Selenimo ve Cankularyla her telden

yavru ben sabahtan kursa gittim geldim kayın validenin günü vardı ona uğradım eve geldim biraz uyudum şimdi de ders çalışcam canikom sen naptın dükkanın işlri bitmedi mi halaa

he anadım gülümmm
bende aynı
dükkan pztesiye bitecek inşallah
açılacak o zamana
çok uzadı tadilat yaa
oğlan geldi şimdi yemek yesin ders çalışacaz
yarına arkadaşının d. günü var bitirsin bu akşam yerimseniben

valla işi zor ben bu yaşa geldim hala çalışıyorum :sinifsinif: çalış çalış bitmiyo yaaaamafoldumbenmafoldumben

canim benim hayirli ugurlu olsunn tatlimm yeni yerinizzz

yeni yerinizde bi yere koyarsiniz bitanem

kız dün çok iyi izleyemedim sürekli telefon geldi hep araya konuşmalar girdim amaaa anladığım kadarıyla güzeldi son sahnede behlülülü nasıl koydu lafı saçlarım çok uzamıştı kestirip attım dedi bitter nasıl bozulduuu

kızlar ben gidiyiiimm ders çalışayım azcık daha benim ki gelmeden akşamları çalışamıyorm çünküm öptm kızlar sizi... he bu aada yarın bi sınava daha giriyorum için bana dua edin heee

iyi canım şimdilik uzun zamandır ders dinlemediğim için biraz konsantre olamıyorum ama zamanla düzelir sanırım canım...
senin ameliyat işi ne durumda günün falan belli mi

canim benimm allah ziihin acikligi versin guzel gelinimm
doktor arastircam bitanemm ona gore karar vercem ama ameliyat sart gulum sagligim icin nefes alma kalitem icin her ne kadar korksamda ilerki yaslarda zorlanmamak icin simdiden olmam lazim canikom
efettt
iyi etti belüüüüülllllüüüüülllüüüü
oh olsun bittereeee
sağol halecimm boncuk içinn

ne demek bitanemm allah nazardan korusun yeni yerinizi kazanci bol olsun

kızlar ben gidiyiiimm ders çalışayım azcık daha benim ki gelmeden akşamları çalışamıyorm çünküm öptm kızlar sizi... he bu aada yarın bi sınava daha giriyorum için bana dua edin heee

canim benimm allah zihin acikligi versin dualarim senle olcaktir basarilar guzelller guzelim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…