim hoşgeldin kız soğuttun mu bilgisayarını:roflol::roflol:

canimcim ben sogutmustum da bilgisayari... ben mutfagi toplayip camasirlari katlayip kaldirana kadar esim sagolsun kaynatmis bilgisayari... size iki laf ciziktiremeden söndü benim isik yine, laptopun altina buz koyup sogutsam mi ne?kafamçokkarıştıfisfisfis

bende dondurma yicem az sonra uyusun sıpa büyük yattı uyumaküzere:ecrin_bebek:

ya ilknurcum, o kadar dondurma yiyosun, hem de zayif kalabiliyosun...bravo kiz sanaalkisalkisalkis
ama öyle kosturuyorsun ki... enerji lazim sana, afiyet seker olsun canim...sagligina yarasin, kilolarina yaramasinopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

azcuk yazmayalımda tontim yetişsin bize
ben birazdan çıkarım canım aşkım gelecek çay demleyeyum

gol canim beni düsündügün icinopuyorumnanaktan ama yine de yetisemedim iste... bütün gün dört gözle bekle ki eve gidince iki laf edim evdeki kizlarla diye...sonra da bilgisayarin gazabina ugra...Çok üzgünüm çoook

canim benim, önemli olan senin toparlanman... birkac gün uykulu gez, farketmez, yeter ki ise yarasin kullandigin ilac... ama cok ters zamanlarda kalkiyosun be canim ya, biz o sirada misil misil uyuyoz dicem ama sicaktan o da olmuyo... biz uyuyamiyoruz, bari sen uyu da dinlen canimopuyorumnanaktan

merhaba ekimcim, hosgeldin... tam da sana mesaj yazacaktim nasil gidiyor ilacin etkisi diye? nasilsin bugün canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…