kız bensiz pazar olurmuuu,
pazarcılar özlemiştir benii,
gideyim de accık eşeleneyimi stres atayım
evet canim guzel oluyo eselenelim ikimizde stres atar doneriz:)kaydirigubbakcemile3
merhaba selenimo prenses nasılsınız nerdeyse 6 ay sonra girebildim.lw6090 a devam ediyormusunuz.yan etkileri falan çıktı mı elimde bikaç kutu var da.bir de dila nın haberi gerçek mi şok oldum bende sıkıntılı dönemler geçirdim yeni girdim görünce kötü hisstettim kendimi.
valla çok iyi geliyor bana Halecim, rahatlıyorum hele birde güzel şeyler bulursam ooh deyme keyfime, bazende gereksiz harcaamalar yapmıyo değilim ama napalım,
kocam olsun o senin stres atma paran diyo delikafadulden
cankuşlar ben bitane daha zıkkımlanıp yatıcam müsedenizle öpüyoree sizi kocamann opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba selenimo prenses nasılsınız nerdeyse 6 ay sonra girebildim.lw6090 a devam ediyormusunuz.yan etkileri falan çıktı mı elimde bikaç kutu var da.bir de dila nın haberi gerçek mi şok oldum bende sıkıntılı dönemler geçirdim yeni girdim görünce kötü hisstettim kendimi.
merhaba arkadaşları önceden tanıyordum diye.iyi geceler hepinize kaç sayfa muhabbet yapmışsınız ya:)
cankuşlar ben bitane daha zıkkımlanıp yatıcam müsedenizle öpüyoree sizi kocamann opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?