Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Mrb arkadaşlar aranizda yeniyim semiha hanim nasil bir doktor işinde badarilimi tip bebeği kaça yapiyor birde bu rapor isi ne ben anlayamadım bende 3 kere tip bebek ysptim rapor falan yoktu gerçi ben özelde yaptirdim hep bir ise de yaramadiya neyse bende başka doktorlar arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim.ben bursa da yim İstanbul da yaptirmayi düşünüyorum bir dahakine hangi hastaneler iyi yardimci olun lutfen

Mrb arkadaşlar aranizda yeniyim semiha hanim nasil bir doktor işinde badarilimi tip bebeği kaça yapiyor birde bu rapor isi ne ben anlayamadım bende 3 kere tip bebek ysptim rapor falan yoktu gerçi ben özelde yaptirdim hep bir ise de yaramadiya neyse bende başka doktorlar arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim.ben bursa da yim İstanbul da yaptirmayi düşünüyorum bir dahakine hangi hastaneler iyi yardimci olun lutfen

merhaba cnm semiha şakir hastanenin adı devlet hastanesi raporlu tüp bebeği ilaçlar hariç 450 tl ye yapıyorlar.
rapor çıkartmak için eğer önemli bir sorun yoksa 2 adet aşılama yaptırman(devlette) gerek sonra gerekli testler evraklar hazırlandıktan sonra heyete giriyor tüp bebeği yaptırıyorsun. rapor çıkınca istersen özeldede yaptırıyotsun 2-3 bin arasında değişiyor ama özelde yaptıracağım diyorsan sana bahçeciyi tavsiye ederim
kendinden bahseder misin kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin problem nedir

Kızlar benimde 2, günüm bugün yarın ordayım :-)
Sabah aç karnamı gitmem gerektiii
Bu arada ben özelde 1 asılama yaptırdım bakalım bana ne diyecekler

Ay benda 9 da urdaim yasasinn ....beni hemen tanirsiniz sarisin uzuuuuuun boyli olan benim :) :) :) sizi yaniyamam tabiki ammma beni tanimak daha kolay adim nergiz....insalaahh hayerli heberlarla gelirizz.

Bende toriumun üst taraf inşa oturuyorum canim saadetderede
Neyaptiniz kizlarrr ben simda geldim hastanedann bana amelyat dedii tupim braz acikmiss bide sivi varmiş doktr ben yaparim asilama ammma tutmas tutarsada dusuk olur dedii benda tmmm dedim tum evraklari yaptim Aallaha sukr yetisdim haftaya amelyat oliruorumm insalah hayerlisiii

Kızlar benimde 2, günüm bugün yarın ordayım :-)
Sabah aç karnamı gitmem gerektiii
Bu arada ben özelde 1 asılama yaptırdım bakalım bana ne diyecekler
Kiz neyaptinnn yaa benim haftaya amelyat dedi doktr urda 2 asilama sonra tup bebek olucaksinmiss doktr Şenol bey gayetta iyidiii ...

Kiz neyaptinnn yaa benim haftaya amelyat dedi doktr urda 2 asilama sonra tup bebek olucaksinmiss doktr Şenol bey gayetta iyidiii ...
Lapotoskppi olacaksın bende oldum aynı sorunla 2 tüp kapalı birini sıvı vardı içinde aldılar tüpümü

Bende saat 10 gibi ordaydım çok kalabalıktı yoksa tek tek soracaktım süneyyee sümeyye :)

Bugün 6 7 bayan sonuç için geldi 1 tanesi pozitifti o anı görmeniz lazımdı inşallah bizde yaşarız o duyguyu diğerleri çok kötü oldular bu duyguyu BİRKEZ yaşadım :(

Lapotoskppi olacaksın bende oldum aynı sorunla 2 tüp kapalı birini sıvı vardı içinde aldılar tüpümü
Tupini alijaz demadi bana sadeca siviye alijaz dedii tupmi alinijakmiii...doktr tupin cok az acik sivi toplanmis dedi uni alicaz dedi sabah gel dedi ertasi kuni amelyat 1 kun sonra taburcu dedii simda tupmi alinicakkmiii

Bugün 6 7 bayan sonuç için geldi 1 tanesi pozitifti o anı görmeniz lazımdı inşallah bizde yaşarız o duyguyu diğerleri çok kötü oldular bu duyguyu BİRKEZ yaşadım :KK43:
Benda urda edim sabahtan aksama kadar ammma cok insan vardii baktim tanidik birisi varmi debb yokkk

Canım tarife uyan birini gördüm senmiydinn pembe bluzmü vardı üzerindeee : )
Evet dr çok iyi ama ordaki bayanlar hayırrr ortadaki koyu önlüklü hemsiremi? agrasifti epey
Ben kan verdim muayene oldum kan içindeydi içerisi oturamadım h, bakıcı gelip temizledi dr da dedi bugon çok yoğun bekle pis temizlesinler istersen ama çok kalabalık ben giyinmeden baska hasta dalıyo içerii : ))
Ne olduğunu sordum bilgi vermediler rahim özellikleri alındı sanırım
Esime gün verdiler persembeye,,

Ameliyata karar verdiler demek hayırlısı olsun canım insallah hemen pesindende tedavin olur ve bebeğin tutunur
Sanadamı asılama yapacak yani tüp nemen olmuyo 2 asılama off umarım senin ilk asılamanda tutar
Benim adetim çok ağrılı geçilor bugün :((

Benda urda edim sabahtan aksama kadar ammma cok insan vardii baktim tanidik birisi varmi debb yokkk

Tüpbebek bölümünde değildiğer binada poliklinikte gördüm ben uzun boylu sarışın hoş bir bayan : )))
Sonra kan bölümündede,,

Tüpbebek bölümünde değildiğer binada poliklinikte gördüm ben uzun boylu sarışın hoş bir bayan : )))
Sonra kan bölümündede,,
Evt pampeda olan bendimm uzuuunn sari saclii :) :) :) banda bakindim bak8ndimm tabikii hepsi kapali edi urda bide bugun garcektan coookkk karabaliktii yaaa sasirdim boyle olmasti urasiii sabah 9 kims ayoktu bir baktimm dolluuu sasirdimm. Har kez uraya gelmis galvaaa

Back
X