- 7 Haziran 2021
- 2
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi nurgulkync
Kadın doğum Dr... Fehmi Ünal'a muayene olmak için gittim. Dr... Olmuş ama kesinlikle insan olamamış.! Odaya girdiğim andan itibaren bir beni dövmediği kaldı. Yüksek ses tonu el kol hareketleriyle beni sinirden ağlattı. Usg bile bakmayacaktı ben nasıl yani diye tepki verince baktı baktı demek olursa tabii ki 30sn sürmedi probu eline alıp bakıp bırakması. Bebeğim nasıl iyi mi kaç kilo dememe rağmen cevap vermedi. Üçlü tarama için kan alacaklardı daha önce orada kaydım olmadığı için gittiğiniz başka hastane var mı kan kaydınız olan dedi bende söyledim özel hastaneydi. Ancak bana iyi doktoruna devam et o zaman dedi ve ben şok. Zaten bir daha bu hastanenin önünden bile geçmem dedim ve ağlayarak çıktım odadan. Ben hayatımda ömrümde asla böyle bir şeyle karşılaşmadım. Gerçekten çok yazık. Durumu olmayıp mecbur gidenlere Allah yardım etsin. Ama her hastaya bana davrandığı gibi davranıyorsa kesinlikle aldığı maaş helal değil ona. Beni odadan ağlayarak stresli bir şekilde çıkardı gün boyu stresten baş ağrısı ve sancı çektim hakkımı helal etmiyorum.