Selenimo ve Cankularyla her telden

:1no2: sağol canıım benim bizim durum gerçekten kötü neyapıcağımıda inanki bilmiyorum ama eminim sonumuz yok yanii:1shok::1shok:

sağol PRENSESıM hiç birşeye halim kalmadı hala neyapıcağımı bilmiyorum ama bir karar vermem lazımda çocuklar belimi büküyor işte of offmafoldumben

sağol PRENSESİM hiç birşeye halim kalmadı hala neyapıcağımı bilmiyorum ama bir karar vermem lazımda çocuklar belimi büküyor işte of offmafoldumben

eger siddete maruz kaliosan hic dusunme derim cunku siddet katlanilmaz bi durum tatlim
cocuklar kac yasinda kac tane canim

yok şiddet yok ama vursa daha iyi böyle hiç konuşmadan nasıl susabiliyor yaa oduun işte sen erkeksin neolursa olsun gel bi dimi ama yaa ona karşı birşey belli etmiyorum ama böyle bilgisayarın başına geçip müzik dinliyince çok kötü olyorum ister istemez 2 tane çocuğum var canıım nasıl kıyım onlara yazık değilmi sen söyle...

aman canimm allah korusunn insan siddete maruz kalmak daha kotu sakin daha iyi falan deme allah uzak tutsun boylelerini diyim
suskunlugumu seni uzuyo sanirim ilgi alaka gostermio falan eger bunlarsa oturup konussan ben bu sekilde mutlu deilim falan desen kuzum
iki cocuk olsada eger mutsuzsan bi caresi yoksa bu hayat senin birazda kendini dusunmelisin canim cocuklari mutlu huzurlu bi yuva babasizda saglanior bende babasiz buyudum gerci benim karisik uvey baba oldu oda beter cikti karman karisik bisey oldum:)
neyse yani cocuklarin icin hicbiseye katlanmak zorunda deilsin bence sonucta bu hayat bi kerelik bidaha yasamicaksin bitanem iyi dusun iyi karar ver iliskinizi iyilestirmek icin evlilik terapistleri falan gidip yardim alsaniz

yok be bacım o yapıda bir insan değil öyle terapist falan gitmez bak sende söylüyorsun üvey baba içinde büyümüssün sen daha iyi bilirsin işte ben bunları çocuklarıma yaşatmak istemiyorum onlar için nereye kadar giderse artık napalım belki rabbim sabrımın karşılığını verir..neyse canıım benim iyi geldi insan dertleşmek istiyor iyiki varsınızz:gitme:

ama gulum soyle bisey var her uvey baba kotu olcak bisey yok ben ne uvey babalar gordum cevremde gercek babadan daha sefkatli dusunceli birazda sans gulum
fedakarlik yapiosun cocuklarin icin bu cok guzel bisey ama seninde hayatin sozkonusu bitanem allahkorusun depresyon falan girersin iyi dusun karar var belki esinle sorunun degisir olabilme imkani varmi canim

hadi seni dinliyorum gidip konuşucam dua PRENSESİM

canim benim kendini dinlemelisin once musait bi ortamsa konusmalisin tatlim icindekileri paylasabilmelisin derim ama sen kocani daha iyi tanirsin ben dedim diye konusma bana dogru geleni soyledim ben bu sekilde mutsuz oldugun icin konusman en dogrusu diye dusundum sonucta karikoca herseyi acik acik konusabilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…