Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkim doktrla gorusursan olur diyorum benim esim asilama deneyelim diyo benda tup bebek diyorumm bakalim hayerlisi olsun rabim burdagi tum kizlara anelik tatmaya nasib etsinn..semihada rapori disariya dersen oliomus deya duydum ben onca urda denijam doktr iyidi biliosun bu surecta doktr onemlidir ukadara hastaneye gitim hepsii ayniiii...Tamam yaz mutlaka takip edicem seniii
yani durumumuza göre tüp yada ayılama diyebilirler
ben aşılama istemiyorum yaa
galiba özelde yaptırmam gerekecek böle olursaa(
Ben adetim 2 kun kalinca gitim adetsiz muane oldum ciktiktan sonra tup bebwk merkezina kectim urda sordum bir evrak verdi bana ne lazimsa unlari toplamam icin sonra zatan adet kuni gitim adet kuni esinla git uda tahlilarini versin anca 1 hafada cikio hepsi spermisayesida ahm da
merhaba canım ben ramazan da gitmedim geçen hafta salı eşime de kendime de randevu aldım gittik ben adetsiz muayenemi oldum eşimde test için gün aldı 1 hafta sonrası yani bugün için gün verdiler bugün gitti kanda almışlar cuma sonuçları alabilirsiniz demişler. bende adet olayım adetli muayene ve kan testlerini yaptıracağım. geriye bir tek amh kalıyor onun içinde fiyat soruyorum sizlerden nerede nekadara yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim ben gittikçe ne yaptığımı aşama aşama yazarımmcanım bu arkadaş hiç girmemiş o zamandan beri
sen ne yaptın gittinmi uzun sürdümü
bilgi verirmisin
sperm testi o kadar uzunmu sürdü
bana daorada yapılmıyor demişlerdi sormam gerekecek bende de 2 yıl canım 6 ay olamaz çok kısa zaman benim 1 yıl dolmak üzere sorun olacağını sanmıyorum benim 3 aşılamam var o yüzdn tüp raporu verecekler eğer bi problem yoksa orada sana 2 aşılama yapmak zorundalarbirde cuma sonuçlar haaa süperrr burda bir arkadaş 2 ay - 3 aydan bahsediyordu çok şaşırmıştım... ilgi alakada iyiymiş diyosunuz bazı arkadaşlar kötü diyor şaştım kaldım vallahi..
haa bide misal biz herşeyi tamamlayınca heyet mi karar veriyor tüpmü aşılamamı bana aşılama dicek diye korkuyorum açıkcası çünkü sorun yok..
ben tüp istiyorum birkez daha aşılama ile vakit kaybedemem.. ordan aldığımız raporla dışarda özelde yaptırabiliyormuyuz bilgin varmı
evet ürolojiden randevu aldım eşime tüp bölümüne yönlendirmişler zatencanımm oty arkadaşımız orda yaptırmış amh yi bende şaşırdım orda yapılmıyo diye biliyordum..
çok önemli bi sorum var rahim filmi süresi 6 ay mı 2 yılmı bendeki listede 2 yıl diyor burda bikaç kişi 6 ay içinde yapılmalı diyor benim 2 haftam var dolacak 6 ay olmasııı
bende bi gidip başlasam iyi olacak bende adetimi bekliyorum başlıycam.. eşin için ayrı randevumu aldın ürologdanmı
bana daorada yapılmıyor demişlerdi sormam gerekecek bende de 2 yıl canım 6 ay olamaz çok kısa zaman benim 1 yıl dolmak üzere sorun olacağını sanmıyorum benim 3 aşılamam var o yüzdn tüp raporu verecekler eğer bi problem yoksa orada sana 2 aşılama yapmak zorundalar
evet ürolojiden randevu aldım eşime tüp bölümüne yönlendirmişler zaten
Ahm semihada vardii ben kecen hafta urda yaptirdim ya bide spermiogram icinn perhiz tutmasi lazim esin 3 4 kunmerhaba canım ben ramazan da gitmedim geçen hafta salı eşime de kendime de randevu aldım gittik ben adetsiz muayenemi oldum eşimde test için gün aldı 1 hafta sonrası yani bugün için gün verdiler bugün gitti kanda almışlar cuma sonuçları alabilirsiniz demişler. bende adet olayım adetli muayene ve kan testlerini yaptıracağım. geriye bir tek amh kalıyor onun içinde fiyat soruyorum sizlerden nerede nekadara yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim ben gittikçe ne yaptığımı aşama aşama yazarımm
Benimki rahim filmim 1 senemmi doldiriyo kabul etttilar 2 seneye kadar kecerliiibana daorada yapılmıyor demişlerdi sormam gerekecek bende de 2 yıl canım 6 ay olamaz çok kısa zaman benim 1 yıl dolmak üzere sorun olacağını sanmıyorum benim 3 aşılamam var o yüzdn tüp raporu verecekler eğer bi problem yoksa orada sana 2 aşılama yapmak zorundalar
Rahim filmi sd kotir olmasa amh var ben yaptirdim hastaneda amh 3.60 cikti iyi dedilar benim esim urologa kirmadi ammma sadeca kan ve sperm verdik benim adet kunima gitik cunki u 3 kun perez tuti isimizi ayni kun hal etttik sorun varsa sor bildimi soylarimmm insalah haftaya gitijaz bakalim ne diyejakk umarim tup bebeki baslijaz..yaaa oty çok tatlısın biliyormusun tüm sorularımın cevabını yazmışsın içim rahatladı inan ama yeni gördüm bu yazını bende demin aradım hastaneyi rahim filmi ne kadar geçerli dedim 2 yıl dedi nasıl sevindim anlatamam
çünkü şubatta yaptırmıştım ve dolmak üzere süresi...
bendede sonuç kağıdı ve cd var röntgeni naıl çıkartıcamki ben cd de var görüntü : )))
amh nin orda yapılmasıda ayrıca çok hoş bi durum yaaaa : ))))
amh değerin kaç çıktı canımmm inş. iyidir
bende eşime randevu alınca perhize sokim bariii
kimbilir karışılaşırız belki....
bi git bakalım canım ama yaparlar yineinşallah öyledir yaa bir daha o kabusu yaşayamam
nee aşılamamı tekrar hayır yaaa istemiyorum çok düşük ihtimal tutmasııı ve ben ohss oldum aşılamadan sonra
bisürü iğne yiyip aşılama yaptırmak istemiyorummm
özel yolu göründü bana ozaman![]()
bende şaşırdım canım bilmiyorum kan sonucunu internetten alıyormuşuz zatençok iyi yaaa ne güzel herşey sistemli ..
sonucun cuma günümü çıkacak hadi hayırlısı kan niye veriyo eşler acaba benden hep sperm testi istedi dr. lar..
ne zaman yaptırdın canım bende orada yaptırayım ozamanKizlar hastaneda ahm vardi ben verdim sonuci da aldim sadeca sonuci 10 kunda fazla surdi sorun var dedi kiz normalda 1 haftada cikio..kan tahlilini sonucini internetan alijaksiniz sadeca ahm ve sperm tahlili urdan alijaksinizz rahim filmiii kendisini istio haberiniz olsun beniki sadeca sonuc yazilini koturdim olmas dedii rontgeni goturdimm unii dosyeladiii..