Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Ins cnm sener bey oranin KBB doktoruna gonderdi onun verdigi ilaclari kullaniirum birde sener bey dogum kontrol hapi verdi onu kullaniorum ayin 26 sinda gitcem bakalim arka arkaya baslayalim ins hayirli sonuclar alalim.

Fundacigim nefgizcigim iyiki tekrardan geldiniz buraya sizsiz buralar cok issiz arada yazin destekcilerim sizsiniz bizi en iyi bizler anlariz birbirimiz anlariz korkuyorum zaten ; ( gelismeleri yazacagim hepsini umudunuz olacam ins :KK66:

Ins cnm sener bey oranin KBB doktoruna gonderdi onun verdigi ilaclari kullaniirum birde sener bey dogum kontrol hapi verdi onu kullaniorum ayin 26 sinda gitcem bakalim arka arkaya baslayalim ins hayirli sonuclar alalim.
SLM tedavin HAYIRLI olsun kafana takılan birşey olursa soranilirsin bana elimden geldiğince yardımcı olurum

Tesekkr ederim cnm ignelere basladim pzt gidecem ins.senin nasil gidior hamilelik allah tamamina erdirsin ins hayirlisiyla.sen sener bey demi yaptin tedavini

Tesekkr ederim cnm ignelere basladim pzt gidecem ins.senin nasil gidior hamilelik allah tamamina erdirsin ins hayirlisiyla.sen sener bey demi yaptin tedavini
Evet Şener beyde çok şükür iyi sorun yok şuan

Kizlar nerdesiniz intrrnet paketim bitmisti ignelere basladim ben sizler ne yaptiniz funda nergiz :KK64:

Serapcım tedavin 7ayırlı olsun

Ben tüp raporu çıkarttım son dakka şok olduk sebepsizdi yaa sözde eşimde varikosel çıktı ama değrleri iyi dopplerde anlaşıldı ameliyatlık bi durum değilmiş
kafamız karmakarışıkkkk :(((
Napsam denesemmi tutarmı offf

13 Ocak'ta hastanede olacağım sizde orda olursanız tanışabilirix

Canımselam nasıl gidiyo cinsiyeti belli oldumu miniğinin

embriyolog iyimi hastanede çok korkuyorum ne diyosun deniyimmi ürolog kararverin imzalim diyor ya deneyin ya ameliyat
ama ben kaliteyi artırmak için kür yapalım diyorum

Canımselam nasıl gidiyo cinsiyeti belli oldumu miniğinin

embriyolog iyimi hastanede çok korkuyorum ne diyosun deniyimmi ürolog kararverin imzalim diyor ya deneyin ya ameliyat
ama ben kaliteyi artırmak için kür yapalım diyorum
Canım çok şükür iyi gidiyor evet kız dedi doktor :) canım karar senin orda yaptırmadın diyelim NERDE düşünüyorsun şimdi direk tüp bebek dedimi sana Şener bey ...ya deneyin ya ameliyat derken nasıl yani ? Ay çok sordum ama ona göre Cvp vermek istiyorum

Canım çok şükür iyi gidiyor evet kız dedi doktor :) canım karar senin orda yaptırmadın diyelim NERDE düşünüyorsun şimdi direk tüp bebek dedimi sana Şener bey ...ya deneyin ya ameliyat derken nasıl yani ? Ay çok sordum ama ona göre Cvp vermek istiyorum

Ayyy çok güzelll sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
istanbul tüp bebek emre beyde düşüüyorum
süleymaniye aşırı kalabalıklaştı nefes alamıyosun artık şener beye çok üzülüyorum adam çok yoğun
eşime son dakika ürolog varyaa ziya bey o dedi ya imzalim tüp deneyin yada ameliyat tüp tutmayabilir demiş böle denersen
kafamız karmakarışık raporuda şener bey aşılama tutmayınca tamam tüpe geçebilir demuşti rapor için başla dedi işte

Ayyy çok güzelll sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
istanbul tüp bebek emre beyde düşüüyorum
süleymaniye aşırı kalabalıklaştı nefes alamıyosun artık şener beye çok üzülüyorum adam çok yoğun
eşime son dakika ürolog varyaa ziya bey o dedi ya imzalim tüp deneyin yada ameliyat tüp tutmayabilir demiş böle denersen
kafamız karmakarışık raporuda şener bey aşılama tutmayınca tamam tüpe geçebilir demuşti rapor için başla dedi işte
Eşinin sperm sayısı nedir yani ameliyata kesin demediğine göre ameliyatsızda olur bak benim ilk denemede Şener bey eşinin a kalite sperm sıfır dedi o yüzden olabilir negatif dedi neyse biz 3 ay sonr gittik bizi Ziya beye yönlendirdi Ziya ilaç tedavisi başlayalım dedi ne kadar sürecek dedim 3 ay o n kızdım ee madem böyle bişe vardı neden 3 ay önce başlamadık boş geçirdik dedim oyalanmak istemiyorum hocam imzalayın dedim imzalattım eşimede hiç demedim :) dedim Allah'ın izniyle ilaçsız olcak adama dayadım keçi boynuzunu :) bunu anlattım aslında biraz inanmak birşeyi inanarak yapmak lazım eğer hastaneye güveniyorsan içinde herşey pozitifse devam et

Maddi imkanın varsa Emre bey içinde iyi diyorlar kararsızlık daha kötü biran önce ver erteleme keçi boynuzunada başla değerlerin yüksek çıkarsa ameliyat etmeyelim der belki

Eşinin sperm sayısı nedir yani ameliyata kesin demediğine göre ameliyatsızda olur bak benim ilk denemede Şener bey eşinin a kalite sperm sıfır dedi o yüzden olabilir negatif dedi neyse biz 3 ay sonr gittik bizi Ziya beye yönlendirdi Ziya ilaç tedavisi başlayalım dedi ne kadar sürecek dedim 3 ay o n kızdım ee madem böyle bişe vardı neden 3 ay önce başlamadık boş geçirdik dedim oyalanmak istemiyorum hocam imzalayın dedim imzalattım eşimede hiç demedim :) dedim Allah'ın izniyle ilaçsız olcak adama dayadım keçi boynuzunu :) bunu anlattım aslında biraz inanmak birşeyi inanarak yapmak lazım eğer hastaneye güveniyorsan içinde herşey pozitifse devam et

:KK57::KK57: Ayyy sanki bizi anlattınnn
benim aşılamada ekim sonu oldu yaa
rapor çıkarken ziyanın a kalite sıfırmış diye sölemesine çok sinir oldum 1 haftadır şoktayım zaten
yarın gidip şeenere beye sölücektim
böle bişey var madem niye 3 ay sonra sölüyonuz diye
Senin yazdıkların umut oldu valla bende imzalatcam denicemm
hergün havuç sıkıp suyunu içiriyorum
keçiboynuzu pekmezi veriyorum
canım sağol yaaa

Şimdibizimde son ziyada takıldı yaa onca imza topladım dosya açık kaldı şimdi imzalatsam 7emen başlamam lazım dimii
napsamki çapadan randevu alı eşim bi görüncek bide kür filan beklesem 1 ay rapor yanarmı beklermi öle bidaha tahlil filan istemezler dimi

Şimdibizimde son ziyada takıldı yaa onca imza topladım dosya açık kaldı şimdi imzalatsam 7emen başlamam lazım dimii
napsamki çapadan randevu alı eşim bi görüncek bide kür filan beklesem 1 ay rapor yanarmı beklermi öle bidaha tahlil filan istemezler dimi
Tek sıkıntı a kalite spermse bence hiç bekleme yada imzalat sen tedavine başla elin o arada yine gidiyorsa çapaya gitsin zaten başlaması iğneler derken 2 ayı buluyor o arada eşin gitsin zaten ziyaya imzalat tedavine başla bu arada pekmez değilde kürünü yap keçi boynuzunun birde kendisini yedi günde 1 tane

:KK57::KK57: Ayyy sanki bizi anlattınnn
benim aşılamada ekim sonu oldu yaa
rapor çıkarken ziyanın a kalite sıfırmış diye sölemesine çok sinir oldum 1 haftadır şoktayım zaten
yarın gidip şeenere beye sölücektim
böle bişey var madem niye 3 ay sonra sölüyonuz diye
Senin yazdıkların umut oldu valla bende imzalatcam denicemm
hergün havuç sıkıp suyunu içiriyorum
keçiboynuzu pekmezi veriyorum
canım sağol yaaa
Bide o a kaliteyi takma b kalitede yeterli ama ameliyat felan demesine şaşırdım ziyanın ne alaka ameliyat yani ..

Benimde yarin yumurya toplama islemim olacak.aci duydunuzmu orada yaptiranlar yrdimci olurmusunuz

Serapcım tedavin 7ayırlı olsun

Ben tüp raporu çıkarttım son dakka şok olduk sebepsizdi yaa sözde eşimde varikosel çıktı ama değrleri iyi dopplerde anlaşıldı ameliyatlık bi durum değilmiş
kafamız karmakarışıkkkk :KK43:((
Napsam denesemmi tutarmı offf
Tesekkr ederim cnm ins hepimizinki hayirli olur.benim esimede varikosel dediler doplerde cikti, elle muayenede cikmadigi icin ameliyat onermedi doktorlar 4 yere gittik elle muayenede cikmadigi icin doktorlar onermedi capada onermedi fakat capadan biseyde gormedik 2 tane sperm tahlilinden sonra rapor vermeye kalktilar bende kizdim tedavisi yokmu bunun ilacla falan diye capa birde tup tedavisinde evlilik yilina gore zaman verio biri soyledi 5 yillik evliymis 2 yil bekleme suresi vermisler.bende ilac yokmu dedim klomen kullandigim icin erkeklerde sperm icin kullanildigini biliodum klomen falan dedim .yazayim ama ise yarar demioruM dedi ben soledim diye yazdi onuda.esim bayagi kullandi klomen halada kullanio Kullandigi toz bi ilac daha var onlari duzenli kullandi bu aradada capada surekli sperm tahlili verdi en sonuncuya bi baktik cok yuksek onunla asilama yaptiracaktik adetimi bekliodum hamile oldugumu ögrendim tabi sonrasinda 3 aya yakinken karnimda öldükurtajla alindi üzüntuden falan bida kendiliginden olmadi o yuzden tup yaptirios.diyecegim o ki elle muayenede varikosel cikmiosa ameliyat etmiolar bizim durumda sizin gibiydi.ameliyat olmasin ilac verirse onlari kullansin birde hurma kullaniodu esim o zamnlar eminim o cok fayda etti kilo kilo yiyodu.keciboynuzu pekmezide kullanin ama eczaneden al onlar daha iyi. semiha sakirde yaptir tedavinide dene once orda bir allahtan umit kesilmez bende ilk burda deniyelim dedim ins tutarlar cnm allah yardimcimiz olsun ins

Back
X