- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
soruyorlar cnm bende dışarıda dedim haber veririm tabi yazarım sizeeHadi hayerlisiiyla al raporinii soylemekmi lazimm disarida yapijam deyaaa...bizii unutma arada haber verr bizaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruyorlar cnm bende dışarıda dedim haber veririm tabi yazarım sizeeHadi hayerlisiiyla al raporinii soylemekmi lazimm disarida yapijam deyaaa...bizii unutma arada haber verr bizaa
rabbim yardımcın olsun canım inşallah gönlünden geçen olurErreye bakıyorumm sabah 8den sonra girmemiş bende çok merak ettimmm
skapusuz sağol canımm
bakalım tek avuntum evlilik yılımın uzun olması ve yaş 31 diye belkide.. uğraştırmazlar çok merak ediyorummm
KIZLARRRRRRRRR size umut olmaya geldimmmmmmm HAMİLEYİMMMErreye bakıyorumm sabah 8den sonra girmemiş bende çok merak ettimmm
skapusuz sağol canımm
bakalım tek avuntum evlilik yılımın uzun olması ve yaş 31 diye belkide.. uğraştırmazlar çok merak ediyorummm
Neeeeeeee gerçektenmiiiiii ayyyyy çok sevindim gözün aydınKIZLARRRRRRRRR size umut olmaya geldimmmmmmm HAMİLEYİMMM
Evet rüya gibi hala 147 değerimNeeeeeeee gerçektenmiiiiii ayyyyy çok sevindim gözün aydındeğerin kaççç 12. Gündü bugün değilmi ayyyyyy
![]()
Evet rüya gibi hala 147 değerim
Ayyy cokk sevindimm gozimdan yas bile aktiii sabahtan beriii seni beklioruzz ayyu cokkk mitlu oldumm anglatamam ay sen bizimm UMUTUmiz olduuunnn kizzz :) :) :)KIZLARRRRRRRRR size umut olmaya geldimmmmmmm HAMİLEYİMMM
Ay kizz urda yaptirmaya karar verdimm bak cokk guzel haber geldiii ayy cokkk mutlu oldummÇok güzellll
sağlıkla sonuna kadar gitsin inşallah sorunsuz kucağına alasın
hastane de kafasına yatıyo insanın böle güzel haber alıncaa : )
Ay kizz urda yaptirmaya karar verdimm bak cokk guzel haber geldiii ayy cokkk mutlu oldumm
He ya ayni durumdaim insalah sira senda bide skupeda...ben eng sondaimmm inslallahh darisi basimizaaBende canım bendeeee :) ama herkesin sorunu bünyesi ilaçları farklı yani tutma ihtimalinde bunlarda önemli ama iste insan nasıl seviniyor
Kesinlikle bende orda denicem mutlaka ilk olarak
Kendim hamile kalmıs gibi seviniyorum çok zor çünkü anlıyoruz ne güzel yaa
He ya ayni durumdaim insalah sira senda bide skupeda...ben eng sondaimmm inslallahh darisi basimizaa
Yarin hastaneye giticam dikislarimi aldirmaya şenol beylada gorusicamm bir sorim bakimm neolujak nezaman baslijaz deya bakalim hayerlisiiBelli olmazzz canımm belki ben gidecem taramadan geçecem bisürü tahlil filan belki aşılama olcak sen benden önce olabilirsin hiç belli olmazz
senin rahimde dinlenmiş iyileşmiş olacaksın daha iyi olacaktır inşallah
Yarin hastaneye giticam dikislarimi aldirmaya şenol beylada gorusicamm bir sorim bakimm neolujak nezaman baslijaz deya bakalim hayerlisii
Amelyatii u yaptiii Senol bey hastalarini kendisi yapiomus ammma dikislari hemsiralar alioo kadin dogum..arkadasim ozel hastaneye gitmis kontrola unada cokk iyi amelyat yapmislar basarili demis urdagi doktrOmu alıyo dikişleri ameliyatı omu yaptıı transferidemi o yapıyor acaba eli çok hafiftii inşallah o yapar hemde çok pozitif bir dr sevdimbenn
ayy kızz benim karar çıkmışmı acaba ssorsanaaa![]()
Insalaahh kat kat olur lekelemeler normal ddeya okumustumm....dua edicaz tabikidaa sana.Ah KIZLAR rüya gibi hala RABBİM sizede yaşatsın bu duyguyu dua edin KIZLAR cmresi kan değerim katlasın lekeler gitsin
hayırlı olsunn cnmmmmm çok sevindimmm rabbim tam kılsın mutluluğunuKIZLARRRRRRRRR size umut olmaya geldimmmmmmm HAMİLEYİMMM
Hastanedan simda ciktimn dikisimi aldirdim Senol beylada gorustimm sordum nezaman yaptirabilirim deya udaa istarsen hemen yapalim dedii rapora imzaladii pazartesi gel dedi tahlilar icin yani raporim cikijakmis nerda yapican dedi siz yapicaksaniz sizda dedi tmm dediii...ay cokj mutlu oldum yaa hayerlisii bakalimm ammma yeni amelyat oldum acaba 2 ay beklasamikin deya dusuniorummmBelli olmazzz canımm belki ben gidecem taramadan geçecem bisürü tahlil filan belki aşılama olcak sen benden önce olabilirsin hiç belli olmazz
senin rahimde dinlenmiş iyileşmiş olacaksın daha iyi olacaktır inşallah