gösssdeeemm naberr,
bizim kaçak gelmişşşşşşş şükürrr,
tahmin ettiğim sebeptenmiş, ama bu kadar uzun sürünce başka bi şeymi var acep demeden de edemedim di.
İLKNURRRRRRRR hoşgeldin gülümmmmmmmm,
Halecim narkozdan korkmana gerek yok ,narkozcun iyi olursa,
uyuyacaksın,güzel rüylar görürken ameliyatın bitecek bile olduğunu bile anlamayacaksın canım.
halemm korma kuzum
şimdi ameliyatlar çok kolay oluyor ve ameliyat sonrasıda rahat geçiyor
sağlık için olman gerekiyorsa ol,erteleme
çok geçmiş olsun bir tanemmmm
bende de var o durum halecim
solda benimde
ama olmadım ameliyat
fazla ciddi değil ama seni çok engellmiyomuş
şipşak olur gider korkma halecikk
ay maşallah enişteye
düşünceli adam maşallahhh
oh su böreği bayılırım ama
bu ara iştahım sıfır
bu hafta 1 kg vermişim
senin nsaı gidiyo kilo durumları
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
valla dün hep yattım Ekimcim,
bu gün eh işte sanırım boğazıma iniyor artık, birde öksürük faslını atlatırsam çıkıp gidecek inşşş,
fena üşütmüşüm,sadecesoğuk alğınlığı sanırım.
işte benden haberler böölleeeeeeeeeee,
Alırız kısssssssssss, ne dimekkk, yanlısss aidatını yatırrrrrrrrr ,gerçii bizim muhasebe müdürü İlknur bacım o da yok şimdii,
Taçsızzzzzzzzzz sende yatır aidatını öyle kardeş ayaklarına yatıpta beeleşe getirmek yok heeeeeeeeeeee,
döverimmm.
Ekim bacı bu sana benzemiyo kııııııı, bu accuk deliye benziyooosırnaşık şey
canimlarimm cankuslarrimm ben geldim bi gun diye gittim iki gun kaldim geldi net olmadigi icin haberde veremedim kizlar kusurabakmayin merak biraktim sizi bu arada ilknurcum hala girmemis haberi olan varmi?ne olmus?ben iyice meraklandim gelmistir diye dusunuyodum artik umarim bi sorun yoktur
bu arada kizlar iki gun kalmamim sebebi bogaz ve kulak agrimdan dolayi cerrahpasada hoca vardi onemli bisey olmasin diye randevu aldik bu sabah musait oldugu icin gittigim gunun ertesi gunude kalmak durumunda kaldim gerci carsamba akvaryuma gittik annemle cok guzeldi kizlar kopek baluklari vatozlar prinalar yengecler yilan baliklari bilumum cesit cesit baliklar cok guzeldi ama okul geziside oldugu icin cok gurultu vardi gecesinde migrenim azdi velhasil sabah doktora gittik kucukken devaluasyon vardi burnumda onu farketti doktor sol tarafim tamamen kapali kaliteli nefes alamiomusum agzim acik uyudugum icin kuruma oluyo tahris oluo bogazda dedi bu agrilar ondandir burundan tam nefes alanamadigi icin bazi sorunlara yolacar bu bogaz kulak agriisi ondan enfeksiyondan deil dedi ve
ameliyat dedi.ben daha once ameliyat gecirmedigim icin el ayak buz kesti benden burun ameliyatlarinda artik tampon kullanmioruz morarma falanda olmuyo dedi ameliyatta uyudugun icin sen bisey hissetmiceksin dedi bi gecede hastanede yaticakmisim ameliyatttan sonra bi hafta biraz zorlanma olurmus ama eskiden bu ameliyat sonrasi durumlar daha gec gecer zahmetliymis simdi o kadar deil dedi bizden haber beklio ne zaman hazir olursan dedi daha ilerki yaslara ertleme dedi cunku sol delik devaluasyondan dolayi kapali bi tek sag tarafim nefes alip verio sonrasinda sikayetlerim daha artarmis
ben hic ameliyat olmadigim icin biraz endiselendim kizlar ya ameliyat ortasinda uyanirsam ya tam uyuyamayip herseyi hissedersem bi suru seyler aklima gelio korkuyorum acikcasi kizlar gerci agir ameliyat degil ama iste narkozlu yatipta bi ameliyat olcagi icin nasil olcagini bilmedigim icinde endiselyimm
Ben geldim nihayet
sizi öyle çok özledimki kızlar anlatamammmmmmmmmm
resmen delirdim 1 haftadır modemim bozuldu ist a gitti firmasına
oldu geri geldi 5 günde
bu sefer net ayarlarım sıfırlandı
benim adam işle dükkanla uğraşmaktan bakamadı
bende kaç gündür telekomun ekiplerini getirttim eve
hat kabul etmiyomuş bağlantıyı
hat çekildi yeniden eve
tadilat gibi oldu anasını satayım
son ayarlarıda telekomla yaptık az evvel ve kavuştum size
ama çatladım ya
sinirden temizliğe verdim kendimi
herşey normal bi sağlık sorunu yok kızlar
çok özledim sizi otrudum 60 sayfayı okudum
şu an yazarken ellerim titriyo çok heyecenlandım
size kavuştuğum için
bu arada temzilik yapmaktan kollarım şişti
eşim elletmiyo bişeyi
bugün daha iyi kaldıramıyodum
ağrı var biraz bileklerde ama geçer
canlarım çok merak etmişsiniz beni
telefonumdan bağlanmayı denedim
kk ya giremedim bi türlü
dükkana gittim yazayım diye
net bağlanamamış daha
haber veremedim bi türlü özür özür
hayatımda çok önemli bir yere sahipmişsiniz
bunu bir kez daha anladım canlarımm
işte geldim burdayım
şenlik başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy bu arada kizlar unuttum su ameliyat olayindan bugunden itibaren ilacim 150 mg dustu :)))20 gun bu sekilde icicem sonra yine bi miktar dusucek fistiklarrrr
canimm benim ne biliim sen hic narkoz alarak bi ameliyat gecirdinmi tatlim?narkozluyken hakketen canin yanmiomu?ya ameliyatin ortasinda uyanirsam falan
canim sende burnunu kontrol ettirdinmi daha sonra bu nefes sorunu baska hastaliklara yol aciomus gulum tek deligikullandigimiz icinn caramelli lattemm
ama cok meraklandirdin bizi tatliskommm valla ozlemisimm cok o tatli dilini muhabetini
az iyi oldum diyip hemen kalkma yat iyice terle, dinlen yarına inşallah daha iyi olursun..
bu gün daaha iyiyim, burnumun kenarı kabuk tuttu silmekten, birde tad ve koku duyum yok başka da bişeyim yok daha iyiyim accık ev süpürsemmi diyorum,ben yatınca eve yatıyo anacım,herşey beni bekliyoo, bu hafta ütümü bile yaapamadım, şimdi iki makine daha çamaşı yıkanack onların ütüsüyle birleşecek daha halim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?