Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiorumkii acelimi ediyorum bennBak benim arkadaş varyaa buraya sana yazdı hani moral olsun diye oda bekledi hemen sen bilirsin ama 1 adet bekle en az
Bilmiorumkii acelimi ediyorum benn
Benim su kist sorunim varya her ay yenidan cikiib turiooo bir turli islemleri yapmaya zorliio simda temizlendii uning icinn acele ediorum galva yene cikarsaa deyaa.....belkim tupim kapali oldun icin cikmasmi acaba yaa nebilim doktr hemen yapmak istiosan yapalim dedi esimda braz toporlan diyoooBence acele etmee hani umudun yoktuu şimdi yanalakıla yaptırmak istiyorsun
adetin düzene girsn bir veya iki defa ol bence
yinede sen bilirsin canım
Benim su kist sorunim varya her ay yenidan cikiib turiooo bir turli islemleri yapmaya zorliio simda temizlendii uning icinn acele ediorum galva yene cikarsaa deyaa.....belkim tupim kapali oldun icin cikmasmi acaba yaa nebilim doktr hemen yapmak istiosan yapalim dedi esimda braz toporlan diyooo
Adet amelyati ertasi kuni oldum ben .......Errenin bugun kan testi vardiii insalahh yokselmistirrAmeliyatın üstüne adet oldunmuu
bi dönem geçsin en azından sonra bekleme yap bi denee
erree ne yaptınnn bugünmüydü test gününn
Evet çok şükür ama tam 2 katı değil bakalım Pazartesi tekrar vereceğim KIZLAR dua edinSenin dun kan tahlili vardi nsl cikti yokseldimiiiii
Insalllah yokselir yeneda senn bir sey yapma yatt stresda yapma brazz rahat oll hamelelik tadini cikar benca... şenol bey istiosan yapalim hemen dedii haftaya rapor icin tahlilarini yap all ilaclarini basliyalim dedi beli kunlar yokum u kuni gelma dedi yazdi hangi kuni yoklugi ben sadeca su kistlardann korkiorum yene cikarsalar kecen sefer doktr amelyat demisti almak icinn ilacla gitmadilar ining icin braz undan korkiorumm ammma dinglanijam braz galva..zatan su an daha atlatmadim bu olaye bide yapsam negatif olsa kaldiramam...Şunu anladımki pozitif çıkınca işler stresler bitmiyor KIZLAR lütfen dua edin normal bir gebelik olsun şu değerlerim düzenli artsın bende tadına varayım artık diken üstünde oluyormuş insan dua edinmnnnnnnn nolurrrr![]()
Evet yükseldi şükür tek embrio evetErre neyaptin bugun kan tahlilin ciktiii yokseldimiii...bide kac embrion koydular sana 1mi
Senin raporinn ciktimiii neyaptinnnhayırlı olsunn cnmmmmm çok sevindimmm rabbim tam kılsın mutluluğunu
Tüpümün biri alındı canım bende pko var ayrıcaBide fundada bu hafta gitijakti doktra neden kaybb olduniz kizlarrr
aldım bugün canım ve ilaçları üç gün içinde yazdırıp amam gerektiğini öğrendim hemen emre beyden randevu aldım yarın gideceğim bakalımSenin raporinn ciktimiii neyaptinnn
Emre bey bahcecida olan dilmiii uraya rapor keciomikii urdagi fiyatlari arastirdinmi senn bide ilaclari hemenmi almasi lazimialdım bugün canım ve ilaçları üç gün içinde yazdırıp amam gerektiğini öğrendim hemen emre beyden randevu aldım yarın gideceğim bakalım