selintepe , diyetin çok mantıklı geldi, paylaşımın için çoooooooook sağol, hep zayıf ol!arkadaşım deniycem, takıldığımda sorarım artık....
Rica ederim, ne demek, umarım herkes istediği kiloya iner. Birkaç gün giremesem bile mutlaka sorularınıza bakıyorum, takıldığın yerleri yaz bana.
Mantıklı bir diyet evet, nedeni şu, denedim, bir çok arkadaşım da denedi. Ben yapamıyorum, tatlıdan vazgeçemem diyenler oldu tabi, onlar hala şişman. Ama yapabilenlerden 36 bedene inen arkadaşım var, benim kadar kilolu değildi tabi ama yine de kendinden memnun değildi.
Şu kadar kibrit kutusu peynir, bilmem şu kadar et yiyinler bana göre değil, bize göre değil, ben doymuyordum arkadaş :)) E doymayınca diyeti acı bir son ile noktalıyordum daha fazla yiyerek, iki günde vazgeçiyordum. Ekmeğe dalıyordum, böreklere, tavuklu pilavlara. Yanlış yaptığmı karbonhidrat almayarak diğerlerinden doyana kadar yediğimde de kilo verdiğimi hem de çok güzel verdiğimi görünce anladım. Bence kişiye özel diyetler olmalı, bu diyetle herkes verir, veremeyeni alnından öperim. Bu vücut sistemini bozmak değiştirmek çünkü. Ne kadar sağlıklı tabi tartışılır, ama psikoloji bence en önemli unsur, eğer ben kilo verdiysem mutlu oluyorum, dünyam vücudum kilo verdiğimde değişiyor. O zaman bu bana uygun diyenler için yazdım zaten.