Selenimo ve Cankularyla her telden

kadınlar klubüne bakmam gereken bi sorunum olursa giriyordum ama çok vaktim olmuyordu.bugun de haftasonu öncesi vaktim olunca bir bakayım neler yapmışlar dedim:)) özlemişim sizi:))

yaa arkadaş bu lw nedir banada söyleyin işe yarıyor galiba benimde ihtiyacım var kilo vermeye:bbo:

kadınlar klubüne bakmam gereken bi sorunum olursa giriyordum ama çok vaktim olmuyordu.bugun de haftasonu öncesi vaktim olunca bir bakayım neler yapmışlar dedim:)) özlemişim sizi:))

tatlım biz fena kaptırdık buraya paçayı, 7-24 mesai yapıyoruz valla hergün
eee dostluklar kolay oluşmuyo,
girmeyince eksiklik hissediyoruz artıki hemen birbirimizi merak ederiz kim girmedi, niye gelmedi diye.

Son düzenleme:
aşk olsun yaa nasıl isterseniz öyle biriktirin topiğinden ilknurla konuşmalarına bakardım ondan yanii hem ben nerdeyse 2 senelik üyeyim..sositososito

kız Leylamm boşver hapı şimdi,
ben sana başla dedimi başlarsınn taaammmıı,
elma dersem başla, armut dersem başlama.

aşk olsun yaa nasıl isterseniz öyle biriktirin topiğinden ilknurla konuşmalarına bakardım ondan yanii hem ben nerdeyse 2 senelik üyeyim..sositososito

eeee, kokumuzu daaha yenimi aldın kıssssssss,
bu topikkk çooook önceden açıldıydı.
biz o topiğe İlknur bacıma desteğe gidiyoruz, laklağı burda yapıyoruzzzzzz

canim benim sporsuz olmuo malesef ben gunde iki saat bisiklet cevirdim sonrada yazliga gitmistim merdiven iinip ciktim epey ise yaradi simdide bisiklet ceviriorum ama ayni kilomm allahtan cunku yiyorum su antidepresandan kurtulsam rahatlicam neyseki az kaldi canim sanada gaz geldiyse basarirsin onemli olan kendi kendinide motive etmek bizde variz motive etmeye sonuc basarili olur tatlimm

Leyla kaç kilo fazla var gülüm anlat bakem ver bana ölçüleri san uygun bişeyler yaparuk arkadaşlık öldümü kaydirigubbakcemile3

ah ah nesen sor neben sölim boy170 kilo 63 sen söyle şimdi nekadar vereyim kilo çok dimi bak arkadaşlığın hatrına fazla üstüme gelme hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…