yiyelimde benim iştah yok bu ara 53 ten 52 ye indim bu hafta
abla kursta yok
hale burda
kankim gözde ekim taçsız prenses zoicim
nerdesiniz yaw
abla kursta yok
hale burda
kankim gözde ekim taçsız prenses zoicim
nerdesiniz yaw
yavru ben sabahtan kursa gittim geldim kayın validenin günü vardı ona uğradım eve geldim biraz uyudum şimdi de ders çalışcam canikom sen naptın dükkanın işlri bitmedi mi halaa
valla işi zor ben bu yaşa geldim hala çalışıyorum :sinifsinif: çalış çalış bitmiyo yaaaamafoldumbenmafoldumbenhe anadım gülümmm
bende aynı
dükkan pztesiye bitecek inşallah
açılacak o zamana
çok uzadı tadilat yaa
oğlan geldi şimdi yemek yesin ders çalışacaz
yarına arkadaşının d. günü var bitirsin bu akşam yerimseniben
he anadım gülümmm
bende aynı
dükkan pztesiye bitecek inşallah
açılacak o zamana
çok uzadı tadilat yaa
oğlan geldi şimdi yemek yesin ders çalışacaz
yarına arkadaşının d. günü var bitirsin bu akşam yerimseniben
valla işi zor ben bu yaşa geldim hala çalışıyorum :sinifsinif: çalış çalış bitmiyo yaaaamafoldumbenmafoldumben
iyi canım şimdilik uzun zamandır ders dinlemediğim için biraz konsantre olamıyorum ama zamanla düzelir sanırım canım...canim benim dersane nasil gidio ttatlimm benimm
iyi canım şimdilik uzun zamandır ders dinlemediğim için biraz konsantre olamıyorum ama zamanla düzelir sanırım canım...
senin ameliyat işi ne durumda günün falan belli mi
efettt
iyi etti belüüüüülllllüüüüülllüüüü
oh olsun bittereeee
sağol halecimm boncuk içinn
kızlar ben gidiyiiimm ders çalışayım azcık daha benim ki gelmeden akşamları çalışamıyorm çünküm öptm kızlar sizi... he bu aada yarın bi sınava daha giriyorum için bana dua edin heee
kızlar ben gidiyiiimm ders çalışayım azcık daha benim ki gelmeden akşamları çalışamıyorm çünküm öptm kızlar sizi... he bu aada yarın bi sınava daha giriyorum için bana dua edin heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?