Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Kızlarr bana aşılama dedi şener hoca o olmadan tüpe geçemiyomuş sebebi bilinmeyen olduğundan :(
Bunuu yapalım sonra tüp kesin dedi salı gidicem ilaçlar yazılcakmıs salıya adet olurum dedim ama içimde bi garip hamile olsam keske bidaha asılama istemiyordummm :(

Emre bey için herkes öle diyo 1 defa olumsuz bisey dulmaadım bravo valla adamaa
Haydi hayırlısı ne zeaman baslıyosunn

Kızlarr bana aşılama dedi şener hoca o olmadan tüpe geçemiyomuş sebebi bilinmeyen olduğundan :KK43:
Bunuu yapalım sonra tüp kesin dedi salı gidicem ilaçlar yazılcakmıs salıya adet olurum dedim ama içimde bi garip hamile olsam keske bidaha asılama istemiyordummm :KK43:

Emre bey için herkes öle diyo 1 defa olumsuz bisey dulmaadım bravo valla adamaa
Haydi hayırlısı ne zeaman baslıyosunn
hakkında hayırlısı olsun canım üzülme herşeyde bir hayır var unutma ben tedaviye adet olur olmaz başlamam istedi ama bayramdan sonra diye düşünüyorum eşimle konuşup karar vericem ilaçlarımı da aldım dolapta bekliyorlar beni herşey çok güzeldi bugün psikiyatri bile var onunla konuşmak bile beni rahatlattı varlığı yetti yani emre bey desen zaten şakaları yla insanı motive ediyoranlatırken çok güzel örneklerle anlatıyoriyiki ona karar vermişim rabbim sonuna kadar da pişman etmesin inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar burada birbirimize

Bende onda kararlıydım biliyormusun burda onun hastaları ile konuştum aylarca şimdi nasıl gidip direk tüp yapmıyorum ondabilmiyorum ilkte kararlıydım şimdi işler değişti ya tutmazsa önce burda bi aşılama deniyim raporu alayım derim...

Hakkında hayırlısı olsunn inşallah imk denemde tutar ki başarı oranı çook yüksek ben inanıyorummmm inşallah olacakkk

Bir asilama 3 tupbebek yaptirdim ilkinde dişgebelik oöbürleri hic tutmadilar.bir zaman ara verdim kendisinden diş gebelik oluştu ondada anlamadim ölümden fondum sezeryanla aldilar tupkere zarar vermiş

Ben bugün gittim canım aşılamam ertelendi bayramda 5 gün yoklar takip edemeyiz öbür adette başlayalım dedi şener hoca

Ssddss sen büütün bu tedavileri süleyma6iyedemi yaptırdınnn

Bir asilama 3 tupbebek yaptirdim ilkinde dişgebelik oöbürleri hic tutmadilar.bir zaman ara verdim kendisinden diş gebelik oluştu ondada anlamadim ölümden fondum sezeryanla aldilar tupkere zarar vermiş
Benda dis gebelik kecirdim tupim alindi ic kanama kecirdim olumdan dondum zor dir simda ikkkinci tupimda kapalii artikk tup bebek yapijaz beklamadaimm bayramdan sonra hastaneye baslijaz insalaah sen nerda yaptirdinn tup bebeklarii..insalahh bu sefar tutar senda sorun nee....

Ay kizlar buraya kimsa artik kirmio deya uzuliodyum erre gittti skupe da gittti fundacim biz ikkkimiz kaldik bas basaa :)

Erre hamile kaldı çok şükür ne yapsın kız tüp bebek yaptıranlarla konuşuyor bizde başlayalım yardımcı olur şimdi ne desin kız :))))
Sümeyede klinik değistirdi herkes umudun pesinde anacımmm ama bence güzel bir seçim yaptı o merkez çok iyi hele dr inanıyorum orası iyi olacak onun için

Bizde kasımda beraberiz hastanemizde kızzzz gider gelirizzzz beni hergün takip edeceklermisss ohss riskimden dolayı kesin karsılasırızzzzz

Erre hamile kaldı çok şükür ne yapsın kız tüp bebek yaptıranlarla konuşuyor bizde başlayalım yardımcı olur şimdi ne desin kız :))))
Sümeyede klinik değistirdi herkes umudun pesinde anacımmm ama bence güzel bir seçim yaptı o merkez çok iyi hele dr inanıyorum orası iyi olacak onun için

Bizde kasımda beraberiz hastanemizde kızzzz gider gelirizzzz beni hergün takip edeceklermisss ohss riskimden dolayı kesin karsılasırızzzzz
ben sizi yine takipteyim kızlar
hepimiz için hayırlısı olsun bende adet oldum aradım doktorumu dedim bayrama geliyor bidaki adetimle başlayalım tamam dedi ayın 14 ünde sana verdiğim söktürücüyü kullanmaya başla gecikme yaşamayalım dedi bakalım

Hayırlısı olsunnn senin sonucunu merak ve 7eyecanla bekliyorum çünkü o kadar araştırdımki adaamı herkes olumlu sonuç almışş:KK68: şurda bir aşılamamı olayımda rapor çıkınca inşallah bende gelicemmm

Hayırlısı olsunnn senin sonucunu merak ve 7eyecanla bekliyorum çünkü o kadar araştırdımki adaamı herkes olumlu sonuç almışş:KK68: şurda bir aşılamamı olayımda rapor çıkınca inşallah bende gelicemmm
inşallah canımm belkde senin gerk kalmaz inşallahhh :KK68::KK68::KK68::KK39::KK39: aşılamada gelir bebişinnn :KK46::KK46::KK46: bende hiç olumsuz bişey duymadım inşallah banada güzel sonuçlar yazmak nasip olur

ben sizi yine takipteyim kızlar
hepimiz için hayırlısı olsun bende adet oldum aradım doktorumu dedim bayrama geliyor bidaki adetimle başlayalım tamam dedi ayın 14 ünde sana verdiğim söktürücüyü kullanmaya başla gecikme yaşamayalım dedi bakalım
Sen bizi unutin dedim benda :)) insalahhh hepimiza hayerlu evlat nasibb ederr

Uhuu kimsa yokmu ya baska uraya gitan yokmuu ajaba.....bizim topik arkada kalmis dedim onee ciksin belkim yaptiran cogalir :)

Kız napacan yaptıranı he5kesin bünyesi farklı sonuçlara bakma bence erreye bak yeter :-)

Kız napacan yaptıranı he5kesin bünyesi farklı sonuçlara bakma bence erreye bak yeter :-)
Zatann erre bana umut olduu Insalllah sagkikli alir bebisinii...uni adina cokk sevindim darisi bizim basimiza....dedim belki baskalarda vardirr

Bugun rapor icin hastaneye gitimm tum islemlerim bitii insalah sorunn cikmasa kasimda gitijam ilacc almaya doktrimiz yokk ya uning icinn kasimda gelioo hadi hayerlisiyla balsayeleim

Benim tedavide bayram yüzünden ertelenmişti bende kasımda başlıyorum
hadi hayırlısı bakalım nolacakk heyecanlıyım ben çok

Back
X