- 28 Şubat 2013
- 846
- 1.021
- 208
Hiç panik yapmaaa çözümü var kıslarBir daha asla çekilmemmmm çok kötüüü
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç panik yapmaaa çözümü var kıslarBir daha asla çekilmemmmm çok kötüüü
Ne kadar erken rendavu alırsan OKADAR iyi olur bence alBen geç kaldımm 11 gibi gelebildim aynen kapalı bayan çoğunluktaydıı sen hemen dikkatimi çektin hatta baktım sana dikkatli göz göze geldiikk bende sıfır kol siyah bluz vardı : )))
Çok hossun ama masallahhh
2ayrı bina olması zor yaa bi oraya bi buraya kosturuyorsunnn, çok kalabalıktı gerçekterde
Ben haftaya ptesi sonuç almayaa gidinceye adetsiz muayanayide olsammı acaba randevu alsammı ferda hannıma varsa
Haklısın korkmakta bende oolsam korkarım yaa acaba anestezilimi uyuycanmı kim yapacak ameliyatıı
ameliyat sonra 2 ay ara veriliyor canımBildim kadar amtibiotiktan bir sey olmass ammma sen yenede sor burdann kizlardan bilen vardir ....beni kim amelyat eticak bilmiorumm sadeca tek sorum vardi uda amelyatan sonra nezaman tub bebek yapabilirim deya urdaki kiz Senol bey bakicak amelyat nsl kectina bagli dediii...
Hiç panik yapmaaa çözümü var kıslar
Bugünü çatlatma iğnemi vuruyorum
Şener bey önermişti bunu benimkide cd de idi o cd açan bir pc bul CNm internet Cafe'de felan SONRADA çıktısını al filmin yani cd olanları filme değilde kağıda çektiriyorsun öyle düşün bunu Şener bey kabul ediyorAyyy ciddimisinn nasıl canım nolur söleee
internetten aldım randevuyu ptesi sabaha ferda hanıma amh yide o gün alacam zaten
ama ordaki bayan randevuları ya telefonla yada burdan alabilirsin demişti, sorun olurmu acaba
eşim perşembe gidince bi sorsun en iyisi
şimdi benimde haftaya tamam ozaman işlemler sonuçlar çıkınca
bide şu film işi hallolincaa
aa nasıl ılcak kız söle çatladımmm![]()
İnşallahhhh KIZLARR yaa bu arada bugün bir pozitif daha haber aldık hastanede birde negatif vardıHadi hayırlı olsunnnn topiğimizin ilk gebesi olacan inşallahhhhh o zaman perşembede opu mu var ayyy çok heyecanlııı
gelişmeleri yaz lütfennnn
Amh çekiyolarmı Süleymaniye'de aaa yeni gelmiş ozamn ?Ayyy ciddimisinn nasıl canım nolur söleee
internetten aldım randevuyu ptesi sabaha ferda hanıma amh yide o gün alacam zaten
ama ordaki bayan randevuları ya telefonla yada burdan alabilirsin demişti, sorun olurmu acaba
eşim perşembe gidince bi sorsun en iyisi
şimdi benimde haftaya tamam ozaman işlemler sonuçlar çıkınca
bide şu film işi hallolincaa
aa nasıl ılcak kız söle çatladımmm![]()
Aminnnnnn aminnnnYaaa çook sevindim bunaa
kız çok yaşa emii allah muradını versinnn bebişin inşallah bu ay konsun göbişineeşener bey ne şeker adam yaa çok pozitif
bende hemen normal a4 e çıkartim o zaman
Evet yaaa amh de çekiliyo çok iyi işte bu yönden hastane filminde süresi 2 yıl önceden 6 aymış
epey kolay gidiyo işler ilkte burun kıvırdım yok öle yok böyle diye ama gerçekten iyi bi hastane uzman ekip ve herşey sistemli
sonuçlar hızlı
amh acıbademe gidiyo nette sonuçta yazıyorduu evet
KIZLAR yarın opuya gidiyoruz ya dua edin olurmuuuuu
Yumoşları verdik geldik :)Canım inşallah çook kaliteli bol yumoşlar vardırrrr
dualarım seninle allah yardımcın lsun
Yumoşları verdik geldik :)
Ne yazıkki hiç bilgi vermiyorlar sadece olumsuz birşey olursa bilgi veriyorlar evet anestezi altında oluyor birşey hissetmiyorsunuz kocamı sayılamıştım habire :) aşıkımmm heralHaydi hayırlısı inşallah spoşlarla öyle bir tutunurki transferle hiiç ayrılmaz
benimdi eşim 11,30 da gitti test için 3 kişi var önümde dedi bende dedim kesin senini kocandır biri
Anestezili oldu değilmi canın yandımıı kaç tane yum var kaçı kaliteli haber verceklermii anlatsanaaa
allahımmm inşalllahhh olur yaaa