Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Umarım hayırlısıyla tutarda uğraşmana geren kalmaz.

Bazı tahlillerin semiha şakir in kendi bünyesinde yapılma zorunluluğu var. ama rahim filmi dışarıda çekilmiş olabilir. 2 yılı geçmemiş olması gerek. yapılan aşılamaların evraklarını zaten istiyorlar. direk tüp bebek yapılması için. ama tahlillerini mecbur orada yeniden yaptıracaksın.

Başarı oranı olarak bilmiyorum hangisi daha iyi.

Ben semiha şakirde aşılama yaptırdım, ameliyat hane gayet temiz, etraftakiler ilgili ama operasyondan sonra bir müddet yatarak beklediğin oda var, odada 5-6 tane yatak var, orası biraz kötü hijyen açısından. çapadaki durumu bilmiyorum.

Ben ocak sonu raporumun son işleri için gideceğim, rapor aldıktan sonra istanbul tüp bebek merkezine devam edeceğim. 2500 tl + ilaçlar şuan ki ücreti. Eğer imkanın varsa sanada özeli tavsiye ederim.

Merhaba,

Tüp bebek tedavisinde, aşılamada kullanılan ilaçlar mı kullanılıyor. 2. aşılamam oldu ama hala ilacım var. Eğer ilaçlar aynıysa tüp bebeğe gecip, aşıla ile uğraşmayayım diyorum. Bende ki ilaçlar Gonal.

Merhaba,

Tüp bebek tedavisinde, aşılamada kullanılan ilaçlar mı kullanılıyor. 2. aşılamam oldu ama hala ilacım var. Eğer ilaçlar aynıysa tüp bebeğe gecip, aşıla ile uğraşmayayım diyorum. Bende ki ilaçlar Gonal.

Merhaba. İlaçlar değişebilir ama genelde gonal f kullanılıyor.Ama aşılamaya oranla daha fazla kullanılıyor.

canım benim ne zaman adet olacağım belli değil demin girim bi randevu sıklığına bakim dedim ne yoğun
geçen hafta hemen ertesi güne randevu veriyodu şimdi taaa 1 hafta sonraya :KK57:
ben adet olunca ya randevu alamazsam randevusuz gitsem sorun olurmuuu
Mrh cnm tedavin nasil sonuclandi bende semiha sakire gitmeyi dusuyodum arastiriyim dedim.tesadufen seninde esenkentte oturdugunu yazdigini gordum bende esenkentteyim ozelden bana ulasirsan sevinirim faceden züleyha çoruh demir diye ....umarim mutlu sonla sinuclanmistir....

Mrh cnm tedavin nasil sonuclandi bende semiha sakire gitmeyi dusuyodum arastiriyim dedim.tesadufen seninde esenkentte oturdugunu yazdigini gordum bende esenkentteyim ozelden bana ulasirsan sevinirim faceden züleyha çoruh demir diye ....umarim mutlu sonla sinuclanmistir....
Bende ay sonu başlıyorum tedaviye allah hepimizin yüzünü guldursun insaallah

Merhaba arkadaşlar daha yeni üye oldum. 2 kere aşılama yaptirtim, sonuç negatif tabiki. Çikolata kistim var ve doktorum aşılama dosyamı vererek tüp bebeğe yönlendirdi. Semiha Şakir hastanesi tüp bebek ünitesinden memnunmusunuz?
Birde asıl sorum da nasıl başvuru yapıyoruz? Randevumu alınıyor yoksa direk gidiliyor mu? Başvurudan sonra işlemler nekadar sürüyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar daha yeni üye oldum. 2 kere aşılama yaptirtim, sonuç negatif tabiki. Çikolata kistim var ve doktorum aşılama dosyamı vererek tüp bebeğe yönlendirdi. Semiha Şakir hastanesi tüp bebek ünitesinden memnunmusunuz?
Birde asıl sorum da nasıl başvuru yapıyoruz? Randevumu alınıyor yoksa direk gidiliyor mu? Başvurudan sonra işlemler nekadar sürüyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayirlisi olsun cnm hakkinda asilama icinde mi semihaya gittin peki ben asilama icin basvurdum bu aradaa yeni oraya.. adetin 1 2..yada 3. Gunu git cnm tup bebek merkezine onlar yonlendirolar randevu almadan gidilio ilk adetli olman gerekiyor zate muayene edio doktor süreç oyle basslio zate

Kizlar bu işinize yarar mutlaka semiha sakirin sartlari :)

Eklentiler

• IMG-20160318-WA0003.webp
    IMG-20160318-WA0003.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 65
Hayirlisi olsun cnm hakkinda asilama icinde mi semihaya gittin peki ben asilama icin basvurdum bu aradaa yeni oraya.. adetin 1 2..yada 3. Gunu git cnm tup bebek merkezine onlar yonlendirolar randevu almadan gidilio ilk adetli olman gerekiyor zate muayene edio doktor süreç oyle basslio zate
Sağol cnm. Rabbim herkes için hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İmtihanimizi kolaylastirsin. Ben aşılama için kanuni sultan süleyman hastanesine gittim. Orda yapıldı takiplerim aşılamam vs. Hasta ilgisi çok çok iyi. Doktor gonca hanım mükemmel bi doktor. Ama zamanı daha gelmedi demekki tutmadi aşılama. Bu arada bilgilendirdigin için çok sağol

Back
X