Selenimo ve Cankularyla her telden

kız ekimin kardeşimisin gerçekten
ekim hiç ters değil:))
saçını güle güle kullan
bende bekletiyorum saçlarımı 1ay sonra kısacık kestireceğim

Son düzenleme:
evet öz mü öz kardeşiyim en küçük kardeş benim ondan şımarık inatçı ters he he benim suçum değil küçük olmak

:dance::dance::dance::dance::dance:

canimin ici saoll tatlimm.haklisin bitanemm ciddi ciddi dusunuorumm biraz arastirdim nettede ama iyi yapilmasi lazimmis cunku tekrarlayabilirmis eger fazla torpulenirse kemik catisi gocuk olabilirmis vs doktor konusunda titiz davranmak lazim tabii oyy yegenim demek oda istedi akvaryuma ben yegenimi alir zevkle gezdiririmm o yeterki istesinn tatlim benimm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan canim benimm haklisin adi soguk bakalim ciddi dusunuom bende ama doktor konusunu iyice arastirip karar vermek lazim baska komplikasyonlara yol acmasin bide
tatlim insallah sonunda yok olucak cok seviniorumm kurtuluyorumm diye canimseleminom sende dikkat et kendine adacayida cok iyi geliooo ara ara ic hayatim

günaydınlar
akşam giremedim bacılar
oğlanı getirdm,yemek yediler,mutfağı topladım ve ben uyuya kalmışım
sabah ta kalkamadım oğluma geç kaldı çocuğum
yatsam daha uyuyacağım

gunaydinnn sultanimmm
canim benim kendini yorgunmu hissediosun uyandigin zamanda?bazen oyle uyandiginda bile yorgun kalkiosun uyku yetmio cancazim

ooy sultanim gecmis olsunnn uc kere narkoz almisssin bitanemm valla moral oldu daha korkum azaldi gulum doktor icin arastirma yapmak lazim hayirlisi olur insalla anneciginede gecmis olsun kacis yok bundan haklisin sorunlar artio cunku
evet canim kurtulcam insallah yakinda su merettennn

slm millet sabahtan giremedim
oğlanın dersi çoktu onla uğraştık
şimdide yemek hazırladım miniğe
yedirip yatıracağım
herkes iyi inşallah
bu arada taçsız prenses ekimin kardeşiymiş şaşırdıııııııım
akannehir

kankam dükkanın açılışı oldumu kız
olduysa hayırlı uğurlu olsun,bol kazançlı gelir size:Saruboceq:
olmadıysa dükkanın içinde nar patlatın açılıştan önceyerimseniben

olmadı bacım daha işler bitmedi daha
pazartesi sanırım
dur diyeyim eşime patlatsın
sağol valla bereket olur duymuştum bende
açılış olmayacak tören falan yani
ama o güne özel bişey olur sanırsammmmm

canim carammelii lattemm
oh afiyet seker olsun yavruna mamasini yesin sonrada uyyuyup kocaman olsunn:)
benim icin op canim opuyorumnanaktan mincikla acukk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…