• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Semra İğneli Epilasyon Acıbadem

Semra hanım benim hayatımı kurtardı desem yeridir. Pcos'tan ötürü lisede yüzüm felaket hale geldi. İstanbul'da üniversite kazanınca araştırıp onu buldum. Hatta sivilce tedavim devam ederken, cildimin en hassas döneminde gittim kendisine. O kadar memnun kaldım ki herkese gözüm kapalı öneririm. Yüzümde kıl kalmadı. Senede ya da altı ayda bir tek tük dudak üstünde çıkanlar, favorideki, çenemdeki tek kalmış kıl için gidiyorum sadece. Allah ondan razı olsun. Kıllardan psikolojim bozulmuştu. Düzenli gitmek çok önemli. İki kere gidip sonuç almayı bekleyenler kuaförde ağda yaptırsın. Paraları boşa gitmesin. Ben çok düzenli gittim. Karakteri de harika. Çok hayvansever birisi. Hoşsohbet bir kadın. İstanbul'da yaşadığım müddetçe tercih edeceğim yer. Ben cildimin en hassas döneminde gidip memnun kaldıysam herkes kalır. İş uzmandan bitmez sadece. Düzenli gitmezseniz asla bitmez.

Back