Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

1 ayı buluyo dediler.sen nerde yaptırıcaksın.bide raporun ne kadar süre geçerli

Merhaba ozelden yazamıyorum yeterli mesaj sayım olmadığı için. Rapor konusunda başka bir sorun yaşamadım. Dış heyet raporu almıştım kasımın ilk haftası transferim yapıldı. Şuan ikizlerimi büyütmeye çalışıyorum :) Kısmetse temmuz başı gibi aramıza gelecekler inşallah. İnşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar.

ay çok sevindim canım.rabbim bizlere de nasip etsin inş.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam inşallaahh

slm nm sen hangi hasntande yaptırmıştın peki seni sorunu ne idi eşindemi sendemi cnm benim eşimde morkofoloji düşüklüğü saptandı .% 2

İstanbul Tüp Bebek Merkezinde yaptirdim cnm. Bende pko vardi esimde de ileri hareketli sayısında sorun vardi.

peki cnm nekadar yaptırdın hastanede ilk denemenmı birde pko tamolrak nsıl anlaşıldı sende benim adetlerim gayet düzenli olma ihtimalim varmı pako sanasorayım aklıma takılanları ozman birde tedaviden sonra nekadar yattın dinlendin hani kaç gün ve aklıma takılan 3 soru hani ilk ay hemen ileri hareketliliğini düzelttilermi yoksa sağlıklı olanlarlamı yaptılar cnmm

İnsan tedaviye basliyana kadar cok tedirgin oluyor dimi ama 2014tup bebek yaptiracsklar var orada bes deneme bile yaptiranlar var orda tum sorularini cvp merakini giderirsin orsya takil bi bak sor ucin rahatlar

Canim pko bende cok eskilerden beri bilenen bir sey hormon testlerimden ve ultrasondan anlasildi. Cocuk planladigimizda ilk benim sorunum uzerine gittik seker ilaci kullandim sonra esimin sorununu fark ettik o da birkac ilac kullandi ama cok fark etmedi. 1,5 sene sonra tup bebek merkezine gittik ilk olarak yumurta takibi denedik olmadi bu arada rapor cikarttik tup bebek icin. Merkeze odediginiz rakam cok dusuktu kasim ayindan sonra devlet destegi azaldi sanıyorum 2014te fiyatlarda degisti simdi raporla giden tanidigim sanıyorum 3500 civari ödeyecek. Transfer sonrasi 3 gun tuvalet harici kalkmadim oyle soyledi doktorum. Ancak 5 gun rapor almistim. Yani 10 gun evdeydim ama yatmadim surekli 3 gunden sonra. O 3 gun banyoda yasakti. Sonrasinda evde gezindim oturdum yemek gibi basit seyleri yaptim. Doktorum verdigi ilaclarin yaninda nar suyu ve ananas yememi istedi hergün kullandim. 10 gun sonra ohss yasadigim icin merkeze gittim sivi aldilar karnimdan. O gün yapilan teste gore hamileydim ama kalp atışlarını duymadan emin olamadim. Ilk denememdi bu arada cnm. Yumurta kalitesi icin ekstra birsey yapmadim ama sigara kullanmıyorum alkol sosyal iciciydim rapor zamani onu da biraktim ve aktif spor yapiyordum o donem de kosu programimi yogunlastirdim. Bunun disinda baska birsey yapmadin cnm. İnşallah tek denemede herkes istediği sonucu alir.

Konu başlığı ve içeriği sebebiyle Tüp Bebek Merkezleri bölümüne taşınmıştır.

semiha şakir de çıkartıcam toplam 2 ayı buluyo evrakalrı çıkartmak işte

ben de oraya gitmeyi düşünüyorum,ama sanırım doktor aşılama diyecek,orada sperm testi yapılıyormu evrak hazırlamak neden 2 ayı buluyor ? aşılama da da öylemi ?

ben de oraya gitmeyi düşünüyorum,ama sanırım doktor aşılama diyecek,orada sperm testi yapılıyormu evrak hazırlamak neden 2 ayı buluyor ? aşılama da da öylemi ?

ben aralık sonu gibi başladım şimdi evraklrımı teslim ettim raporum çıktı oda daha önce elimde olduğu halde yani bugun git yarın gel devlet hasytanesi biliyosun önce karar çıkar aşılamada benimki gibi zor olmasada gene aynıdır bana kalırsa

OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya bu topikte arkadaşlar var aşılam yaptıran sen de oraya gelebilirsin birbirimizden bilgi alırız...aşılamanı nerde yaptırıyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…