Selülite Taytını kullananlar

FilizFilizFiliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
6
0
0
Ankara
Merhaba Kızlar, ben foruma yeni üye oldum. Selülit sorunuma çare bulabilmek için nerdeyse üye olmadığım site kalmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Özellikle doğumdan sonra kilolar belli bölgelerde kaldı, gitmedi. Selülit hele başlı başına dert benim için. Sizler ne yapıyorsunuz merak ettim. Benimle de paylaşırsanız çok memnun olurum. Denemediğim nerdeyse hiç bir yöntem kalmadı. Özel ilaçlar...kremler...masaj...spor..hepsini denedim. Sonuş sıfır.İnşallah sizin bildiğiniz farklı bir yöntem vardır ve başarılı olurum. Bu arada bir arkadaşım geçen ay fransadan geldi. ordan bir selülit için tayt almış. bir ay boyunca giymiş ve selüliti kalmamış. Aynı zamanda da popoda ve bacaklarda 2-3 cm incelmiş.inanamadım. Ama türkiyedede satılıyormu bilmiyorum. çünkü ben görmedim daha.duyanınız göreniniz varmı.bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Kızlar, ben foruma yeni üye oldum. Selülit sorunuma çare bulabilmek için nerdeyse üye olmadığım site kalmadı. Ne yapacağım bilmiyorum. Özellikle doğumdan sonra kilolar belli bölgelerde kaldı, gitmedi. Selülit hele başlı başına dert benim için. Sizler ne yapıyorsunuz merak ettim. Benimle de paylaşırsanız çok memnun olurum. Denemediğim nerdeyse hiç bir yöntem kalmadı. Özel ilaçlar...kremler...masaj...spor..hepsini denedim. Sonuş sıfır.İnşallah sizin bildiğiniz farklı bir yöntem vardır ve başarılı olurum. Bu arada bir arkadaşım geçen ay fransadan geldi. ordan bir selülit için tayt almış. bir ay boyunca giymiş ve selüliti kalmamış. Aynı zamanda da popoda ve bacaklarda 2-3 cm incelmiş.inanamadım. Ama türkiyedede satılıyormu bilmiyorum.çünkü ben görmedim daha.duyanınız göreniniz varmı. bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

Merhaba Filiz

Bahsettiğin taytı biliyorum.Türkiye 'de satılıyor.Seninle aynı problemleri bende yaşıyordum.Bu taytı aldım ve gerçekten etkisini çok kısa zamanda gördüm.kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ama selülitlerim şimdiden azaldı hemde inceldim.Taytı kullanma sürem bittiğinde sana tekrar bilgi veririm.Aldığım sitenin adresini vermek isterdim ama sanırım izin verilmiyor.
Sana bol şanslar:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ozurlumusunuz kendi kendinize konusuyorsunuz ?

Hade baska kapiya ....

Back
X