Selenimo ve Cankularyla her telden

bak selam verdin borçlu çıktın bee iyi değilim arkadaşım yaa hala eşimle aram iyi değil canım çok sıkkın iyiki kk ve sizler varsınız en azından biraz unutuyorummafoldumben

boşver bee PRENSESıM anlatmaya değmezde işte sağol yinede 1 haftadır konuşmuyoruz bir evin içinde 2 yabancı gibiyiz valla artık hiç takmıyorum onu ne hali varsa görsün...

boşver bee PRENSESİM anlatmaya değmezde işte sağol yinede 1 haftadır konuşmuyoruz bir evin içinde 2 yabancı gibiyiz valla artık hiç takmıyorum onu ne hali varsa görsün...

anladim canim uzuldum acikcasi gerci kari koca arasina girilmezde onemli bi sorun yoktur dilerim bi hafta kusluk uzun deilmi canikom ikinizin ortak bi sorunumu

kızçelerrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn,
dün de siz döktürmüşsünüz be yaaa helall,
ben dün giremedim çünkümmmmmm,
sbah geç kalktım gece mesaisine kalınca burda,
sonacığıma kahvaltı bile yaapmadım fırladım yaataaktan pazara gittim, geç kalınca park yeri bulamıyorum da.
oğlan zati dersaneye gitti kızla babası yatıyodu,
sonra benimkinle konuşmuyodum ya bende bastım fırçayı ,bastım fırçayı, hade ben gidiyorum ne poh yiyosanız yiyin dedimmmm.
tabi bi poh yiyemeyecekleri için gitmeme izin vermediler,
hadi seni gesmeye götüriyim açılırsın dedi bizim ........z
ona pc ye girmesini yasak ettim, eee ben nasıl gireyim hemen bu lafın ardın dan demiiii,
o yüzden akşam aklım burda kalmasına rağmen giremedim kızlarrrrrr,
işte bizde durumlar böleeeeeeee,
şimdi yatıyolar da girip çiiziktireyim dedim.
öğlen yine çıkarız belkim dışarı,
kızın örtmeni gelecek ama kaçta belli değil öğlen gelirse sonra çıkarım,akşam üstü gelirse öğlen çıkarım
,

bak selam verdin borçlu çıktın bee iyi değilim arkadaşım yaa hala eşimle aram iyi değil canım çok sıkkın iyiki kk ve sizler varsınız en azından biraz unutuyorummafoldumben

kızz olur öylee, bak bi sen bozuk diilsin, bende varımm, yani vardımmm.
dün bastım fırçayı yola geldi, benimki arada böle fırça ister,
seninki ne den anlarsa sende öyle yap bacımmm,
erkek milletinin burcu ne olursa olsun hepsinin yükseleni öküzdür diye yazmış biri çoooook hoşuma gitti sonuna kadarkatılıyorum,
hepsinin yükseleni öküzzzzzz,
ben valiz hazırlamaya başladımı benimki paniklerrrrrrrr, mum gibi olur.
seninkide korkuyodur bişeyen bacım,
hepiniz kendi kocelerinizin zayıf noktasını biliyosunuzdur.
akıllıııııııııı oluunnnnn.
Leyloşşşşşşşş
biz burda accık söylenip rahatlıyoruzz,bazende özelden söylenip rahatlıyoruzzzzzzzz,
takmaaaa,
evlilikte bunlarda olmasa olmaz yaniii.
arada bi ayar çekecenki heyecan olsun demiiiikaydirigubbakcemile3zemuszemus

aşure yapıyorum kızlarr, akşamdan ıslttıydım, fasulye,nohut haşlandı,buğdayda haşlanmak üzere gidim accık khvaltı yapıyım ,aşuremi halledeyim barimm,
haddiiiiiiii hepiciğiniziiiiii öptümmmmmmm.
Kızlar
Hale ve Mehtap bacılarım sizlen depresyon hapı hakkında konuşacaktım denk gelirsek.
benimde kız kardeşim başlamış,
ne bu yaaa herkes depresyondamı böyle,ne kadar çok kullanan var.
Hale bacı seni bu konularda uzman sayarak
uzmanlık sorusunu saana soruyorum,
ciproleks mi nedir ondan vermiş dr.
yarım başlatmış 5 mg diyo.
uyku yapıyo bende hep yatmak istiyorum diyoo,
durduk yere hiç bişey yokken ağlamaya başlıyorum abla dedi.
dün birazda ona canım sıkıldı,evdekilerden çıkardım acısını.
şimdi uzmnlık alanına girenler yazsın bakem bana,
benim kardeş biraz daha içine atar, çok evhamlı,çalışıyo da,
kocasıda benimki gibi deel,tembel
her şeyle bu uğraşır,
çok sakin bi kızdı,ama şimdi çabuk sinirleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…