Tüp Bebek Merkezleri semiha şakir kadın doğumda tüp bebek yaptıranlar paylaşalım

Bu arada ben Emre bey e gitmeyi düşünüyordum ama eşim acaba Aret beye mi gitsek diye kafamı karıştırdı, sizce ne yapayım :(

Dün ve bugün gittim canım, Bütün İşlerimi hallettim.
Dahiliye için 14 üne randevu almıştım ama bi baktım imza için herkez barkod alıp giriyor.
Bende aldım, girdim :) Testlerle ilgili biraz aksilikler yaşadım yanlış test yazmışlar falan tekrar kan vermek zorunda kaldım ama sonuç olarak işlerimi hallettim, Cuma günü Allah nasip ederse raporumu alacağım.

Maşallah işin rast gitmiş. Demek ki dahiliye için randevu beklemeye gerek yok, öğrendiğimiz iyi oldu belki ihtiyaç olur. kan testinde sorun yaşamışsın ama olsun sağlık olsun. En azından yanlış olanı ne için yaptılarsa onlar yolunda mı öğrenmiş olursun:KK70:

Bu arada ben Emre bey e gitmeyi düşünüyordum ama eşim acaba Aret beye mi gitsek diye kafamı karıştırdı, sizce ne yapayım :KK43:

Ben birkaç forumda aret bey çok kalabalık diye duymuştum. Doktorun kalabalık olması hem avantaj hem dezavantaj.
Çünkü iyi dr demek ki kalabalık oluyor ama kalabalık olunca hasta ile ilgilenmesi kısa sürer diye düşünüyorum. Emre bey daha sakinmiş hasta bakımından. Ben olsam emre beyi tercih ederdim

Evet cnm böbrek ile ilgili testmiş :)
Aynen öyle canım, hiç rand. almana gerek yok dahiliye den.
Birde Aret beyin Çok hastası var burada ama olumlu dan çok olumsuz yorumunu okuduğum için içime sinmedi, her şey Allah tan ama, Kafama yatan Emre beyden aldım randevuyu bakalım kısmet. Sen nasılsın?

Evet cnm böbrek ile ilgili testmiş :)
Aynen öyle canım, hiç rand. almana gerek yok dahiliye den.
Birde Aret beyin Çok hastası var burada ama olumlu dan çok olumsuz yorumunu okuduğum için içime sinmedi, her şey Allah tan ama, Kafama yatan Emre beyden aldım randevuyu bakalım kısmet. Sen nasılsın?

Hayırlısı olsun canım. Bence de emre beyde karar vermekle iyi etmişsin. Gerçi ben ikisini de tanımıyorum ama nedense içimdeki ses emre diyor :)
Ben iyiyim gün sayıyorum işte değişik bir şey yok.
Senin rapor adetine yetişecek inşallah bu ay başlarsın tedaviye. ocakta da güzel haber gelir:anneadayı::anneadayı:

Hayırlısı olsun canım. Bence de emre beyde karar vermekle iyi etmişsin. Gerçi ben ikisini de tanımıyorum ama nedense içimdeki ses emre diyor :)
Ben iyiyim gün sayıyorum işte değişik bir şey yok.
Senin rapor adetine yetişecek inşallah bu ay başlarsın tedaviye. ocakta da güzel haber gelir:anneadayı::anneadayı:

Galiba yetişecek canım :)
Bana da İçimdeki ses aynısını söyledi, inşallah yanılmayız. :) seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Galiba yetişecek canım :)
Bana da İçimdeki ses aynısını söyledi, inşallah yanılmayız. :) seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım işlerinin yoklunda gitmesine çok sevindim bende aldım çok şükür raporumu ilaçlarımı yazdrdım.ama gelicek ay başlıycaz.ben son adetmde rahm filmi çektrmsm adte 10gün kala lekenlenmem başladı ve 3 4gün önce adet oldum raporu aldgmda adetn 2.günydü ve bu şekilde başlamak içime sinmedi.emre beye gittim ilaçlarımı yazdrdım oda gelicek ay başlıyalım içine sinmesi en önmlisi dedi.muanemı oldum.hersey yolunda dedi.aret bey mi emre bey mi dersen canım ikiside harika doktorlar ama aret bey çok fazla yogun emre bey okadr değil tabiki ilgiside ona göre olur yogunluktan.gidince görüceksin sende..bence git görüş içine kim sinerse ama ben kesinlişkle emre bey diyorum pozitif yaklaşımı ilgisi harika

Kızlar merhaba bende yeni burada rapor için uğraşıyorum bir ay sonra gel dediler aç karnına ve bi fotoğrafla o gün rapormu çıkacak yoksa başka işlemlermi var

canım işlerinin yoklunda gitmesine çok sevindim bende aldım çok şükür raporumu ilaçlarımı yazdrdım.ama gelicek ay başlıycaz.ben son adetmde rahm filmi çektrmsm adte 10gün kala lekenlenmem başladı ve 3 4gün önce adet oldum raporu aldgmda adetn 2.günydü ve bu şekilde başlamak içime sinmedi.emre beye gittim ilaçlarımı yazdrdım oda gelicek ay başlıyalım içine sinmesi en önmlisi dedi.muanemı oldum.hersey yolunda dedi.aret bey mi emre bey mi dersen canım ikiside harika doktorlar ama aret bey çok fazla yogun emre bey okadr değil tabiki ilgiside ona göre olur yogunluktan.gidince görüceksin sende..bence git görüş içine kim sinerse ama ben kesinlişkle emre bey diyorum pozitif yaklaşımı ilgisi harika

Saol canım, neyse ki zor olan ilk adımı başardık raporu aldık :)
Tabii iyi yapmışsın 6 ay süresi varmış zaten, kafan daha rahat olur hemde riske atmamış olursun. Bende kendimi Ocak ayına adapte etmiştim ama Cuma gününe randevu aldım Emre beyden, Oda adetimin ilk gününe denk geliyor bir aksilik çıkmazsa eğer sanırım başlayacağım bu ay, kimseye de söylemek istemiyorum, millet irdeledikçe irdeliyor sinirlerim çok bozuluyor.Çok heyecanlıyım, aynı zamanda sonucundan çok korkuyorum.:)

Kızlar merhaba bende yeni burada rapor için uğraşıyorum bir ay sonra gel dediler aç karnına ve bi fotoğrafla o gün rapormu çıkacak yoksa başka işlemlermi var

Merhaba bu hastaneye ilk kez başvuruyorsanız işlemler şöyle oluyor,
İlk etapta adetsiz muayne, sonra adetli muayne ve eşin ile birlikte aynı gün kan tahlilleri veriyorsunuz, yine aynı gün yaklaşık bir ay sonrasına eşinize spermiyogram testi için gün veriyorlar. Sipermiyogram sonucunu aldıktan sonra Size tamamlamanız gereken evrak listesi vermişlerdir onları da hazırlayıp arşiv bölümüne veriyorsunuz. Sonuçlarınız Kurula giriyor Yaklaşık bir ay bekliyorsunuz rapor sonucu aşılama veya tüp bebeğe karar verildiğini söylüyorlar, Eğer tedaviye başlanacak ise genel sağlık raporu istiyorlar, aynı hastanede yaptırabiliyorsunuz. Gözünüzü korkutmasın hepsi halloluyor çok fazla sıra beklemiyorsunuz testlerde.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, tekrar sormak istediğiniz olur ise yardımcı oluruz.

arkanizdan geliyorum kizlar. carsamba gunu test gunumdu ama gerek kalmadi. haberim erken geldi malesef. demekki hayirlisi boyleymis

arkanizdan geliyorum kizlar. carsamba gunu test gunumdu ama gerek kalmadi. haberim erken geldi malesef. demekki hayirlisi boyleymis
Hayırlısı be canım,
Aklımdan geçirdim seni bir bakayım dedim yazmışsın. Bekleme süren yoksa vakit kaybetmeden başla canım.

Hayırlısı be canım,
Aklımdan geçirdim seni bir bakayım dedim yazmışsın. Bekleme süren yoksa vakit kaybetmeden başla canım.

canim carsamba gunu gidicem tup bebek icin ama bu ay ara vericem kalan evraklari falan anca hazirlarim hem bu arada vucudum biraz kendine gelsin. sonrasi Allah kerim

Tabii canım dinlen, evraklar için dedim bende başlarsın diye, yine aynı testleri ve evrakları hazırlanman mı gerekiyormuş, ne yapacakmışsın?

Tabii canım dinlen, evraklar için dedim bende başlarsın diye, yine aynı testleri ve evrakları hazırlanman mı gerekiyormuş, ne yapacakmışsın?

Tam bilmiyorum ama sanırım sadece testler yenilenir. Hatta aradan çok zaman geçmediği için belki onları da yenilemezler. Yarın gebelik testi yaptırmama gerek var mı acaba. ona göre erken giderdim.
Normalde çarşamba günü beni test için çağırdı ama aşılamanın 10 günü adet oldum. niye adet olunca gelmedin derlermi

Tam bilmiyorum ama sanırım sadece testler yenilenir. Hatta aradan çok zaman geçmediği için belki onları da yenilemezler. Yarın gebelik testi yaptırmama gerek var mı acaba. ona göre erken giderdim.
Normalde çarşamba günü beni test için çağırdı ama aşılamanın 10 günü adet oldum. niye adet olunca gelmedin derlermi
canım kusura bakma iş için şehir dışındayız rahat giremiyorum nete yeni gördüm mesajını.

istersen o tüp bebek bölümünde danışmadaki kızları arayıp sor bakalım ne diyecekler. İsteyeceklerini sanmıyorum ama yinede sor bakalım.

Saol canım, neyse ki zor olan ilk adımı başardık raporu aldık :)
Tabii iyi yapmışsın 6 ay süresi varmış zaten, kafan daha rahat olur hemde riske atmamış olursun. Bende kendimi Ocak ayına adapte etmiştim ama Cuma gününe randevu aldım Emre beyden, Oda adetimin ilk gününe denk geliyor bir aksilik çıkmazsa eğer sanırım başlayacağım bu ay, kimseye de söylemek istemiyorum, millet irdeledikçe irdeliyor sinirlerim çok bozuluyor.Çok heyecanlıyım, aynı zamanda sonucundan çok korkuyorum.:)
canım hakkımızda hayırlısı belki karşılaşırız bn ocak ilk hafta başlycam 4 gibi..hiç korkma inşallah güzel haberler vericeksnz .

hayırlısı olsun canım hakkında.inşallah tüp bebekle hepimizin yüzü güler.

Amin canım inşallah. Sen ne durumdasın. Henüz başlamadın dimi ilaçlara

Not : Üstte yazmışsın okumamıştım. hayırlısı olsun inşallah canım

Back
X