- 6 Haziran 2014
- 446
- 322
- 123
Maş cnm hayirlisi olsun cok sevindim ins hersey dahada iyi gider rabbim tamaminaa erdirirTest sonucum 2,69 :)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maş cnm hayirlisi olsun cok sevindim ins hersey dahada iyi gider rabbim tamaminaa erdirirTest sonucum 2,69 :)))))
Maş cnm hayirlisi olsun cok sevindim ins hersey dahada iyi gider rabbim tamaminaa erdirir![]()
![]()
Ayni sizin ki gibi sadece tupbebekle hamile kalabilirim.bursa art de yaptirdimotyk mmmember: 614715 .!.:Benda dis gebelik kecirdim tupim alindi ic kanama kecirdim olumdan dondum zor dir simda ikkkinci tupimda kapalii artikk tup bebek yapijaz beklamadaimm bayramdan sonra hastaneye baslijaz insalaah sen nerda yaptirdinn tup bebeklarii..insalahh bu sefar tutar senda sorun nee....
Ya cnm kusura bakma ben senden daha heyecanliyim yatiom kalkiom dua ediyorum sizlerede.heyecandan sayiya bskmamisim bile sen gulen ifade yapinca ben hamilesin sanmisim aksam aklima geldi 0-5 üstu deger hamile oluyodu ;( bundada vardir bir hayir ins pozitif cikar ins.olmassda uzulme rabbim daha iisini bilir bizler icin ne zamn ol derse o zamn olur herseyin hayirlisiCanım bu değere göre hamile değilimkii![]()
Benda basladim tedavimii istanbulda zemiha sekirda hayerlisi olsun peki sormasam ayb tutimi seniki tutmas deya korkiorum da kendim beniki..Ayni sizin ki gibi sadece tupbebekle hamile kalabilirim.bursa art de yaptirdim
Ins hamilesindir cnm ins yükselir kan degerlerin ; ( bilmiorumda rabbimin bir bildigi vardir diyorum ben 2 bucuk aylik hamileyken bebegimi kaybettim bidada olmadi kendiliginden aklima geldikce cok agliorum bide bebek ne kadar kucuk olursa olsun veriolar onu gömun die ben gormedim esim gommus onu bakamazdim.yani ne bileyim rabbim demmekki cok dua etmemizi istio saglikli hayirli bi evlat dunyaya getirmemiz icin ben òyle dusunuorum ve inaniorumki rabbim en guzelini en hayirlisini verecek.bi tanidgm var 7 -8 tane dusuk yapmis hemde doguma yakin olanlarida var sonra bir oglu oldu o kadar guzel ki bakmaya kiyamion.ayni sekilde ablaminda ole oldu ilk asilamada ikizleri oldu 4,5 aylik dusuk yapti.ikinci asilamadada kizi oldu o kadar tatli akillikii o kadar guzelki oyuncak bebek gibi bakan bidaha bakio inaniorum bizimde olacak hemde en sagliklisi inaniorum biz caba gosterios rabbim bos cevirmeyecek .o halde dualarda birleselim nie olmuyor demeyelim, sabredelim mukafatinida alacagiz eminim.Olsun serapcım önemli değilll sıfır çıkmadı ya değer aslında bi umut oldu içimde ama karnım çok ağrıyo adet öncesi gibi bence olmadı hayırlısı tabi
Ins hamilesindir cnm ins yükselir kan degerlerin ; ( bilmiorumda rabbimin bir bildigi vardir diyorum ben 2 bucuk aylik hamileyken bebegimi kaybettim bidada olmadi kendiliginden aklima geldikce cok agliorum bide bebek ne kadar kucuk olursa olsun veriolar onu gömun die ben gormedim esim gommus onu bakamazdim.yani ne bileyim rabbim demmekki cok dua etmemizi istio saglikli hayirli bi evlat dunyaya getirmemiz icin ben òyle dusunuorum ve inaniorumki rabbim en guzelini en hayirlisini verecek.bi tanidgm var 7 -8 tane dusuk yapmis hemde doguma yakin olanlarida var sonra bir oglu oldu o kadar guzel ki bakmaya kiyamion.ayni sekilde ablaminda ole oldu ilk asilamada ikizleri oldu 4,5 aylik dusuk yapti.ikinci asilamadada kizi oldu o kadar tatli akillikii o kadar guzelki oyuncak bebek gibi bakan bidaha bakio inaniorum bizimde olacak hemde en sagliklisi inaniorum biz caba gosterios rabbim bos cevirmeyecek .o halde dualarda birleselim nie olmuyor demeyelim, sabredelim mukafatinida alacagiz eminim.
Serapcim sen ne yaptinn ne karar alindi tedaviye devemmi....Sende saol cnm ins ins gelecek o bebişler bigun az daha sabredelim biliorum bende dahil bazen sabrimizin tukendigini hissedioruz ama elimizde olan bisey degilki rabbim takdir etmio yapacak biseyyok dua etmekten baska.o isterse hersey olur dilemezse olmaz.emin ol olmamasi daha iyi olupta dusmesi daha kotu kalp atislarini duyuon dusunce kaybedince kulaklarindan gitmio aklina geldikce kotu oluon yani her serde bir hayir vardir.ins hayirlisiyla gelcekler inaniorum![]()
Canım nasılsın sonuç nolduCanım yaaa öyle güzel yazmışsınki gözlerim dolu dolu olduzatenbugün çok ağladım iyi değilim ama dediklerin kulağıma küpe vee sükürler olsunnn her zaman allahıma insallah hayırlı vede sağlıklı evlatlarımız olur
Bende hiç hamile kalamadım yaa nasıl bi duygu ben neden yasayamıyorum derim hepbi arkadasımda hep hamile kalıp düsürüyır oda en kötüsü bu asıl seninki daha iyi hissetmiyosun hiç derdi
Bende simdi hamile değilsem umudumu yitirkiycem sizin pesinize tüple belki olur
Hayırlısı ile önce nergis sonrada biz hamile kalalım insallahhh tabi simdi değilsem :))
Çoook sağol canımmm![]()
salı gunu cagırdılar cnm dosyaları falan verdık herseyı yaptık akcıger filmi ekg falan yapıldı salı günü ılaçların listesinimi vercekler napıcaklar bilmiom nasıl oluyo recetemı vercekler hastanedenmi alıcaz ılaçları bilmiorum.sen ne yaptın transfer ne zaman inşSerapcim sen ne yaptinn ne karar alindi tedaviye devemmi....
Canim bu sali kuni ilaclar yazarsa yaninda para olsun cunki ilaclaeini al gel nasil kulanicani soylicaklar neye karar verildi asilamami tup bebekmiisalı gunu cagırdılar cnm dosyaları falan verdık herseyı yaptık akcıger filmi ekg falan yapıldı salı günü ılaçların listesinimi vercekler napıcaklar bilmiom nasıl oluyo recetemı vercekler hastanedenmi alıcaz ılaçları bilmiorum.sen ne yaptın transfer ne zaman inş
Benim transferim oldu canim simda haftaya sonuci bekliorum insalahh benimla dir bebek tek embreon insallah pozitif olur dua ediorumm..tamm cnm saol onlarmı dio su eczaneden alın die, bırde urolojı doktoru sormus esime tup mü yazayım tedavimi olucan die o da tüp demiş tüp yapcaklar heralde .birde ilaçlar ne kadar tutuyo bilgim olsun ona göre hazırlıklı gelirim.sen ne yaptın cnm transfer ne zaman olacak birde ilaçlara ne zaman başlıos
hayırlısı inş pozitif olur bizde haberini beklios heyecanla senden güzel haberler...Benim transferim oldu canim simda haftaya sonuci bekliorum insalahh benimla dir bebek tek embreon insallah pozitif olur dua ediorumm..
Insallah tum bekleyen kizlariki tutar bekleme sureci zor dusunmamak imkansiz amma az kaldiihayırlısı inş pozitif olur bizde haberini beklios heyecanla senden güzel haberler...
oty hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanırInsallah tum bekleyen kizlariki tutar bekleme sureci zor dusunmamak imkansiz amma az kaldii