Hayerlisi olsunnnnn hepimizaaBenim tedavide bayram yüzünden ertelenmişti bende kasımda başlıyorum
hadi hayırlısı bakalım nolacakk heyecanlıyım ben çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayerlisi olsunnnnn hepimizaaBenim tedavide bayram yüzünden ertelenmişti bende kasımda başlıyorum
hadi hayırlısı bakalım nolacakk heyecanlıyım ben çok
Lekelenma normal diya okudum ben sen yenede kendini yormaa errejim dikat ett Aalllah sana saglikli kucagina almaya nasib etsin insallah dua edijaz sana insalllah bir sey olmasss .....Takipteyim kızlar kafanıza takılan bişey olursa kopyalayın beni dua edin bana lekelerim bitmiyor ama bitecek biliyorum hepinizi öpüyorum
Perşembe hastaneye gidiyorum VARMI Ogün gidecek olan kızlar
Errecim nasılsın gidiyomusun hastaneye hiç benim aşılama tedavim başladı çok heyecanlıyım şener bey yoktu sarışın uzun hemşire bayan vardı ilaçları anlattı çok iyi biri operasyonda oda oluyomuş sende varmıydıı şener beymi yaptı senin transferi eli hafif diimii :)
Bide sonuç alınca muayene ediyolarmı orda gebe kalınca bakıyolarmıı
Benim içime sindi yaa ilgililerr
Sen ne diyosun
Cnım aşılama işlemini bilmiyorum ama evet benim transferi Şener bey yaptı bende o hemşire yoktu başka hemşire vardı ama hemşire önemli değil birde sana tavsiyem eşinde sorun olsun olmasın keçi boynuzu kürü yap sakın ihmal etme yarın başla
Umarım Şener bey girer Ferda hanım evet Şener Bey'den daha uzman Doç ama hayırlısı olsunBende şener beyi istiyorummm bugün bikaç gün sonraki transferleri konuştular yanımda odada ferda hanım vardı o yapacakmış yani oda iyi ama benim dönemimde gelişomuş şener bey neyseki ferda hanım havalı :))
Bende k.boynuzu özü var eczaneden almıştım onu içse olmazmı yaa kür yapmasak
Erre nsl bebek nsl iyimii...keci boynozu kuru nsl yapilir nsl icilir yazarmisin bizda yapalimmm ...har ihtimala karsiiCnım aşılama işlemini bilmiyorum ama evet benim transferi Şener bey yaptı bende o hemşire yoktu başka hemşire vardı ama hemşire önemli değil birde sana tavsiyem eşinde sorun olsun olmasın keçi boynuzu kürü yap sakın ihmal etme yarın başla
Hoş geldin aramiza sen yenimi basladin daha burda okiyabilrsin neler seni beklio hazirlikli olursunnn...yaş kac ve sizin sorunn neidi...Slm arkadaslar araniza yeni katildim iNs rabbim gönlunuze göre verir bebislerinize bebislerimize kavusuruz. Bizde cuma günu gittik oraya basladik kan verdim cuma gunu sonuc alacagim ne sonucu oldugunu bilmiodum sayenizde burayi okuyarak ögrendim güzel bisey burda paylasimda bulunup bizlride bilgilendirmeniz.ins benim rapor iside uzatmalara kalmaz bi an once bizde baslariz tedaviye
Insalah bu sefer olurda saglikli alirsin kucagina...benda 4 seneye bastik 2 sene onca dis gebelik oldu kecen ay tupimda sivi var deya tupim kapandi simda beklamadaim yani sorunn benda yas gitii 35 .hayerlisi olsunn hepemiza inslalahh Allah kuzaklarimizi boş brakmassHosbulduk cnm saol valla bizimki yilan hikayesi gibi 3yillik evliyiz 28 yasindayim bende polikistikover var ilk zamnlar kendi haline biraktik hic olmasin demedim ama olmadi tedaviye basladim bende sanarak 1 yil sonra baktik olmuo esimin test yaptirmasini istedi doktorum bir baktik skinti esimde capada tedaviye basladik orda bikac sperm tahlilinden sonra esime rapor cikardi orasi tup bebek icin kendiliginden olmaz dedi bizde dedik bari asilama yapariz bu arada capa benide tedaviye aldi rahim filmi cektir gel dedi bizde adet olmami beklioduk hemde asilamaya baslamak icin kendi doktoruma beklioduk sonra adetim iyice gecikti deli oluyodum 2 ay olucakti nerdeyse bi test yapim allahtan umit kesilmez die bi baktim pozitif cikti inanmadim bida yaptim oda pozitif bida bida derken 4 tane test yaptim hep ayni sonra kandan yaptim 6 haftalik hamile oldugmu ogrendim ama kalp atislArina kadar inanmiodum kalp atislarini duyunca inandim saskindim sok olmustum cunki capa gibi bi hastane bize rapor cikarmisti ama sonra bebegimi kaybettim 11 haftalikken kurtajla alindi subatta . Bida kendiliginden olmadi iki test yaptirdi sonuclar cok dusuk o yuzden oraya basladik cnm
Hayerlisia basla tedavini sorun olursa sorabilirsjn burda bildimiz sana soylarizz erre deyan arkadaş hamele kaldi bu hastanedaa insallah saglikli alir bebeini kucagina ...bizada Umut olduu uuu
Insalah bu sefer olurda saglikli alirsin kucagina...benda 4 seneye bastik 2 sene onca dis gebelik oldu kecen ay tupimda sivi var deya tupim kapandi simda beklamadaim yani sorunn benda yas gitii 35 .hayerlisi olsunn hepemiza inslalahh Allah kuzaklarimizi boş brakmass
Insalah bu sefer olurda saglikli alirsin kucagina...benda 4 seneye bastik 2 sene onca dis gebelik oldu kecen ay tupimda sivi var deya tupim kapandi simda beklamadaim yani sorunn benda yas gitii 35 .hayerlisi olsunn hepemiza inslalahh Allah kuzaklarimizi boş brakmass
Hayerlisia basla tedavini sorun olursa sorabilirsjn burda bildimiz sana soylarizz erre deyan arkadaş hamele kaldi bu hastanedaa insallah saglikli alir bebeini kucagina ...bizada Umut olduu uuu