Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Sağol cnm. Rabbim herkes için hayırlı olanı nasip etsin inşallah. İmtihanimizi kolaylastirsin. Ben aşılama için kanuni sultan süleyman hastanesine gittim. Orda yapıldı takiplerim aşılamam vs. Hasta ilgisi çok çok iyi. Doktor gonca hanım mükemmel bi doktor. Ama zamanı daha gelmedi demekki tutmadi aşılama. Bu arada bilgilendirdigin için çok sağol
Evet gonca haniko bende duymuştum hayirlisi olsun be cnm tup tutar ins ne diyeyim :( cnm asilama icin smearda aldilar peki senden kac gumde cikti kanunide smaear

Merhaba kader arkadaşlarım bende bu ay Süleymaniye ye başlamayı düşünüyorum kanuni de yapılmış 2 negatif aşılamam var ben direk tüp bebek tedavisine başlıcam sanırım ama sanki tam ramazan a mi denk gelir tecrübeli arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz

Merhaba kader arkadaşlarım bende bu ay Süleymaniye ye başlamayı düşünüyorum kanuni de yapılmış 2 negatif aşılamam var ben direk tüp bebek tedavisine başlıcam sanırım ama sanki tam ramazan a mi denk gelir tecrübeli arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz

Allah-u teâlâ hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah kardeşim
Sen işlemlere başla o süreç ramazan sonrasına anca olur.

bende yarın ilaçlarımı akmaya gideceğim hastaneye..hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

Amin. Tüp bebek için evlilikte 3 seneyi doldurmak gerekiyomus. 1.5 sene bekliycem zaten bundan dolayı. Zaten oluruna bıraktığım bi zamandayim. Tedavi sürecinde meğersem nekadar yıpranmışım.
Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasin inşallah. Sağlıcakla kucaklarimiza da alabilelim.

Selam arkadaslar bende bu hastahaneye basladim rapor icin istenilenleri toplamaya calisiyorum adetliyken muane istemis sabahtan adetin 1 2 3.günü bilgisi olan var ben suan adet olcak gibiyim ama bugünle bir haftasonuna denk gelcek

Pazar günü ilaçlara başlıyorum.
sabah akşam femaro 1 hap
gonal-f 150 lik iğne
manogon iğne
+ folik asit verdi Doktorum
5 gün sonrada kontrole çağırdı.
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana biraz fazla gibi geldi de sizde durum nasıl? merak ettim.

Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu çıktı.sperm sayısı sıfır. Şuan aletimin birinci günü ve yarın suleymaniye ye gideceğim aslında tüm kan simur hsg ve eşimin kan ve genetik testlerinin tüm evrakları elimde ama eminim ki suleymaniye de bir çok test isteyecektir benim sormak istediğim hastane de mikrotese yapılıyor mu ben ilk tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum

Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu çıktı.sperm sayısı sıfır. Şuan aletimin birinci günü ve yarın suleymaniye ye gideceğim aslında tüm kan simur hsg ve eşimin kan ve genetik testlerinin tüm evrakları elimde ama eminim ki suleymaniye de bir çok test isteyecektir benim sormak istediğim hastane de mikrotese yapılıyor mu ben ilk tüp bebeği orda yaptırmak istiyorum

istenen evraklar
-jinekolojik muayene
-spermiyogram(bizden farklı tarihlerde 3 adet istediler)
-adetin 3.günü hormon kan testleri
-rahim filmi
-bunların dışında nüfus kağıt örneği ve ssk prim gün sayısı gibi birşey istemişlerdi

Bir blogda gördüm
evraklarım tam listesi

* Rahim filmi (en az 2 yıllık,)
* AMH testi
* Kan testi (3. gün verilecek kan) (glukoz, hemogram, hormon testleri - E2, FSH, LH, Progesteron, Prolaktin, Serbest T3, Serbest T4, TSH - Anti HIV, Anti Rubella IgG, Anti Toxoplazma IgG, Anti Rubella IgM, Anti Toxoplazma IgM, HCV, Hbs Ag, Anti HBs)
* 3. gün yapılacak bazal ultrason
* Jinekolojik muayene
* Spermiyogram testi (erkekte sorun varsa farkıl tarihlerde yapılmış 3 test sonucu, bir tanesi muhakkak hastanede yapılmak zorunda)
* Kadın ve erkek için ayrı ayrı nüfus örneği
* Evlilik cüzdanı fotokopisi (3-4-5. sayfalar)
* Ssk dökümü (e-devletten 4A dökümü barkodlu)(Devlet memuruysanız gerekmiyor)
* Aşılama yapıldıysa onların bilgileri (en az 2 aşılama yapılması lazım, bizim yoktu o yüzden vermedik)
* Birer tane fotoğraf

Bunlar 1 ekimde dosya açılırken teslim ettiğimiz evraklar

Sonuç için gerekli evraklar:
* Tam teşekküllü bir hastaneden hamile olmasında sakınca yoktur diye gösteren sağlık raporu
* Kadının nüfus cüzdanı fotokopisi
* Kadına ait 3 tane vesikalık fotoğraf

Gecmis olsun cumlemize arkadasim yalniz degilsin bendede pko var ve esimin spermi sifir cikti biz basladik suleymaniyeye yas icin gec degil cnm sinir 39 bayan icin orda

Teşekkür ederim arkadaşlar. Gidip muayene oldum kan verdim eşim de kan verdi spermiyogram istediler.bende yapılan hormon testim dusuk cilti.antimullerien hormon testim 0.049 çıktı bu da bizim için son nokta oldu

Merhaba Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi ovitrelle ve gonopeptly iğne yaptım ..Perşembe günüde opu işlemi yapılacak.Bir torba dolusu ilaç verdiler yine..
corasprin
progestan iğne
prednol
tetradox
dostinex(bunu 8 gün kullanmamı söylediler)
biokadin fitil(bunuda bugün ve yarın vajinadan fitil olarak almamı söylediler)

Açıkçası stress oldum çok fazla geldi bana bu ilaçlar progestanı jel olarakta verebilirmiş niye iğne olarak verdi birde başlangıçta femaro+i50lik gonal-f+1 adet menagon iğne verdi yumurtalarımı uyardı
şimdide yumurtalar aşırı uyarıldı extra gonopeptly iğne ve dostinex kullanmalısın diyorlar.
Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde yaptırıyorum .Sizde durumlar nasıl arkadaşlarım?

Back
X