- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
canım kusura bakma iş için şehir dışındayız rahat giremiyorum nete yeni gördüm mesajını.
istersen o tüp bebek bölümünde danışmadaki kızları arayıp sor bakalım ne diyecekler. İsteyeceklerini sanmıyorum ama yinede sor bakalım.
Estağfurullah canım ne kusuru. Dün gittim ben şener beyle görüştüm. testi yaptır yinede dedi. Öğleden sonra tekrar sonuç göstermeye gittim. Tüp bebek için hak kazandın şimdi, sekretere git yapılacak bir iki tane test var onları versin sana dedi. Ben 1 ay ara vermek istiyorum vücudum biraz dinlensin dedim bir sürü ilaç kullandım dedim. Tamam o zaman yılbaşından sonra istediğin vakit gel yardımcı oluruz dedi.
Ocağın ortalarında gidicem , sadece sağlık raporu hazırlanacakmış diğer evrakları yenilemeye gerek yokmuş, onları hazırlayıp tedaviye başlayana kadarda biraz vakit geçer, artık nasipse ondan sonra başlarım bende emre beye