- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
şimdi gördüm canımm bende hafta ya yada 1 kaçgün içinde gideceğim eşim pehriz yaptı dünde gittiAhm semihada vardii ben kecen hafta urda yaptirdim ya bide spermiogram icinn perhiz tutmasi lazim esin 3 4 kun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi gördüm canımm bende hafta ya yada 1 kaçgün içinde gideceğim eşim pehriz yaptı dünde gittiAhm semihada vardii ben kecen hafta urda yaptirdim ya bide spermiogram icinn perhiz tutmasi lazim esin 3 4 kun
Insalllah hayerlisi olurr kan sonuclari netan aliosun sadeca ahm ve spermi urdan aliosunnşimdi gördüm canımm bende hafta ya yada 1 kaçgün içinde gideceğim eşim pehriz yaptı dünde gitti
Benim yas 34 yaslanioruz artikk... bizda ayni sorun var urologgg girmasa olmasmi dioo :) zatan hastaneye goturdim kadar canim ciktii geri kalani kendim gitim benda daha bilmiorum ne olujani kiz aldi dosyeladi haftaya gel ac karnina sabah 9 da adet olursan bittinca gel dedii....amhni ben adetimin 3 kuni verdim yani hastaneye gitim kunii fark etmuomuss uu istarsen adetsin kuni gitt ver..inslaahhhh haftaya adet olmam gitarimm sizlarla paylasirim ne oldunii...bu yolda yoremek zormus k8msayla paylasamiosun tup bebek yapijaz dedikk har kun aramaya basladilar basladinizmi doktora gitiniz ne dedii deya sonunda dedim yokk vaz kectik beklamaya karar verdikk zataan stresin altindaiz bide unlara orasiosunn karar verdik esimla kimsaya soylamijaz inslallah hayerlisii zamanda kecmiokii sankiii yavas keciii..senin yaşın kaç canım değerin çok güzel, 10 un üzeri kötü zaten
benim eşimde ürologa gitmiyim diyo çekiniyor açıp bakıyolarmış ya :)))
şimdi haftaya gidip kararmı verilcek başlayıp başlamayacaklarına
aaa az kalmış süper yaaaa hadi hayırlısı inşallah hemencik başlarsın uzamaz süreç bilgi ver mutlaka çok heyecanlıı : )
amh yi hangi gün yaptırdın sen bu arada yani belli bi günü varmı adetin kaçıncı günü
Insalahh tum isteyenlara Alllah verirbende 31 yaşındayımmm(
çok zor gerçekten kimse anlamıyorki kolay geliyo sorun olmadığı için
bencede paylaşma kimseyle insanlar meraklı moral vereceklerine dahada üzüp strese sokuyorlarrr
az kalmış bak bundan sonra daha rahat olmaya bak olumlu düşün güzel şeyler olacak bence
yaşın çok büyük değil olacak bak gör
Hadi hayerlisii evet sabah git 9 kibi kan verijan muane olujan amhda verijan uda 1 hafta sonra cikaresin kann tahlili verdimii unlari netan cikartirijann.sl kızlar ben bugün adet oldummm
cuma kan testleri ve adetli muayene için gideceğim sabahtan mı gitmem gerek acaba ???
hem eşimin sonucunuda alırım![]()
sl kızlar ben bugün adet oldummm
cuma kan testleri ve adetli muayene için gideceğim sabahtan mı gitmem gerek acaba ???
hem eşimin sonucunuda alırım![]()
Maalesevv altan muyane yapiolar bendada durmadan kist cikioo bu seferda kist var dedi dogum hapi verdii sonradan burda orandim kist yok etmek icin bide rahim yeniliyo dedii kizlar ....esinla gitarsen perhiz yapsin oyle berever gitinn islarinizda cabuk biter uda tahlilarini verirr.canım yeni gördümmm
sabah git ve aç karnınaa
hadi hayırlısı olsunnnn bende 2 haftaya olurum bende hemen gidip vericemmm
oty cim adetli muayene ultrasonla oluyor değilmi alttan değil
ben kistten korkuyorumm kist çıkarsa ertelerler
ohss olmuştum yaa kistler gittimi acaba![]()
Maalesevv altan muyane yapiolar bendada durmadan kist cikioo bu seferda kist var dedi dogum hapi verdii sonradan burda orandim kist yok etmek icin bide rahim yeniliyo dedii kizlar ....esinla gitarsen perhiz yapsin oyle berever gitinn islarinizda cabuk biter uda tahlilarini verirr.
Ajaba bu hasteneda baska kimsa yokmu yaptirannnn...bide yesilcca dediki urdan rapori disariya deya soularsek ozelda yaptirabiloruz
Canim zatann san randevu almadan gitiosun adetini 2 yada 3 kuni git esinla git uda perhez yapsin girista biz tup bebek icin keldik deyajan urfaki kiz sartlara uyomusuniz deya soriyo sartlara uyosan hepsi bedava yoksa parali...sartlari 3 sene evli olmak sigorta prim sayemi eng az 3 sene biz ayni kun ham kan hemda spermi verdik benda muane oldum kan verdim 1 hafta sonra spermi sonuci cikti amh esa 10 kun surdi ben kan verdiktan sonra randevu aldim hemen adetsiz muaneye simda varsa al hemenn adetin bitinca normal muane olursun ben tahlil cikisina deng keltirdim maalum yolar uzak hem sonuci aldim hemda muane oldumm tum evraklar hazir olunca urdagi doktra randevu alijann unida siraa cokkk..canım benim ne zaman adet olacağım belli değil demin girim bi randevu sıklığına bakim dedim ne yoğun
geçen hafta hemen ertesi güne randevu veriyodu şimdi taaa 1 hafta sonraya
ben adet olunca ya randevu alamazsam randevusuz gitsem sorun olurmuuu
Istarsen sen adetsiz muaneya al uni hal ettcanım benim ne zaman adet olacağım belli değil demin girim bi randevu sıklığına bakim dedim ne yoğun
geçen hafta hemen ertesi güne randevu veriyodu şimdi taaa 1 hafta sonraya
ben adet olunca ya randevu alamazsam randevusuz gitsem sorun olurmuuu
evet eşim kan tahlili verdi 2 tane sonuç görünüyor nette doğru muHadi hayerlisii evet sabah git 9 kibi kan verijan muane olujan amhda verijan uda 1 hafta sonra cikaresin kann tahlili verdimii unlari netan cikartirijann.
sağol canımm ama benim bildiğim alttan malesefffcanım yeni gördümmm
sabah git ve aç karnınaa
hadi hayırlısı olsunnnn bende 2 haftaya olurum bende hemen gidip vericemmm
oty cim adetli muayene ultrasonla oluyor değilmi alttan değil
ben kistten korkuyorumm kist çıkarsa ertelerler
ohss olmuştum yaa kistler gittimi acaba![]()