Bende bugunden ıtıbaren burda yazamaya baslayacagım artık..Baslangıc kılom 86.3 kılo.
Yedıklerım ;
Sabah 1 Balon ekmek
1 yumurta
1 ceyrek tost
Yazınca bende oha oldum haklısınız.Ekmek oranı fazlabırde 3 adet cay ve 1 adet kahve (hepsı 1 'er sekerlı) zıra cok fazla bogazım agrıyor(((((((
Hoşgeldin canım... Evet kahvaltında ekmek bol kullanmışsın, ekmek olarak tam tahıl,çavdar,kepek türlerini kullanmaya gayet et ve sabah kalhvaltıda 2 dilim öglen 1 dilim akşam ekmek kullanmamaya çalış, bol bol süt yoğurt tüket (bunu kk ögrendim özellikle yoğurt bel çevresinin incelmesi için çok faydalı) akşam 7-8 den sonra çok fazla meyve yeme canım çünkü meyvedeki şeker vucutta en çabuk kalanmış spor hocamın dediğine göre.. Eğer çalışmıyorsan ve bilgisayarın varsa lessinin spor linklerini indir ve günde en az 30 saat bu spor hareketlerini yapmaya çalış...
Sonunda hepimiz zayıf ve güzel hanımlar olacaz sonuna kadar arkandayım.. Takipteyim haberin olsun
Düşünüyorumda insanlar çok ama çok acımasız.Hep kalıplara sokma çabası var insanlarda.Sanki şişmanlar suçlular ve çok zayıflar mukemmelermiş gibi.Insana yakışmıyor aslında kategorıler...Şişman insanları küçümseyenler umarım birgün hepiniz bin kilo olursunuz,pis domuzlar sizi
Harikasın yoruma bitttim doğrusu boşverrr takma kafana bende zamanında cok sinir oluyodum ama zayıfladıkça yüzlerindeki kıskançlığı görüp mutlu olucam:)
azmin iraden bol ve daim olsun bende şuan kilo koruması yapıyorum nisan ayında başlıcam biraz sıkmaya kendimi kış günü çok soğuk ne diyete ne spora gücüm yetmiyor sana maşallah diyet yapmıyorum ama sizleri takip ediyorum menülerin güzel yoğurdu daha fazla yersen iyi olur birde kepek ve çok tahıllı ekmek tüketmeye çalış tostu yağsız ve az kaşarlı yaptır çok faydasını görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?