leylacım olur evlilikte
evliliğin ilk 5ylı yeni ayakkabı gibidir her giydiğinde ayağını vurur
ama içine atma onun seni anlamasını bekleme ,sıkıntın neyse açık açık söyle
gerekirse kavganıda yap
erkekler tavırdan anlamaz
çay demle açılışı sen yap,hatalıysan özürünü dile,yok karşı taraf hatalıysa özür beklemeden affedici ol canım
ve kesinlikle geçen hafta sen söyle yapmıştın diye başlama söze,geçmişten hiç örnekleme yapma onunda yapmasına izin verme ozaman söyleseydin aradan zaman geçti geçmişi kapat dee
akıl vermiş gibi oluyorumda,üzüldüm,kendini hiç kimse için yıpratmaaaaaaa
:1no2: sağol canıım benim bizim durum gerçekten kötü neyapıcağımıda inanki bilmiyorum ama eminim sonumuz yok yanii:1shok::1shok:
sağol PRENSESİM hiç birşeye halim kalmadı hala neyapıcağımı bilmiyorum ama bir karar vermem lazımda çocuklar belimi büküyor işte of offmafoldumben
yok şiddet yok ama vursa daha iyi böyle hiç konuşmadan nasıl susabiliyor yaa oduun işte sen erkeksin neolursa olsun gel bi dimi ama yaa ona karşı birşey belli etmiyorum ama böyle bilgisayarın başına geçip müzik dinliyince çok kötü olyorum ister istemez 2 tane çocuğum var canıım nasıl kıyım onlara yazık değilmi sen söyle...
yok be bacım o yapıda bir insan değil öyle terapist falan gitmez bak sende söylüyorsun üvey baba içinde büyümüssün sen daha iyi bilirsin işte ben bunları çocuklarıma yaşatmak istemiyorum onlar için nereye kadar giderse artık napalım belki rabbim sabrımın karşılığını verir..neyse canıım benim iyi geldi insan dertleşmek istiyor iyiki varsınızz:gitme:
ahh bir konuşabilsek belki ama yok ne geliyor nede ben
iştee ben onu yapamıyorum yaa nasıl başlıycağımı bile bilmiyorken
bilmiyorum biraz daha bekliycem dur bakalım...
hadi seni dinliyorum gidip konuşucam dua PRENSESİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?