Selenimo ve Cankularyla her telden

canim benim ne biliyim hic narkozlu ameliyat gecirmedigim icin ne olcak ne bitcek telasindayim ben ruyalar gorurken ya hissedersem diye korkuyorum tatlim uyku halindeyken ya ameliyatin ortasinda uyanirsam falan ne biliyimm hersey aklima usustuu

halemm korma kuzum
şimdi ameliyatlar çok kolay oluyor ve ameliyat sonrasıda rahat geçiyor
sağlık için olman gerekiyorsa ol,erteleme
çok geçmiş olsun bir tanemmmm

sultanim oyle diolarr ama iste hic narkozlu bi ameliyat gecirmedigim icin tedirgin oldum elimde deil ama eger olmazsam daha ilerki yaslarda allah korusun tansiyon kalp problemlerine bile yol aciomus nefes alma sorunum oldugum icin kucukken dustugum icin burnumun uzerine devaliasyon olmus allah beterinden saklasinn insallah hayirlisi olur hakkimda cok saoll gulumm

bende de var o durum halecim
solda benimde
ama olmadım ameliyat
fazla ciddi değil ama seni çok engellmiyomuş
şipşak olur gider korkma halecikk

canimm benim ne biliim sen hic narkoz alarak bi ameliyat gecirdinmi tatlim?narkozluyken hakketen canin yanmiomu?ya ameliyatin ortasinda uyanirsam falan
canim sende burnunu kontrol ettirdinmi daha sonra bu nefes sorunu baska hastaliklara yol aciomus gulum tek deligikullandigimiz icinn caramelli lattemm
ama cok meraklandirdin bizi tatliskommm valla ozlemisimm cok o tatli dilini muhabetini

ay maşallah enişteye
düşünceli adam maşallahhh
oh su böreği bayılırım ama
bu ara iştahım sıfır
bu hafta 1 kg vermişim
senin nsaı gidiyo kilo durumları

canim aman dikkat et kendine bunyen zayiflicak 52 den 51 mi dustun tatlim aman canimmfazlasi zarar biliosunnn sen onemlisin bizim icin

ayy bu arada kizlar unuttum su ameliyat olayindan bugunden itibaren ilacim 150 mg dustu :)))20 gun bu sekilde icicem sonra yine bi miktar dusucek fistiklarrrr

az iyi oldum diyip hemen kalkma yat iyice terle, dinlen yarına inşallah daha iyi olursun..

hee vallahi bana hiç benzemez, ben ona göre çok sabırlı ve sakin sayılırım, nede olsa annemin küçük aşkı, abilerinin gülü, kardeşlerin en küçüğü,he birde çikolata canavarı, olacak o kadar:)))

geçmiş olsun canım, sen baya korkmuşsun ama narkozdan ameliyatta uyanmazsın, hiç birşey hissetmezsin, sonrasında yaşam kaliten artar doktor doğru demiş...akvaryumuda gezdin demek, ne güzel biz tv den bakındık sadece, benim oğluş yapıştı anne ne olur gidelim bizde gezelim diye :)))sen ameliyatı ciddi ciddi düşün bence ..

hihoyyythihoyyyta.s.hoş geldin ilknuruuuuuum meraktan çatladık ama çok şükür iyisin..canına acımıyorsun bari eve acı, evi kazıya kazıya yıkacaksın sonunda yaşlandığında temizlik hastası olursun canına yazık gülüm kollarını daha 2 gün zor kaldırırsın, geçmiş olsun ....tekrar hoş geldiiiiiiiiiiin:teytey::teytey::teytey:

kız ben narkoz aldımmmmmm, dedik ya rüya görüyonnnn uyandırdıklarında her şey bitmiş oluyo sen hiç bir şey duymuyosun,anlamıyosunn, hatta niye uyandırdınız diye kızıyosunn:roflol:
korkma gülüm, ameliyatın adı soğuk insan ondan korkuyor, narkozu aldınmı hiç birşey duymuyorsunn.
Ayrıca ilaç accık daha azalmışşş, yokedecez sonunda onuuuuuu
:sm_cool:

az iyi oldum diyip hemen kalkma yat iyice terle, dinlen yarına inşallah daha iyi olursun..

bu gün daaha iyiyim, burnumun kenarı kabuk tuttu silmekten, birde tad ve koku duyum yok başka da bişeyim yok daha iyiyim accık ev süpürsemmi diyorum,ben yatınca eve yatıyo anacım,herşey beni bekliyoo, bu hafta ütümü bile yaapamadım, şimdi iki makine daha çamaşı yıkanack onların ütüsüyle birleşecek daha halim de yok.

günaydınlar
akşam giremedim bacılar
oğlanı getirdm,yemek yediler,mutfağı topladım ve ben uyuya kalmışım
sabah ta kalkamadım oğluma geç kaldı çocuğum
yatsam daha uyuyacağım

hale narkozda uyanılmazzz
narkozcu sen ameliyathaneyi terkedinceye kadar başında bekler
3kez narkoz aldım ben,yani tecrübeliyim
benim annemdede aynı sorun var yıllardır erteledi şimdi sinüziti kronikleşmiş,yaşıda geçtiği için şimdi istiyor çünki yıllar geçtikçe rahatsızlıkları arttı
birde ilacının dozajı azalmış ,bak oluyormuş halecim az kaldıııı:lepi:

temizlik yapacağım diye hastalanmadın mı abla sen
bırak boş ver
birde kursun var senin buğün ,ordada yorulacaksın
aman yap yap aynı en iyisi yapmamak

kankam dükkanın açılışı oldumu kız
olduysa hayırlı uğurlu olsun,bol kazançlı gelir size:Saruboceq:
olmadıysa dükkanın içinde nar patlatın açılıştan önceyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…