Semiha şakir kadın doğum hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı lütfen deneyimlerinizi paylaşalım buraya aşamaları nelerdir
bende orda rapor çıkarmak istiyorum ama kimsecikler yok buralarda.görüp de bilgi veren olursa sevinirim
ben evraklarımı tamamladım ve içeri verdim inş bir 15 güne kadar çıkar raporumm sen nerde yaptırıcaksın
ben mayıs gibi başvurucam inş umut tüp bebek merkezinde yaptırıcam.
sen nerde çıkarıyosun raporunu ne kadar sürdü süreç
semiha şakir de çıkartıcam toplam 2 ayı buluyo evrakalrı çıkartmak işte
1 ayı buluyo dediler.sen nerde yaptırıcaksın.bide raporun ne kadar süre geçerli
Merhaba ozelden yazamıyorum yeterli mesaj sayım olmadığı için. Rapor konusunda başka bir sorun yaşamadım. Dış heyet raporu almıştım kasımın ilk haftası transferim yapıldı. Şuan ikizlerimi büyütmeye çalışıyorum :) Kısmetse temmuz başı gibi aramıza gelecekler inşallah. İnşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
Merhaba ozelden yazamıyorum yeterli mesaj sayım olmadığı için. Rapor konusunda başka bir sorun yaşamadım. Dış heyet raporu almıştım kasımın ilk haftası transferim yapıldı. Şuan ikizlerimi büyütmeye çalışıyorum :) Kısmetse temmuz başı gibi aramıza gelecekler inşallah. İnşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
slm nm sen hangi hasntande yaptırmıştın peki seni sorunu ne idi eşindemi sendemi cnm benim eşimde morkofoloji düşüklüğü saptandı .% 2
ay çok sevindim canım.rabbim bizlere de nasip etsin inş.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam inşallaahh
İstanbul Tüp Bebek Merkezinde yaptirdim cnm. Bende pko vardi esimde de ileri hareketli sayısında sorun vardi.
peki cnm nekadar yaptırdın hastanede ilk denemenmı birde pko tamolrak nsıl anlaşıldı sende benim adetlerim gayet düzenli olma ihtimalim varmı pako sanasorayım aklıma takılanları ozman birde tedaviden sonra nekadar yattın dinlendin hani kaç gün ve aklıma takılan 3 soru hani ilk ay hemen ileri hareketliliğini düzelttilermi yoksa sağlıklı olanlarlamı yaptılar cnmm
semiha şakir de çıkartıcam toplam 2 ayı buluyo evrakalrı çıkartmak işte
ben de oraya gitmeyi düşünüyorum,ama sanırım doktor aşılama diyecek,orada sperm testi yapılıyormu evrak hazırlamak neden 2 ayı buluyor ? aşılama da da öylemi ?
ben aralık sonu gibi başladım şimdi evraklrımı teslim ettim raporum çıktı oda daha önce elimde olduğu halde yani bugun git yarın gel devlet hasytanesi biliyosun önce karar çıkar aşılamada benimki gibi zor olmasada gene aynıdır bana kalırsa
OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya bu topikte arkadaşlar var aşılam yaptıran sen de oraya gelebilirsin birbirimizden bilgi alırız...aşılamanı nerde yaptırıyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?