- 28 Şubat 2013
- 846
- 1.021
- 208
Evet yanlış sordum polikistikyok canım polikistikover sendromu var minik minik yumurtalıkta kistler var bu yüzden yumurtlama günün zor buluyorsun ve seni yavaşlatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlış sordum polikistikyok canım polikistikover sendromu var minik minik yumurtalıkta kistler var bu yüzden yumurtlama günün zor buluyorsun ve seni yavaşlatıyor
Aaa evet yakınmışız Ben limanın ordayım ihlas Marmara evlerindeben esenyurtta yakınızzz
Aaa evet yakınmışız Ben limanın ordayım ihlas Marmara evlerinde
Aaa evet yakınmışız Ben limanın ordayım ihlas Marmara evlerinde
Mrb arkadaşlar aranizda yeniyim semiha hanim nasil bir doktor işinde badarilimi tip bebeği kaça yapiyor birde bu rapor isi ne ben anlayamadım bende 3 kere tip bebek ysptim rapor falan yoktu gerçi ben özelde yaptirdim hep bir ise de yaramadiya neyse bende başka doktorlar arastiriyorum yardimci olursaniz sevinirim.ben bursa da yim İstanbul da yaptirmayi düşünüyorum bir dahakine hangi hastaneler iyi yardimci olun lutfen
Aç karnına gitsen iyi olurKızlar benimde 2, günüm bugün yarın ordayım
Sabah aç karnamı gitmem gerektiii
Bu arada ben özelde 1 asılama yaptırdım bakalım bana ne diyecekler
Bende sabah oradayim insallah-Kızlar benimde 2, günüm bugün yarın ordayım
Neyaptiniz kizlarrr ben simda geldim hastanedann bana amelyat dedii tupim braz acikmiss bide sivi varmiş doktr ben yaparim asilama ammma tutmas tutarsada dusuk olur dedii benda tmmm dedim tum evraklari yaptim Aallaha sukr yetisdim haftaya amelyat oliruorumm insalah hayerlisiiiBende toriumun üst taraf inşa oturuyorum canim saadetderede
Kiz neyaptinnn yaa benim haftaya amelyat dedi doktr urda 2 asilama sonra tup bebek olucaksinmiss doktr Şenol bey gayetta iyidiii ...Kızlar benimde 2, günüm bugün yarın ordayım
Lapotoskppi olacaksın bende oldum aynı sorunla 2 tüp kapalı birini sıvı vardı içinde aldılar tüpümüKiz neyaptinnn yaa benim haftaya amelyat dedi doktr urda 2 asilama sonra tup bebek olucaksinmiss doktr Şenol bey gayetta iyidiii ...
Tupini alijaz demadi bana sadeca siviye alijaz dedii tupmi alinijakmiii...doktr tupin cok az acik sivi toplanmis dedi uni alicaz dedi sabah gel dedi ertasi kuni amelyat 1 kun sonra taburcu dedii simda tupmi alinicakkmiiiLapotoskppi olacaksın bende oldum aynı sorunla 2 tüp kapalı birini sıvı vardı içinde aldılar tüpümü
Benda urda edim sabahtan aksama kadar ammma cok insan vardii baktim tanidik birisi varmi debb yokkkBugün 6 7 bayan sonuç için geldi 1 tanesi pozitifti o anı görmeniz lazımdı inşallah bizde yaşarız o duyguyu diğerleri çok kötü oldular bu duyguyu BİRKEZ yaşadım![]()
Kiz neyaptinnn yaa benim haftaya amelyat dedi doktr urda 2 asilama sonra tup bebek olucaksinmiss doktr Şenol bey gayetta iyidiii ...
Benda urda edim sabahtan aksama kadar ammma cok insan vardii baktim tanidik birisi varmi debb yokkk
Evt pampeda olan bendimm uzuuunn sari saclii :) :) :) banda bakindim bak8ndimm tabikii hepsi kapali edi urda bide bugun garcektan coookkk karabaliktii yaaa sasirdim boyle olmasti urasiii sabah 9 kims ayoktu bir baktimm dolluuu sasirdimm. Har kez uraya gelmis galvaaaTüpbebek bölümünde değildiğer binada poliklinikte gördüm ben uzun boylu sarışın hoş bir bayan : )))
Sonra kan bölümündede,,