Selenimo ve Cankuşlarıyla Her Telden

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım ıkıncı evlılıkler bazılarının yuzune guluoo bazılarının gulmuo ıste annemı sansızlıklar pesını bırakmamıs kocadan yana malesef nasıl ozenıorum su aıle olayına ıkı yasından berı baba gormedım aıle gormedım ben aıle kurayım dedım ama gorduklerımden sonra ınsan elınde olmadan etkılenıo ıste hakkımızda hayırlısı dıorumm
hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı ne ıse oyle olsunn

kız bilmiyorum 5 tane ben içerim maden suyu
onunki meyveli gazozzz
soram bir yukardaki dr lara iyi söyledinizzz

kızlar soda ararken ne buldum reklam askı bu olsa gerek tırnaklarına bıle reklam almıs hehehheheh

yastık değişmekle kader değişmez derdi kayın validem

bundan sonrası hayırlı olacak inşallahhhhh

yastık değişmekle kader değişmez derdi kayın validem

bundan sonrası hayırlı olacak inşallahhhhh
d

dogru yastık deısmekle kader deısmıoo
ne kadar cabalarsak cabalayım allah bıseyı yazdıysa o mutlaka goruluoo kacılmıo ondan oyuzden allah hakkımızda hayırlı yazılar yazsın hepımızın ınsallahh
amınn canımmmm amınnnnn

yok abam aslında o kapris yaptı
ben masumum valla
ama iyi aklıma getirdin buğünlerde istediğim bir şey var ,barışırsa onu aldırayımmmmşakkıdı

amaaannnn herif yak bi cigara ramazandan sonra bırakırsın de şappadanak öp barıştın gittiiiiiiiiisırnaşık şey

Prof. Dr. Karagülle’ye göre maden suyunun faydaları:
* Gençler, menopoz sonrası kadınlar ve ileri yaşlardakilerin günlük kalsiyum gereksinimlerini karşılar. Böylece güçlü kemik yapısının oluşması ve korunmasını sağlar,
* Her türlü sportif aktivitede terleme ile oluşan su ve mineral kaybını karşılar ve yorgunluğu hızla giderir,
* Büyüme çağında, hamilelikte ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacını (magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi) karşılar,
* Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm sağlar,
* İçerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekler ve sağlıklı kılar,
* Aynı zamanda dışardan sürüldüğünde de cildi canlandırır ve gençleştirir.

İki şişeden fazlası zararlı
SELAHATTİN DÖNMEZ (Uzm. Diyetisyen)
Maden suyu çok sağlıklı bir içecektir ve içindeki minareller insan sağlığını destekleyicidir. Ter, solunum ve idrar ile kaybolan minerallerin yerine gelmesi için çok faydalıdır. Amerikan Diyatetik Akademisi ve Amerikan Obezite Birliği maksimum günde 2 şişe, yani 600 mililitre olarak belirledi. Fazla tüketildiğinde akut böbrek sorunlarına zemin hazırlayabiliyor. Obezite tedavisinde de maden suyu kullanılır ama günde bir şişeden fazla tüketmemekte fayda var. Sağlıklı insanlar günde iki şişe, şişmanlar bir şişe içmeli. Kalp ve böbrek hastaları ise uzak durmalı.

abowwwww
kendimle beraber ,adamıda hasta edecemm
benim böbrekler check-up ta temiz çıktı
ayy sağol halemmmm
kocama zor olacak yazık
siğara soda derken benide aradan çıkarıp Allahın hakkını 3leyecek

canlarımm sohbetınıze doyum olmuoo valla
bu guzel sohbetten kopmak ıstemıorum ama yemek hazırlamam lazımm annem gazete okuoo anneannem acıkmıss yıne gelırım canlar ben yokken kahve yudumlayınn keyıf yapınnn bıtanelerımm sızlerı sevıorummmm

ben haaa büyük konuşmayımda
ayağımdan tavana assan yapmamdelikafadulden

sende de katır inadı var valla,
aslında biz kadınlar inatlaşmayıp yağlama yıkama yapsak heriflere
ohooooooo her isteğimizi yaptırır el üstünde de tutuluruz .
çünkü saftirik oluyo erkek milleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…