Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm inşallah uzun sürmez suan gidemiyomusun adetli mi cagırdılar ki
anladım hayırlısı hakkımızda bakalım ne zman başlıycaz planladıgımız gibi gitmiyo bazen.hayılısı ne zamansa o zman olsun inşallah :)Yok canım adetsiz gel dedi ama bu dönem ağrılı geçiyor biraz o yüzden yollarda uğraşmak istemedim. Temizlendikten sonra rahat rahat gider hallederim işlerimi diye ben kendim erteledim.
anladım hayırlısı hakkımızda bakalım ne zman başlıycaz planladıgımız gibi gitmiyo bazen.hayılısı ne zamansa o zman olsun inşallah :)
inşallah canım inşallahAmin. Evet her şey bizim planımıza göre gitmiyor ama eminim sonunda hayırlısı olacağı için :)
canm meraba saglık raporu için ben kan vermiştim akciger grafisi kalp grafsi idrar verdim sonra dahiliye randevu alıp elimdeki saglık kurulu raporunu imzalattım. ama psikiyatri doktoru perşembe günleri var sadece persembeye dahiliyeden de randevu al istersen 2kere git gel yapmazsın canımgreen80 canım nasılsın. Ben pazartesi rapor için hastaneye gidicem. ilk evraklarımı teslim etmiştim zaten, şimdi sağlık raporunu çıkartıcam. Dahiliyeye p tesiye randevu alayım mı? tahlil falan mı yaptırcam nasıl bir yol izleyeyim.
canm meraba saglık raporu için ben kan vermiştim akciger grafisi kalp grafsi idrar verdim sonra dahiliye randevu alıp elimdeki saglık kurulu raporunu imzalattım. ama psikiyatri doktoru perşembe günleri var sadece persembeye dahiliyeden de randevu al istersen 2kere git gel yapmazsın canım
aynen canımrandevusuz sabahtan gidersin çok uzun sürmüyo tahlilerini verirsin..stres yapma ilaçlar etkilemştir canım..kaç günlük bi gecikme oldu varsada idrarda hemen çıkmayabiliyormuş canım.hadi inşallah hayırlısı canım.inşallah hamişsindir canım ne güzel olurrSağol canım o zaman ben perşembeye randevu alayım. bu haftamı var yoksa öbür haftamı ona bakayım. ona göre randevusuz bir gün önceden gidip tahlillerimi vereyim. Bu arada adet olmadım. dün test yaptım bir şey çıkmadı. Normalde 30 günde bir oluyorum. geçen ay aşılama yüzünden sanırım 20. gün olmuştum bu ayda aradaki farkı kapatıp 40. günmü olcam acaba![]()
canım kalp ve akciger grafisi hmn cıkıyo cekilince idrarla kan yetişirmi bilemedim riske atma istersenCanım bir şey daha sorcam. Bu tahliller ne kadar zamanda çıkıyor. hani 1-2 saat sa perşembe öğleden sonraya randevumu alayım. sabahtan tahlilleri vereyim
canım kalp ve akciger grafisi hmn cıkıyo cekilince idrarla kan yetişirmi bilemedim riske atma istersen
aynen canımrandevusuz sabahtan gidersin çok uzun sürmüyo tahlilerini verirsin..stres yapma ilaçlar etkilemştir canım..kaç günlük bi gecikme oldu varsada idrarda hemen çıkmayabiliyormuş canım.hadi inşallah hayırlısı canım.inşallah hamişsindir canım ne güzel olurr
ahhh canım benim ne demek helal olsun daha durr neler sorcaz birbirimize başlıyalımda tedaviyeÇok sordum hakkını helal et canım :)
hayırlısı canım o zman ilaçların etkisinden olabilir..hiç böyle olmadıysa daha önce..İnşallah ama çok düşük ihtimal çünkü bu ay biraz uzaktık eşimle
Rahatsızdı, bulaşıcı mı değil mi bilemedik te.
hayırlısı canım o zman ilaçların etkisinden olabilir..hiç böyle olmadıysa daha önce..
benim hiç şaşmaz genelde en fazla 1 2erken gelir gec olmam hiç..Olur bana arada sapıtır düzenim, o yüzden çok ciddiye alıncak durum yok :))
Canım merhaba kusura bakma yeni gördüm mesajını gerçi merve de yardımcı olmuş ama, Bende dahiliyeden randevu almıştım ileri tarihlere, tahlillerimin sonucunu beklerlerken baktım ki dahiliye için randevu dışında bankodan kayıt yaptırıp giriyorlar kalp eko su ve kan sonuçlarını alıp bende hemen kayıt yaptırıp aynı gün dahiliye ye girip imzamı almıştım.green80 canım nasılsın. Ben pazartesi rapor için hastaneye gidicem. ilk evraklarımı teslim etmiştim zaten, şimdi sağlık raporunu çıkartıcam. Dahiliyeye p tesiye randevu alayım mı? tahlil falan mı yaptırcam nasıl bir yol izleyeyim.