Selenimo ve Cankularyla her telden

evet ilk çıktığında aldığım kutulardı başlayayım o zaman bende hemen.ilacı bebek düşündüğümüz için bırakmıştım tekrar da kilo almadım yan etkisi bana da olmamıştı o zaman
çok iyi yapmışsınız ya ne güzel bende fırsat buldukça girer hatrınızı sorarım.
dila konusunda ise tamamını okuyamamakla birlikte kardeşinin yazdıkları inandırıcı gelmedi gibi, rahat gibi yani.ama ben dila ya yakıştıramadıgım için de öyle hissetmiş olabilirim.

evet ilk çıktığında aldığım kutulardı başlayayım o zaman bende hemen.ilacı bebek düşündüğümüz için bırakmıştım tekrar da kilo almadım yan etkisi bana da olmamıştı o zaman
çok iyi yapmışsınız ya ne güzel bende fırsat buldukça girer hatrınızı sorarım.
dila konusunda ise tamamını okuyamamakla birlikte kardeşinin yazdıkları inandırıcı gelmedi gibi, rahat gibi yani.ama ben dila ya yakıştıramadıgım için de öyle hissetmiş olabilirim.

gir gülüm fırsat buldukça, biz burdayız.
bende senin düşündüğün gibi düşünüyorumm.Dila konusunda. bi ara hepimizde paranoya oluşmuştu.Her yazıya şüpheyle bakmaya başlamıştık.

canim kac kilo vermeyi dusunuyosun ?lw nin etkisi olumluydu aldigim ilk iki kutuda toplam 9 kiloya yakin verdim sonra hic ilac kullanmadim ve kilo almadim ama son bi aydir antidepresanin yan etkisinden dolayi istahim acayip acildi ve ucuncu kutuyu aldim hic kilo veremedim ama kiloda almadim buda bisey cunku yeme krizleri gelioo

ben ilk ay 3-4 kilo vermiştim öyle de duruyorum 4-5 versem süper olur ama spor yapabilirsem.14 gün de mısır gevreğiyle 2 öğün geçirdim ama işe yaramadı.artık sabah lw ye baslarım, sizi görünce gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…