Selenimo ve Cankularyla her telden

mehtabım bacıııım küsme gülüm geldim..benimki nöbetçi iş çıktı bir imza atıp gelecek çok vaktim yok ama bir bakınayım selam vereyim dedim..nasılsınız kızçeler..
selenimo enişteyi fırçalamış anlaşılan, yazık kız çok kızma enişteye hak ediyorsa sen bilin tabiii...aşure yapcan demek bende salı okula gidicem orda yapıp öğrencilere yedirecekmişiz, nem nem nem

günaydınlar
bizimkiler traş olmaya gittiler gelinceye kadar hazırlan dediler
ben napıyom ,ALLAH NE ETSıN BENıkaydirigubbakcemile3

ablacım
sana uzun uzun yazarım
5mğ ne ki,10gün saonra kesin 10mğ çıkar
sen benim hikayeyi biliyorsun
herşeyin bir sebebi var ,benimknin tetikçiside annem ve babamı görünce tekrargidecekler yalnız kalacağım la depreşti
hatırlarsan misafirlerim destek olmuşlardı bana,gitmem için
ve bana girer girmez 70mg chambalta verdi
ama ben psikoloğla görüştüm
psikolterapi aldım 4hafta
inan çok da iyi etmişim
akşama sana detaylı yazarım yaptıklarımı
bana söylenen 35 yaşından itibaren hormonların azaldığı ve bu hormonları ilaçla değil doğal yöntemlerle ve çakralara masajla yükseltmek
bende çok olumlu sonuç verdi ama kişiden kişiye değişir
yarın görüşürüz
kafana takmaaa,hepimiz giriyoruz
eşinin desteksizliği,omzundaki ağır yük onu çökertmiş
inşallah 1aya kalmaz düzelir
çokkkkk geçmiş olsun

leylacım olur evlilikte
evliliğin ilk 5ylı yeni ayakkabı gibidir her giydiğinde ayağını vurur
ama içine atma onun seni anlamasını bekleme ,sıkıntın neyse açık açık söyle
gerekirse kavganıda yap
erkekler tavırdan anlamaz
çay demle açılışı sen yap,hatalıysan özürünü dile,yok karşı taraf hatalıysa özür beklemeden affedici ol canım
ve kesinlikle geçen hafta sen söyle yapmıştın diye başlama söze,geçmişten hiç örnekleme yapma onunda yapmasına izin verme ozaman söyleseydin aradan zaman geçti geçmişi kapat dee
akıl vermiş gibi oluyorumda,üzüldüm,kendini hiç kimse için yıpratmaaaaaaa

gelelim ekim bacı sana
nasılda buldum seni
tombik gelinlerin içinde senin ne işin var kızkötükedihüso
biz burda umutsuz ev kadınları olarak dururkenkaydirigubbakcemile3
ne yazıyor benim avatarda ÖNEMDE İLK ,ÖNCELİKTE İLK:lepi:
hadi bir seferlik seni sevdiğimizden affettiksırnaşık şey

ablacım ,hale ne der bilmiyorum ama takıldım kardeşine
halede yazsın birşeyler,onun görüşüde önemli
çünki ben ilk defa girdim
başlangıcında hiç ilaç almadan atlattım
atlattığımıda ,eşimle beraber
dahiliye dr gittiğmde depresyondamıyım ne kendmi kötü hissediyorum dedim
adam bana
gözleriniz ışıl ışıl,kesinlikle depresyon değil dedi kaydirigubbakcemile3
apikobal diye b vitamini verdi gönderdi
en son gittiğimdede psikoloğum ,artık gelmenize gerek yok konuşacak başka birini bul dedisırnaşık şey

kankam giresen denk gelemeyiz
akşama kısmetse görüşürüz
Nevşehire FORUM açılmış
eksik kalmayalım
birazdan çıkacagız çocukların gönlünü edersek nevşehire gideceğiz,oğlanın dersanesi yok buğün tüm gün bizim

haleciğimide öpüyorum
şimdi bana yazmamışsın der
kahvaltı masasına oturmadım halem ,çoook güzel son kahvaltımı yaptım
yaramasın
yarından itibaren kepek ekmek,kiprit kutusu peynire devammmmmmmkaydirigubbakcemile3
öpüldünüzzzzz

bitanecik seleminomm benim
oncelikle kardesin icin cok gecmis olsun tatlim.cagimizin hastaligi depresyon artik yakalanmayan yok gibi.oncelikle sunu soyleyim eger ilk kez depresyona giriosa ve ilk kez depresan kullaniosa ilacin cok faydasini gorecektir ve alti aylik tedavide yeterli olcaktir
banada doktorum oyle demisti ama benim ilk depresyon olmadigi icin farkli oldu
ciprolex agir bi depresan deil guzel ilac vermis anladigim kadariyla ilk kez depresan alior
dusuk dozla baslamis eger ilaca olumlu yanit vermezse biraz daha artirir ama sunu diyim bu ilacin ilaci birakerken cekilme belirtileri yok benimki gibi yani cok dengeyi bozmuyo
mehtabim kendine kendine bitkisel yontemlerle atlatabilmis ama herkes bunu basaramior eger ilac almasa kardesinin psikolojisi dahada bozulur benimde oyle olmustu dusunsene her zaman mutsuzsun aglamak istiosun hayata umutsuz bakiosun canin hicbisey yapmak istemio bunu bi hastalik olarak dusun bi sure ilac alicak kendini iyi hissetmeye zamanla baslicak ve sonra iyilesicek.antidepresanlardan hepimiz korkuyoruz cekiniyoruz cunku vucuda yanetkileri olabilio kilo artisi falan ama bazende kullanmak kacinilmaz oluyo hayata tutunabilmek eski halimize donmek adina o yuzden cok uzulme ilac kullanio diye
soyle dusun benzetme yapayim grip oldu bi sure ilac alcak sonra duzelcek gibi
tabi kendi kendinede yardim etmesi lazim ama inan bu ilacin etkisiyle daha kolay olcaktir
ben kendimi altiay oncesinle bayaa farkli goruyorum,senin gibi ablayada sahip sende kardesinin iyi hissetmesine yardimci olacagina inaniorum canim.
eger ilaca yeni basladiysa ilk basta vucudun ilaca karsi verecegi tepkiler var
uyuklama uyku istegi ondandir esnemede yapar ama bi sure sonra vucut alisir uyusukluk gecer ama eger gecmezse doktor ona gore bi ilacla deistirio.ama bi on gun boyle hissedebilir cunku vucudun ilaca alismasi lazim hayatim.herseye cabuk sinirlenmeside sinirlerinin bozuk olmasindan guzelim insallah duzelcek ama biraz zamana ihtiyaci var
ilacin sayesinde senin sayende cevresinin ilgi alakasiyla toparlayacaktir merak etme
ama sakin tedavisini yarim birakmasin cunku iyi oldum deyip kesenler ikinci atakta daha uzun tedaviye maruz kaliolar ilacin etkisi uc dort haftada gosterceginide kardesin unutmasin gerci doktoru soylemistir ona bitanem yani bi iki iciste iyi hissedemez anca uc dort hafta sonunda ilac etki edecek kendini daha iyi hissetmeye baslicak hayatim
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin yardimci olabilirsem sevinirim canim

aaaah dusunceli sultanimm benimmm valla sizlerin sayesindede bu depresyonu atlatiorum alaka cok onemli cevre cok onemli bu durumda iyiki varsiniz cankuslarim
canim ben artik iki dilim ekmekle doyuyorum onceden tek dilim yeterdi ama yetmio gulum valla light ekmek oldugu halde((Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…