Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Süpersinnn
ben o zaman adeti beklimm çünkü hep umut var bemki hamileyimdir diye : )))
Adet olunca hemen 3, günü gidim canımmm
Banada uyuyo bütün sartlarrr oleyyy
Dogru soyliosun umut var hepp insalahh kerek kalmas hamilesindir .....

evet yoldaşlarrrr :-) bende ilkte ara tara bulamadım hay allah kimse gitmiyor galiba buraya dedim taki sizi bulana kadar nasıl mutlu oldum ama hele oty arkadaşımız detaylı anlatıyor ya çok sevindim yaaa
inş. haftaya onun kararı alınırda başlar tedavisine bizde heyecanla arkasından geliriz :KK28:
sen kan değerlerini aldınmı nasıl normalmi değerlerin
bende bi adet olsamda koşa koşa gidecem testler içinnn

Istarsen sen adetsiz muaneya al uni hal ett

canım aslında onu gidip halletsem süper olur ama işten sürekli izin aldım ya aşılama yaptırırkende şimdi yüzüm yok.. ay sonu işten çıkıyorum daha rahat halletmek için bunları..
ozamanda adet olmuş olurum önce ondan başlim diyorum...
adetsiz muayene için ferda diye bi dr. var onamı aldın...

bu arada sen nerelisin çok güzel yazıyorsun iyiki varsın yaa ne güzel yol gösteriyorsun...
benim evde uzak git gel zor olcak ama napalım bebek için

canım aslında onu gidip halletsem süper olur ama işten sürekli izin aldım ya aşılama yaptırırkende şimdi yüzüm yok.. ay sonu işten çıkıyorum daha rahat halletmek için bunları..

bu arada sen nerelisin çok güzel yazıyorsun iyiki varsın yaa ne güzel yol gösteriyorsun...
Evt aynan gitan yokk ben Özbekistanliyem benda 1 senedan beri doktr ma doktr gitim har kez bekla dedii sonra bir arkadas soyladi urasini benda hemen gittim su ana kadar memnunimm...adetsiz muane olman icin hangi doktr varsa una gitimm ilk cikan randevuye aldimm evraklar hazir olunca ferdi hanima aldim ... boyle seylari kimsayala paylasamiosun kardeslarim annnem memleketa benda buraya uye oldumm burda bakiorum okiorum oraniorum hayerlisi .Insalahh sana kalmaz gitmanaa...kan deyarlarimi angladim kadar guatr hormoni yoksek cikti braz 8 olmus baska bir sey ben netaan baktim butun sonuclari inceledim :) :) :) insan doktra gita gita braz birseylar oraniooo...hayerlisi olsunn hepimiza..arkadasimin tanidigi urda yaptirmis ilk tup bebeni hemen tutmus unda buda umut..

Sormasa ayb nezamandan berii cocuk istiosuñiz ve angladim kadar aşilama olmussun bir defa ve ilk defa tup bebek yapijaksin inslaha kerek kalmass senda urdami yapican yoksa ozelemi gitican rapor alinca

Sormasa ayb nezamandan berii cocuk istiosuñiz ve angladim kadar aşilama olmussun bir defa ve ilk defa tup bebek yapijaksin inslaha kerek kalmass senda urdami yapican yoksa ozelemi gitican rapor alinca

aşkolsun ne ayıbıııı
ben 4 yıllık evliyim ama yılbaşında 2 sene olacak korunmayı bırakalı
aşılama yapıldı ohss oldum ohss de yumurtaların fazla gelişerek kistler olması büyümesi çok kötüydü hastanede yattım serumlarla bisürü parada gitti dr. çok fazla doz iğne vermiş o yüzden en çokta böyle bi hastaneye gitmek istiyorum çok daha bilinçliler...
bide şu var işte sorun yoksa aşılamayı uygun görüyolar tüpede 2 aşılama tutmayınca tamam diyolarmış.. şimdi heralde orasıda 1 aşılama yapıp tutmazsa tüp yapar diye düşünüyorum....
ama bakalım belkide bunlar uzman yaa bi sorun varda bulcaklar benim gittiğim yer uzman değildi bulamadı diyorum belkide...
ben hiç gitmedim yaa daha bi bakayım nasıl ilerlicek hızlı ve rahat olursa orda yaptırırım içime sinerse bide aşılama derlerse kararsız kalırım hemen özele gidip tüp yapın derim off bilmiyorummm : (((

aşkolsun ne ayıbıııı
ben 4 yıllık evliyim ama yılbaşında 2 sene olacak korunmayı bırakalı
aşılama yapıldı ohss oldum ohss de yumurtaların fazla gelişerek kistler olması büyümesi çok kötüydü hastanede yattım serumlarla bisürü parada gitti dr. çok fazla doz iğne vermiş o yüzden en çokta böyle bi hastaneye gitmek istiyorum çok daha bilinçliler...
bide şu var işte sorun yoksa aşılamayı uygun görüyolar tüpede 2 aşılama tutmayınca tamam diyolarmış.. şimdi heralde orasıda 1 aşılama yapıp tutmazsa tüp yapar diye düşünüyorum....
ama bakalım belkide bunlar uzman yaa bi sorun varda bulcaklar benim gittiğim yer uzman değildi bulamadı diyorum belkide...
ben hiç gitmedim yaa daha bi bakayım nasıl ilerlicek hızlı ve rahat olursa orda yaptırırım içime sinerse bide aşılama derlerse kararsız kalırım hemen özele gidip tüp yapın derim off bilmiyorummm : (((
Benda onca kararsizdim eşim aşilamadan başliyelim dedi ben istamadimm ayni hormonlari yeyosun bir sure ilacc bide hastane stresi yasijaksin eng iyisi tub bebek dedimm ben cekicam hepsini uda tm dedi ayni seylari yasioruz eng azinda tupta braz şansin daha yoksekmi ne bilim belk8m tupim tek olunca korkiorum aşilama tutmas deya....

Ayrica benda benca ohs edimm benim har ay doktra gitimda kistlarim oliyo haseki hastanesina gitim urda klomen verdi uni kulandim sonra doktrr iliskiye girma cokli gebelik olujak olmasa dedi benda tam tersina yaptimm belkim bitttanesi tutar deya :)ammma tutmadii ...bide bu kistlar 2 defa partladi sovan suyoni ictim cikmasin deya 4 kuni partladi hastanelik oldumm sonra yana ictimm 2 ay sonra ayni sey yasadim artik icmiorum sovan suyoni insanlari bunyesi deysikk bazilarina isina yarioo benda yan etkii yaratiii :)

sizdede sorun gözükmüyormu ama dr. hemen yapmıyoki tüp bebek önce mesela bana hap verdi yumurtlama takibi yaptı olmadı sonra dedi sıra aşılamaya geldi oda tutmazsa bikez daha yapılcak sonra tüp :cry:
bende aynen senin gibi düşünüyorum madem iğne yiyecem tüp olsun kafam rahat olsun ha dr. enjekte etmiş spermleri ha eşim
haa senin tüpün tek değilmi hiç korkma onlar biliyo napacağını ben umutluyum senden
aşılamada % 15 ken şans
tüpte % 80 - 90 niye o stresi yaşayalımki dimiii

çok başvuru varmıydı hastanede tüp bebek kliniği kalabalıkmıııı

• Beğen
Reactions: oty
Ayrica benda benca ohs edimm benim har ay doktra gitimda kistlarim oliyo haseki hastanesina gitim urda klomen verdi uni kulandim sonra doktrr iliskiye girma cokli gebelik olujak olmasa dedi benda tam tersina yaptimm belkim bitttanesi tutar deya :)ammma tutmadii ...bide bu kistlar 2 defa partladi sovan suyoni ictim cikmasin deya 4 kuni partladi hastanelik oldumm sonra yana ictimm 2 ay sonra ayni sey yasadim artik icmiorum sovan suyoni insanlari bunyesi deysikk bazilarina isina yarioo benda yan etkii yaratiii :)

bende ilkte dedim s.suyu içim sonra dedim oynamim hormonlarla yeterince oynandı bırakim adetle atılsın
off ne zormuş yarabbim yardım et bizide görrr

Sormasam ayb sen kac senedan beri cocuk istiosuniz bide daha onca tup bebek asilam yaptirdinizmi ben ilk defa yaptiricam onca semihada yapijam olmasa ozela giticam aret beya
bana sordun sanırım 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz 3 aşılamam oldu negatif tüp için raporumu alacağım inşallah aşılamaları bağcılar eğitim ve araştırmada yaptırdım rapor için buraya yönlendirildim herşeyin hayırlısı artık

Aynann typ bebekta sansin daha yoksek ...ilk gune insan azdi sonra sonuci almaya gitimda braz fazla edi bide sperm sonuci alirkan baktimmm cooookmus urdagi kizlada konusurkan dedim sizda cok var ya boyle bir sorun bizda yokk tii uda benda buraya isi basladim gordum nekadarda cokk varmis dedii esimda onca cekiniodu uraye gordu braz olsada ici rahatladi

bana sordun sanırım 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz 3 aşılamam oldu negatif tüp için raporumu alacağım inşallah aşılamaları bağcılar eğitim ve araştırmada yaptırdım rapor için buraya yönlendirildim herşeyin hayırlısı artık
Benda bagcilarda otiriorummm urasi cokkk karabalik yaaa urda bana durmadan bekla dedilar sonra hasekiya gitim benn urdada klomen kulamndimm sadeca bir bakarsin komsu cikariz :))

Aa aynıyız senle 4 yıllık evliyiz 2 yıldır düşünüyoruzzz..
ee uzak diyosun birdee oty yakın bağcılar z.burnunaaa
ben çok daha uzağım bahçeşehirden gelecemmm off

Benda bagcilarda otiriorummm urasi cokkk karabalik yaaa urda bana durmadan bekla dedilar sonra hasekiya gitim benn urdada klomen kulamndimm sadeca bir bakarsin komsu cikariz :))
ben esenyurtta oturuyorum :KK66: ama o hastaneyi beğenirim aşılamalarım orada oldu canım merterde çalışıyorum gidip gelmem kolay oluyordu bugün gittim kanımı verdim muayene oldum amh nın orada yapılmasıda süper oldu kıza sordm önceden yapılmıyordu burada diye oda evet yeni başlandı dedi sanırım acıbadem hastanesine gidiyor kanlar öyle duydum haftaya cuma sonuç alacağım diğer evraklarıda teslim ederim raporumun çıkmasını bekleyeceğim

Aa aynıyız senle 4 yıllık evliyiz 2 yıldır düşünüyoruzzz..
ee uzak diyosun birdee oty yakın bağcılar z.burnunaaa
ben çok daha uzağım bahçeşehirden gelecemmm off
evet aynıyız cnmmm yaşın kaçtı ben 24 yaşındayım

Back
X